Bende en belirgin şey vücut ısım artmıştı adetime bi kaç gün kala her akşam sanki grip olcakmışım gibi hafif Ateş'im çıkıyordu . Sen de de oldu mu ? Karın şişliği oldu mu hatırlamıyorum : sSelam kizlar,
ilk kez yaziyorum buraya :)
Son adetimden sonra bebek calismalarina basladik ve yumurtlama donemine falan cok dikkat ettim, hamilelik oncesi folik acid de kullaniyorum. Belki psikolojiktir bilmiyorum ama kendimi nedense hamile hissediyorum. Belirti derseniz, son 10 gundur inanilmaz karnim sis ve gazim var, daha once hic boyle bisey olmadi. Bir kac yerde okudugum kadariyla ilk hamilelik belirtileri arasinda varmis bazi hanimlarin boyle bi sikayeti. Aranizda bunu yasayan oldu mu? Ayrica goguslerimde buyume var, normalde minyonum goguslerim kucuk ama bu son bi kac gundur fark baya var, arkadaslarim bile fark etti. Adet donemimde bile goguslerimde sislik falan olmaz hic. Bugun yarin adet olmam lazim normal sartlarda ama bekleyemedim bi yazayim dedim. Ozellikle karin sisligi yasayan oldu mu? tesekkurler simdiden.
Heyecanlandırmak gibi olmasin adet olacağım hafta benimde göğüsleri sismisti.ki normalde hiç sismez.ama bunlara fazla kapılma insan psikolojisi herşeyi yapar.sabret biraz.iyi düşün.
Bende en belirgin şey vücut ısım artmıştı adetime bi kaç gün kala her akşam sanki grip olcakmışım gibi hafif Ateş'im çıkıyordu . Sen de de oldu mu ? Karın şişliği oldu mu hatırlamıyorum : s
Bende en belirgin şey vücut ısım artmıştı adetime bi kaç gün kala her akşam sanki grip olcakmışım gibi hafif Ateş'im çıkıyordu . Sen de de oldu mu ? Karın şişliği oldu mu hatırlamıyorum : s
benimde karin sisligim vardi, normalde spor yaptigim icin surekli kasarak gezdigim karnimi kasamadim. insan hissediyo, bence hamilesin. vucut isim artmisti ayni zamanda usuyodum hala usuyorum. normalde de cok su ictigim icin sik idrara cikma olayi farkedemedim.Selam kizlar,
ilk kez yaziyorum buraya :)
Son adetimden sonra bebek calismalarina basladik ve yumurtlama donemine falan cok dikkat ettim, hamilelik oncesi folik acid de kullaniyorum. Belki psikolojiktir bilmiyorum ama kendimi nedense hamile hissediyorum. Belirti derseniz, son 10 gundur inanilmaz karnim sis ve gazim var, daha once hic boyle bisey olmadi. Bir kac yerde okudugum kadariyla ilk hamilelik belirtileri arasinda varmis bazi hanimlarin boyle bi sikayeti. Aranizda bunu yasayan oldu mu? Ayrica goguslerimde buyume var, normalde minyonum goguslerim kucuk ama bu son bi kac gundur fark baya var, arkadaslarim bile fark etti. Adet donemimde bile goguslerimde sislik falan olmaz hic. Bugun yarin adet olmam lazim normal sartlarda ama bekleyemedim bi yazayim dedim. Ozellikle karin sisligi yasayan oldu mu? tesekkurler simdiden.
benimde karin sisligim vardi, normalde spor yaptigim icin surekli kasarak gezdigim karnimi kasamadim. insan hissediyo, bence hamilesin. vucut isim artmisti ayni zamanda usuyodum hala usuyorum. normalde de cok su ictigim icin sik idrara cikma olayi farkedemedim.
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah :)Biz de ilk kez bu ay denedik, şu aşırı sıcaklama olayını ben de yaşıyorum. Hatta bugün olmadı bir tek, hamilelik var mı bilmiyorum henüz ama eğer hamileysem ve sorarlarsa ne belirti yaşadın diye, sonuna kadar uyku derim. kafamı alı bi yere koyasım var gözlerimi açık tutamıyorum kaç gündür. Bebek değilse eğer acile gideceğim o raddede. Enerjim sıfır.
Bat 11 Mayıs:)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin sonucunu paylaşBiz de ilk kez bu ay denedik, şu aşırı sıcaklama olayını ben de yaşıyorum. Hatta bugün olmadı bir tek, hamilelik var mı bilmiyorum henüz ama eğer hamileysem ve sorarlarsa ne belirti yaşadın diye, sonuna kadar uyku derim. kafamı alı bi yere koyasım var gözlerimi açık tutamıyorum kaç gündür. Bebek değilse eğer acile gideceğim o raddede. Enerjim sıfır.
Bat 11 Mayıs:)
Mutlu bir haber olursa bizimle de paylaşOlabilir haklisin, hayirlisi :)
Ates demeyelim ama normalde yazin bile cooook usuyen biri olarak bu aralar pek usumuyorum, ama inanilmaz yorgun hissediyorum kendimi. :S
Bence yap canm ben bile merak ettim nasil dayandin 4gunkizlar adetim 4 gun gecikti, belirtilere devam.. test yapsam belli olurmu yoksa biraz daha mi beklemeliyim
Ben adet olmam gereken ilk gün test yapmıştım sonra arka arkaya hergun 2 3 test yaptım 3. Yada 4. Gün de acile gidip kan verdim çok sakinsin bravo :)ay valla bilmiyorum, bi yandan heyecan bi yandan korku, bi yandanda acaba yapsam belli olurmu erken midir dusuncesiyarin bi test alayim bari insallah hayirlisiyla guzel haberler veririm
İnşallah canım icimden geldi fatiha ayetel kursi okudum inşallah hamilesindr canmay valla bilmiyorum, bi yandan heyecan bi yandan korku, bi yandanda acaba yapsam belli olurmu erken midir dusuncesiyarin bi test alayim bari insallah hayirlisiyla guzel haberler veririm
Canm sagsalim kucagina al inşallah benim için bitane ayetel kursi okurmusun bende hamile kalmk istyrm hamile arkadaslrdn rica edym okuması icindeBen adet olmam gereken ilk gün test yapmıştım sonra arka arkaya hergun 2 3 test yaptım 3. Yada 4. Gün de acile gidip kan verdim çok sakinsin bravo :)
Ben adet olmam gereken ilk gün test yapmıştım sonra arka arkaya hergun 2 3 test yaptım 3. Yada 4. Gün de acile gidip kan verdim çok sakinsin bravo :)
İnşallah canım icimden geldi fatiha ayetel kursi okudum inşallah hamilesindr canm
Amin canım inşallah :)Hahah :) ya normalde cok sabirsizim ama ne bilim erteledikce erteliyorum nedenini bende anlayamadim. bana sorarsan kendimi bildigin hamile hissediyorum gunlerdir. insallah rabbim yaniltmaz
ya cok tatlisin cok tesekkur ederim, bende senin icin dua edecegim :) allah isteyen herkese nasip eder insallah
O zaman ne duruyorsun hala akşam acilde HCG bakıyorlar hemen git yaptır benceHahah :) ya normalde cok sabirsizim ama ne bilim erteledikce erteliyorum nedenini bende anlayamadim. bana sorarsan kendimi bildigin hamile hissediyorum gunlerdir. insallah rabbim yaniltmaz
ya cok tatlisin cok tesekkur ederim, bende senin icin dua edecegim :) allah isteyen herkese nasip eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?