O zaman ne duruyorsun hala akşam acilde HCG bakıyorlar hemen git yaptır bence
Heyecanlandırmak gibi olmasin adet olacağım hafta benimde göğüsleri sismisti.ki normalde hiç sismez.ama bunlara fazla kapılma insan psikolojisi herşeyi yapar.sabret biraz.iyi düşün.
Biz de ilk kez bu ay denedik, şu aşırı sıcaklama olayını ben de yaşıyorum. Hatta bugün olmadı bir tek, hamilelik var mı bilmiyorum henüz ama eğer hamileysem ve sorarlarsa ne belirti yaşadın diye, sonuna kadar uyku derim. kafamı alı bi yere koyasım var gözlerimi açık tutamıyorum kaç gündür. Bebek değilse eğer acile gideceğim o raddede. Enerjim sıfır.
Bat 11 Mayıs:)
benimde karin sisligim vardi, normalde spor yaptigim icin surekli kasarak gezdigim karnimi kasamadim. insan hissediyo, bence hamilesin. vucut isim artmisti ayni zamanda usuyodum hala usuyorum. normalde de cok su ictigim icin sik idrara cikma olayi farkedemedim.
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah :)
Ben de hamile olduğumu hissetmiştim o yüzden hemen test yaptım
Yaptn mi canm
Canim gaz benim ilk belirtilerimdendi yaa, yoğun gaz ve hala devam ediyor, korkuyorum heran işyerinde falan kaçırabilirim die o dereceSelam kizlar,
ilk kez yaziyorum buraya :)
Son adetimden sonra bebek calismalarina basladik ve yumurtlama donemine falan cok dikkat ettim, hamilelik oncesi folik acid de kullaniyorum. Belki psikolojiktir bilmiyorum ama kendimi nedense hamile hissediyorum. Belirti derseniz, son 10 gundur inanilmaz karnim sis ve gazim var, daha once hic boyle bisey olmadi. Bir kac yerde okudugum kadariyla ilk hamilelik belirtileri arasinda varmis bazi hanimlarin boyle bi sikayeti. Aranizda bunu yasayan oldu mu? Ayrica goguslerimde buyume var, normalde minyonum goguslerim kucuk ama bu son bi kac gundur fark baya var, arkadaslarim bile fark etti. Adet donemimde bile goguslerimde sislik falan olmaz hic. Bugun yarin adet olmam lazim normal sartlarda ama bekleyemedim bi yazayim dedim. Ozellikle karin sisligi yasayan oldu mu? tesekkurler simdiden.
Canim gaz benim ilk belirtilerimdendi yaa, yoğun gaz ve hala devam ediyor, korkuyorum heran işyerinde falan kaçırabilirim die o derece
Hadi hayirlisi haber ver test yapinca merak ettim
TebrikleeerCanım bugun test yaptım, hamileyim allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi bebek nasip eder inşallah
Kızlar, bugün test yaptım ve hamileyim çok iyi markadan hassasligi yüksek test aldım ve pozitif çıktı hatta hafta olarak 4-5 diye gösteriyor. Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyen anne adaylarına nasip eder insallah[/QUOTE
Adı ne acaba testin Türkiye'de var mıdır
Adı ne acaba Cnm testin Türkiye'de var mıAdı ne acaba
Adı ne acaba Cnm testin Türkiye'de var mı
tlamsCanım dualarım seninle Rabbim inşallah sanada, isteyen herkesede sağlıklı bir evlat nasip eder. Allah buyuktur ama stresten uzak durmaya çalış.
Testin adı CLEAR BLUE. Türkiye'de olması lazım burda doktorlar öneriyor hatta o testi 99.99% doğru çıkıyormuş. Çeşit çeşit var, ben haftasını belli edeni almıştım.
Ayyy cok sevindm canim rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bana insallahKızlar, bugün test yaptım ve hamileyim çok iyi markadan hassasligi yüksek test aldım ve pozitif çıktı hatta hafta olarak 4-5 diye gösteriyor. Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyen anne adaylarına nasip eder insallah
Ayyy cok sevindm canim rabbim kucagina almayi nasip etsin darisi bana insallah
Amin amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına
İnş Cnm ya bulurum
Canım ya araştır belki vardırçok güvenilir bir marka. İnşallah bulursun
Amin amin canım inşallah darısı isteyen herkesin başına
Amin tatlim
Kesinlikle kan testiyle aynı. Benjm daha degerim 56 iken pozitif gördüm clear blue ile.Canım dualarım seninle Rabbim inşallah sanada, isteyen herkesede sağlıklı bir evlat nasip eder. Allah buyuktur ama stresten uzak durmaya çalış.
Testin adı CLEAR BLUE. Türkiye'de olması lazım burda doktorlar öneriyor hatta o testi 99.99% doğru çıkıyormuş. Çeşit çeşit var, ben haftasını belli edeni almıştım.
Kızlar, bugün test yaptım ve hamileyim çok iyi markadan hassasligi yüksek test aldım ve pozitif çıktı hatta hafta olarak 4-5 diye gösteriyor. Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyen anne adaylarına nasip eder insallah
Kızlar, bugün test yaptım ve hamileyim çok iyi markadan hassasligi yüksek test aldım ve pozitif çıktı hatta hafta olarak 4-5 diye gösteriyor. Rabbim hayırlısıyla tüm bekleyen anne adaylarına nasip eder insalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?