Hamile olabilirmiyim???

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım bu gün.Bizde 3 aydır bebel istiyoruz reglim 4 gün gecikti.Kan tahlili için sabah geç kaldım ama doktor hanım ultrasonla baktı, rahim duvarımda kalınlaşma varmış.rahim duvarı kalınlaşınca ya gebelik ya da adet gecikmesine işaretmiş.pazartesi kan tahlili yaptıracağım hafta sonu regli olmazsam

inş gzl haber alırsın :)

Regliyken nasıl birlikte olabiliyorsun ki? Zaten yumurtlama dönemi=BAT-14 olarak hesaplanıyor,bu da kadının bilinen en doğurgan dönemidir. Yumurtlama günlerin için ovulasyon testi kullanabilirsin.
Benimde eşim ayda 2 hafta burada yok.3 aydır deniyoruz ama muhtemelen yumurtlama zamanına denk gelmemişti.ovulasyon testi yaptım eşim buradayken test pozitif çıktı.şimdi 4 gün geçti hala regli olmadım.benim ovulasyon günüm ilk regli günümden itibaren 19.ncu gündü senin tarih erken ama eşin buradayken ovülasyon testi yap canım

Arkadaşlar merhaba bende yeni araniza katildim ben bu ay adetinin 9 10 12 14 . uncu günlerinde ilişkide bulundum ve 12 ve 14 uncu günlerde ayaklarimi 15 er dkkika yukari kaldirdim ilişkiden bir hafta sonra bel klasik agrisi basladi kramplar falan iğne batmalari şuanda grip oldum halsizlik var mide bulantisiama sanki adet olacakmosom gibi hherşey akintim fazla ve göğüslerinde şişme ve aci var üstüne yatamiyorum sağdan sola dönerken acil acaba hamilelik belirtisimi yoksa geçici bi durummu adetime daha bir hafta var nerdeyse bi yardimci olun lutfenn (

cnm seninki piskolajikte olabilir. boyle cok kafana takma aysonunda kirmizilari gorunce moralin bozulur bu duyguyu cok olmasada 2 ay yasadim bayabi kotu ama rabbim gonlune gore verir inlsah

hamile olabilirsin cnm test yap bakalimgec dollenme olmazsa cikar

benimde oyleydi evdeki testle ogrenmistm ertrsi gn doktora gttm ultrasinda daha cok yeni olduhu icim gorunmedi rahimde kalinlasma var dedi kan testine yolladi sonuc bebis gelioo icime dogdu sende hamissin

benimde oyleydi evdeki testle ogrenmistm ertrsi gn doktora gttm ultrasinda daha cok yeni olduhu icim gorunmedi rahimde kalinlasma var dedi kan testine yolladi sonuc bebis gelioo icime dogdu sende hamissin

Merhaba benimde reglim bugünle 5 gün gecikti 3 aydır gecikmiodu adet günüm 18 kasımdı ve 18 kasımdaki idrar testim negatifti acaba hamile miyim ya ? gebelik olursa rahim kalınlaşıo muymuş ?

Hayirli olsun kuzum inşaallah saglikli bir şekilde kavusursun bebisine bizim ilk denememiz belki bi ihtimal olur mu ki diye düşünüyorum ama. Adet belirtileri de olabilir herşeyinhayirlisi bakalim ama ne yyersem hemen modem bulanio karnim AC olmasa bile yinede birşeyler yiyorum off off boyle beklemekte çok kotuymuss

Hatta ben dayanamadim ilişkiden 6 gün sonra falan var midir diye idrar testi yaptim cikmadi

Merhaba benimde reglim bugünle 5 gün gecikti 3 aydır gecikmiodu adet günüm 18 kasımdı ve 18 kasımdaki idrar testim negatifti acaba hamile miyim ya ? gebelik olursa rahim kalınlaşıo muymuş ?
gec döllenme olabilir yada mevsimden stresten gecikmis olabilirsin rahimdeki kalinlasma belirti olabiliyo ama biz onu göremiyoruz tabiki ultrasonla doktor bakio

gec döllenme olabilir yada mevsimden stresten gecikmis olabilirsin rahimdeki kalinlasma belirti olabiliyo ama biz onu göremiyoruz tabiki ultrasonla doktor bakio

evett herşey etken bu durumda gecikmesine. Neyse ben birkaç gün daha bekleyeyim garanti olsun

Hatta ben dayanamadim ilişkiden 6 gün sonra falan var midir diye idrar testi yaptim cikmadi
saol cnm cok erken yapmissin testi moralino bozma bende oyle dayanamayip bi test yapmistm sonuc negatif cikmisto oturup hüngür hungur aglamisim bosuna

Bir daha test yap bakalim tatlim benim eylülde 8 günggeçti prolaktin yuksek cikti ilaç verdi prolaktin dusurucu kullandim adet aokturucu verdi bir de sonra ekimde geldi kasimda hasta oldum bittikten sonra kontrole gittim prolaktin düşmüş hizli bir şekildetekrar ccikabilirmis umarim sen hamilesindir ama Dr git eğer idrarda cikmazsa canim

Evet etkendi ama dayanamadim cikmiyacagini bile bile yaptim. Ama koru olmadim :) cuksa tabi Cok sevinirim :)

öyle yapıcam. Çarşamba günü gecikeli 8 gün olcak. Çarşamba günü idrar testi yapcam çıkmazsa kan testine gitcem bakalım. Duruma göre kadın doğuma da giderim. Geçen ay hormon teati yaptırdığımda normaldi değerlerim.

İnşaallah canim hamilesindir kan testi yaptirmani tavsiye ederim garantili cçünkü haberlerini bekliyorum merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…