Hamile olabilirmiyim?

Arzu1019

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
13
0
1
29
Iyi aksamlar arkadaslar. Nisanlimla iliski yasadik ama vajinaya giris olmadan. Disariya bosaldı. Yanlislikta vajinama degip hamile kalabilirmiyim ? Bu sartlar halinde zor oldugunu biliyorim ama kafama takilan şey şu : 5 gündür adetim gecikti ,hic adet belirtim yok , akıntımda yok. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi ? Akintinin gelmemesi?

bu durumda. Hamile olman zor canım deglsndr takma kafana

hamıle kalabılmek o kadar kolay degıl sadece degmesıyle hıcbısy olmas cok ıyı temas olması lazım vajınaya yanı sen sıkıntı yapma suan ama tedbırsız ılıskıde yasama bence adet gorememende psıkojık olabılr kafana taktıysan suan gecktırebılrsın adetını

Kafana taktigin icon adet olmuyosundur. Hamile olman muhtemel bile degil.

Yok Can'ım kesin hamilesin

yardımınıza ihtiyacım var kızlar, 7 haziranda regl başladı 10 haziranda bitti 12 haziranda kahverengi bi akıntı gelmeye başladı cok azda olsa devam ediyo bugn idrar testi yaptım ve 2. cizgi 4. dakikada cok silik cıktı ama bnde ne bulantı baş dönmesi agrı gibi hiçbir belirti yok testin doğru olma ihtimali nedir bu arada testi sabh degilde 22.45de yaptım saat 22.22 hala 2. cizgi silik sizce durum ne hamilelik için çok erken bi zamn cok sitresliyim lütfen yardım edin

canım canını sıkmıs gıbı olmayayım ama üstun görme dıe bısey var bunuda soyle acıklayayım hamılelık durumu var ama adet goruluyo sılık cızgı olayı olabılr ıhtımalını cok guclendırıyo sen ıyısımı boyle kendıne sıkıntı yapma en yakın saglık ocagına gıt kan testı yaptır garantı o varsa cıkar zaten

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ama şuan yeni üye oldum. Bazır soru işaretlerim var yorumlarsanız sevinirim. Öncelikle bir sene önce bir gebelik durumum oldu düşükle sonuçlandı test yaptıgımda silik çizgiyi görmüştüm ve doktora gittiğimde hamile oldugumu öğrenmiştim sonuç hüsran olsada. Adetim 6 gün gecikti ve kesinlikle adet belirtilerim yok aksine tuhaf şeyler yaşıyorum ve dün test yaptım silik çizgiyi gördüm sevindim ama sabah tekrarlamak istedim test yaptım tekrar ve bişey çıkmadı çöpe attm 10 dakıka sonra tekrar baktım çöpten alıp silik çizgi vardı yine. Kafam karıştı. Kan testini pazartesi günü yaptırabılırım ancak ama kafamda deli sorular suan sakın kalamıyorum. Neden birinde hemen silik çizgi çıktıda diğeri geç sonuç verdi.

canım merhaba oncelıkle silik cıgı buyuk ıhtımal gebelıgın belırtısı dıe bılıyorum cunku yakınlarımda yasayanların genelı gebelıkle sonuclandı tabı dedgın gıbı kan testı kesın sonuc verır ama bn gebelık var dıe tahmın edıyorum negatıf olsa hıc bısılde renk degısımı olmuyo

Canım cevap verdiğin için tesekkur ederım. Önceki gebeliğimdede silik çizgi çıkmıstı ve hamıleydım doktorla onaylamıştım. Sımdı yine silik çıktı ama ikinci testte hiç bişey çıkmadı negatif 20 dakıka sonra ikinci çizgi çıktı onuda geçerli saymıyorum. Doktorum gebelık yenı olunca net bellı olmaz demişti ozaman. Pazartesiye kadar da nasıl sabredicem bilemiyorumm.

bnce gebelık var canım bazılarında cıkmaz teste kanda cıkar ama senın sılkte olsa belırtı verıyo gec te olsa bnde ıdarımı damlatır damlatmaz cıft cızgı oluyodu .. eger hamılelıgı ıstıyosan ınsalah hamılesındır cvbınıda buraya yaz :)

Canım benı umutlandırdın tesekkur ederım umarım hamişimdir. Eger hamişsem yazıcam. Yarın sabah bir test daha yapmayı dusunuyorum. Yaptıgım testın markasını googleda bıle bulamadım testtemı sıkıntı var acaba ılk defa goruyorum markasını.

ne canım markası bi de testini buraya atabilir misin

tekrar dene bakalım ınsalah olumlu cıkar sonuc da bızde gözün aydın deriz :)bu arada adetı 6 gun gecmesıde cızgının netlıgını azaltabılır canım cunku en az on gunde daha netleşr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…