Selam kizlar,
ilk kez yaziyorum buraya :)
Son adetimden sonra bebek calismalarina basladik ve yumurtlama donemine falan cok dikkat ettim, hamilelik oncesi folik acid de kullaniyorum. Belki psikolojiktir bilmiyorum ama kendimi nedense hamile hissediyorum. Belirti derseniz, son 10 gundur inanilmaz karnim sis ve gazim var, daha once hic boyle bisey olmadi. Bir kac yerde okudugum kadariyla ilk hamilelik belirtileri arasinda varmis bazi hanimlarin boyle bi sikayeti. Aranizda bunu yasayan oldu mu? Ayrica goguslerimde buyume var, normalde minyonum goguslerim kucuk ama bu son bi kac gundur fark baya var, arkadaslarim bile fark etti. Adet donemimde bile goguslerimde sislik falan olmaz hic. Bugun yarin adet olmam lazim normal sartlarda ama bekleyemedim bi yazayim dedim. Ozellikle karin sisligi yasayan oldu mu? tesekkurler simdiden.
evett, oyleymisimm :) su 'hissedersin' olayi gercekmis demek kicok tsk ederim, darisi tum isteyenelere insallah
Selam kizlar,
ilk kez yaziyorum buraya :)
Son adetimden sonra bebek calismalarina basladik ve yumurtlama donemine falan cok dikkat ettim, hamilelik oncesi folik acid de kullaniyorum. Belki psikolojiktir bilmiyorum ama kendimi nedense hamile hissediyorum. Belirti derseniz, son 10 gundur inanilmaz karnim sis ve gazim var, daha once hic boyle bisey olmadi. Bir kac yerde okudugum kadariyla ilk hamilelik belirtileri arasinda varmis bazi hanimlarin boyle bi sikayeti. Aranizda bunu yasayan oldu mu? Ayrica goguslerimde buyume var, normalde minyonum goguslerim kucuk ama bu son bi kac gundur fark baya var, arkadaslarim bile fark etti. Adet donemimde bile goguslerimde sislik falan olmaz hic. Bugun yarin adet olmam lazim normal sartlarda ama bekleyemedim bi yazayim dedim. Ozellikle karin sisligi yasayan oldu mu? tesekkurler simdiden.
Merhaba :) cok tesekkur ederim, aminn hayirlisiyla insallah allah isteyen herkese nasip eder :)
kisiden kisiye belirtiler degisiyormus, ama mesela normalde belin cok agirmiyorsa adet doneminde bu bi belirti olabilir. benim de sanki kuyruk sokumum cok agriyordu o ilk gunlerde. Siskinlik benim en buyuk belirtimdi, 6 aylik hamile gibiydi karnim ve tas gibiydi. ayni zamanda kabizlikda vardi dediginiz gibi. ama herseyden once insan gercekten hissediyor. bu sabahki test yanilmis olabilir sonucta daha adetinize 4 gun var, ben bat dan 4 gun sorna test yapmistim tam belli olsun diyeInsallah allah gonlunuze gore verir ve guzel haberleri bizimle paylasirsiniz :)
Canim tebrik ederimm :) belirtilerin ne zaman baslamisti. Simdi okudum da benim belirtilere cok benziyor. Aslinda adetime 1 hafta var. Yumurtlamadan 2-3 gun sonra goguslerim acimaya basladi ve normalden farkli bir aci. Uclari da hassas ve aciyor. Gecen ay uclarinda aci yoktu. Karnimda ve midemde sislik gaz var. Dunden beri sanki midemi bozmusum gibi hafif bulanti ve midemde karnimda gaz hissediyorum. Sende sadece sislik mi olmustu midede yoksa sanki spazm gibi rahatsizlik da veriyor muydu? Yine birkac gundur vucut isim yuksek dokununca sicakligini bariz hissediyorum. Bir dee benim icin en onemli belirti, esim 2 gun once ruyasinda beni hamile gormus :) cok nadir ruya gorur ve hisleri kuvvetlidir. Aa bir de bende de birkac gundur kuyruk sokumu agrisi var ozellikle egildigimde. Kendimi kaptirmak istemiyorum acikcasi ama insan dusunmeden edemiyor.Merhaba :) cok tesekkur ederim, aminn hayirlisiyla insallah allah isteyen herkese nasip eder :)
kisiden kisiye belirtiler degisiyormus, ama mesela normalde belin cok agirmiyorsa adet doneminde bu bi belirti olabilir. benim de sanki kuyruk sokumum cok agriyordu o ilk gunlerde. Siskinlik benim en buyuk belirtimdi, 6 aylik hamile gibiydi karnim ve tas gibiydi. ayni zamanda kabizlikda vardi dediginiz gibi. ama herseyden once insan gercekten hissediyor. bu sabahki test yanilmis olabilir sonucta daha adetinize 4 gun var, ben bat dan 4 gun sorna test yapmistim tam belli olsun diyeInsallah allah gonlunuze gore verir ve guzel haberleri bizimle paylasirsiniz :)
Canim tebrik ederimm :) belirtilerin ne zaman baslamisti. Simdi okudum da benim belirtilere cok benziyor. Aslinda adetime 1 hafta var. Yumurtlamadan 2-3 gun sonra goguslerim acimaya basladi ve normalden farkli bir aci. Uclari da hassas ve aciyor. Gecen ay uclarinda aci yoktu. Karnimda ve midemde sislik gaz var. Dunden beri sanki midemi bozmusum gibi hafif bulanti ve midemde karnimda gaz hissediyorum. Sende sadece sislik mi olmustu midede yoksa sanki spazm gibi rahatsizlik da veriyor muydu? Yine birkac gundur vucut isim yuksek dokununca sicakligini bariz hissediyorum. Bir dee benim icin en onemli belirti, esim 2 gun once ruyasinda beni hamile gormus :) cok nadir ruya gorur ve hisleri kuvvetlidir. Aa bir de bende de birkac gundur kuyruk sokumu agrisi var ozellikle egildigimde. Kendimi kaptirmak istemiyorum acikcasi ama insan dusunmeden edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?