hamile olabilirmiyim?

Benimde buna benzer belirtilerim olmustu... suan 6 haftalik hamileyim ama malesef kesemin ici bos oldugu icin kurtaj olmak zorundayim...şişlik, gaz, goguslerde buyume ve hassaslik... adetinin gecikmesinden 1 hafta sonra test yapmani tavsiye ederim...

Mrba kızlarrrr :) bende bişi sormak istiyorummm, Benm son adet tarihim 23 mayıs 28inde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiye girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz

Mrba arkadaşlar benım hic belirtim yok onceden adet olucam zaman 1 hafta kala goguslerm fln agrıodu ama simdi adetme 3gun sadece ara sıra belimde saplantı oluyor bide karnımda agrıo oluyor sizce gebelik belirtısı ola bılır mi :/ kafam çok karıştı :/

hamileymişsin meğerse konuyu açtığında
çok sevindim hayırlı olsun :)

evett, oyleymisimm :) su 'hissedersin' olayi gercekmis demek ki cok tsk ederim, darisi tum isteyenelere insallah

ne güzel canım ya bizde geçen ay başladık ama bana haziran ya da temmuzda kalacakmısım gibi geliyordu hep :)
bu ay kalırım inşallah ..

Merhaba, öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. Benim de bat 15 haziran yaklaşık bir haftadır bitmeyen bir bel ağrım var ve normalde adet günü veya bir gün öncesi ağrır. Karnım çok şiş- bunu belirti olarak saymayabilirim çünkü adet öncesi de şişiyordu fakat kabız oldum ve her gün çorba sulu yemek yememe rağmen. Bu sabah test yaptım maalesef negatif . 4 gün kaldı artık sabırsızlıktan da ölüyorum.

Merhaba :) cok tesekkur ederim, aminn hayirlisiyla insallah allah isteyen herkese nasip eder :)

kisiden kisiye belirtiler degisiyormus, ama mesela normalde belin cok agirmiyorsa adet doneminde bu bi belirti olabilir. benim de sanki kuyruk sokumum cok agriyordu o ilk gunlerde. Siskinlik benim en buyuk belirtimdi, 6 aylik hamile gibiydi karnim ve tas gibiydi. ayni zamanda kabizlikda vardi dediginiz gibi. ama herseyden once insan gercekten hissediyor. bu sabahki test yanilmis olabilir sonucta daha adetinize 4 gun var, ben bat dan 4 gun sorna test yapmistim tam belli olsun diye Insallah allah gonlunuze gore verir ve guzel haberleri bizimle paylasirsiniz :)

Ay inşallah dediginiz gibi olur. 4 gün var ve şimdiye kadar lekelenme tarzı akıntı olmalıydı her adet öncesi oluyordu o da yok. Bende hamile olduğumu hissediyorum ama sonra ya kendimi kandırıyorsam diyorum. Paylaşırım tabiki çok teşekkürler

Canim tebrik ederimm :) belirtilerin ne zaman baslamisti. Simdi okudum da benim belirtilere cok benziyor. Aslinda adetime 1 hafta var. Yumurtlamadan 2-3 gun sonra goguslerim acimaya basladi ve normalden farkli bir aci. Uclari da hassas ve aciyor. Gecen ay uclarinda aci yoktu. Karnimda ve midemde sislik gaz var. Dunden beri sanki midemi bozmusum gibi hafif bulanti ve midemde karnimda gaz hissediyorum. Sende sadece sislik mi olmustu midede yoksa sanki spazm gibi rahatsizlik da veriyor muydu? Yine birkac gundur vucut isim yuksek dokununca sicakligini bariz hissediyorum. Bir dee benim icin en onemli belirti, esim 2 gun once ruyasinda beni hamile gormus :) cok nadir ruya gorur ve hisleri kuvvetlidir. Aa bir de bende de birkac gundur kuyruk sokumu agrisi var ozellikle egildigimde. Kendimi kaptirmak istemiyorum acikcasi ama insan dusunmeden edemiyor.

cok tesekkur ederim canimm, darisi senin gibi bekleyenlere insallah :)

benim belirtiler adet gunumden 1 hafta once basladi. ilk basta gaz ve siskinlik ara ara bi sanci giriyodu ama cok hafif belki senin dedigin spasm gibi. kuyruk sokumum ilk bi kac gun agridi ve en sonda goguslerim deyim yerindeyse tas gibi oldu :d dediğin gibi uclari cok agriyordu, hala var o hassasiyet. aa ne güzel :)) benimde gorumcem benim bebegimin oldugunu gormustu ruyasinda :) o ilk hafta sicaktan yatamiyordum, hayatimda ilk kez gece yatarken terlemistim. belirtilerimiz cok benziyor, insallah guzel haberlerle gelirsin canimm. ama acele etme teste, adet gunumden 4 gun sonra yaptim ben hayal kirikligindan korktum

Benimde 4 gün gecikti ve adet olcakmisim gibi hiç bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…