hamile olabilirmiyim?

Ben de hamile olduğumu hissetmiştim o yüzden hemen test yaptım

O zaman ne duruyorsun hala akşam acilde HCG bakıyorlar hemen git yaptır bence

ya ben yurtdisindayim burda malesef pat diye kan testi yaptirmiyorlar ama is cikisi test alacam. sabah uyanir uyanamaz yapacam (en etkili o zaman oluyormus) haber veririm sizlere dua edin benim icin hayirlisiysa tabi

Hala yapamadim, dun aksam alamadim testi. ama adetimden hala ses yok :) 5 gun gecti insallah hayirli haberleri paylasirim sizinle yarina

Heyecanlandırmak gibi olmasin adet olacağım hafta benimde göğüsleri sismisti.ki normalde hiç sismez.ama bunlara fazla kapılma insan psikolojisi herşeyi yapar.sabret biraz.iyi düşün.

Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah :)

Ben de hamile olduğumu hissetmiştim o yüzden hemen test yaptım

Kızlar, bugün test yaptım ve hamileyim çok iyi markadan hassasligi yüksek test aldım ve pozitif çıktı hatta hafta olarak 4-5 diye gösteriyor. Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyen anne adaylarına nasip eder insallah

Canim gaz benim ilk belirtilerimdendi yaa, yoğun gaz ve hala devam ediyor, korkuyorum heran işyerinde falan kaçırabilirim die o derece
Hadi hayirlisi haber ver test yapinca merak ettim

Canim gaz benim ilk belirtilerimdendi yaa, yoğun gaz ve hala devam ediyor, korkuyorum heran işyerinde falan kaçırabilirim die o derece
Hadi hayirlisi haber ver test yapinca merak ettim

Canım bugun test yaptım, hamileyim allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi bebek nasip eder inşallah

Benim içinde dua eder misiniz birbirimize edelim inş ilk hsmile olduğumu öğrenince burdan paylaşacağım Bi oğlum var 4 yaşında ikinciyi istlos Bi buçuk yıldır tiroıdim var az çalışıo sürekli her gün sabahları hap içiom kızlar Dr gttim tahlil vs herşey normal demişti iki hafta önce gitmiştim bu değerlerle hsmile kalabilirsin Dedi bu ayın 12 de regl olmam gerekiyor 5 gün önce Bnden pembe su şeklinde Bişi geldi tuvalette peçeteye anlayamadım Bi daha da olmadı normal akıntı rengime döndü adet belirtim de yok yarın adet günüm sizce kan versen çıkar mı

Adı ne acaba

Adı ne acaba Cnm testin Türkiye'de var mı

Canım dualarım seninle Rabbim inşallah sanada, isteyen herkesede sağlıklı bir evlat nasip eder. Allah buyuktur ama stresten uzak durmaya çalış.

Testin adı CLEAR BLUE. Türkiye'de olması lazım burda doktorlar öneriyor hatta o testi 99.99% doğru çıkıyormuş. Çeşit çeşit var, ben haftasını belli edeni almıştım.

tlams
Onun yurtdışında akrabam Bna getirmişti Dakar ovulasyon testiydi onu kullanmıştım Türkiye'de malesef yok Cnm ya sipariş verion diye bilşom keşke ecz de olsa

Ayyy cok sevindm canim rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bana insallah

Kesinlikle kan testiyle aynı. Benjm daha degerim 56 iken pozitif gördüm clear blue ile.
H hmart27 canim var turkiyede. Ben istanbulda cevahir avm nin eczanesinden aldim.

Canım tebrik ederim. Benim de regl gecikmemin 3. günü bugün. Sabredebilirsem hafta başına kadar bekleyeceğim. :)

sevindim canim, oyleyse aramizda bir hafta var yaklasik. senin dogum tarihinde benim kendi dogum tarihim, Allah sabir versin diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…