bu durumda. Hamile olman zor canım deglsndr takma kafanaIyi aksamlar arkadaslar. Nisanlimla iliski yasadik ama vajinaya giris olmadan. Disariya bosaldı. Yanlislikta vajinama degip hamile kalabilirmiyim ? Bu sartlar halinde zor oldugunu biliyorim ama kafama takilan şey şu : 5 gündür adetim gecikti ,hic adet belirtim yok , akıntımda yok. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi ? Akintinin gelmemesi?
Yok Can'ım kesin hamilesinIyi aksamlar arkadaslar. Nisanlimla iliski yasadik ama vajinaya giris olmadan. Disariya bosaldı. Yanlislikta vajinama degip hamile kalabilirmiyim ? Bu sartlar halinde zor oldugunu biliyorim ama kafama takilan şey şu : 5 gündür adetim gecikti ,hic adet belirtim yok , akıntımda yok. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi ? Akintinin gelmemesi?
canım canını sıkmıs gıbı olmayayım ama üstun görme dıe bısey var bunuda soyle acıklayayım hamılelık durumu var ama adet goruluyo sılık cızgı olayı olabılr ıhtımalını cok guclendırıyo sen ıyısımı boyle kendıne sıkıntı yapma en yakın saglık ocagına gıt kan testı yaptır garantı o varsa cıkar zatenyardımınıza ihtiyacım var kızlar, 7 haziranda regl başladı 10 haziranda bitti 12 haziranda kahverengi bi akıntı gelmeye başladı cok azda olsa devam ediyo bugn idrar testi yaptım ve 2. cizgi 4. dakikada cok silik cıktı ama bnde ne bulantı baş dönmesi agrı gibi hiçbir belirti yok testin doğru olma ihtimali nedir bu arada testi sabh degilde 22.45de yaptım saat 22.22 hala 2. cizgi silik sizce durum ne hamilelik için çok erken bi zamn cok sitresliyim lütfen yardım edin
canım merhaba oncelıkle silik cıgı buyuk ıhtımal gebelıgın belırtısı dıe bılıyorum cunku yakınlarımda yasayanların genelı gebelıkle sonuclandı tabı dedgın gıbı kan testı kesın sonuc verır ama bn gebelık var dıe tahmın edıyorum negatıf olsa hıc bısılde renk degısımı olmuyo
bnce gebelık var canım bazılarında cıkmaz teste kanda cıkar ama senın sılkte olsa belırtı verıyo gec te olsa bnde ıdarımı damlatır damlatmaz cıft cızgı oluyodu .. eger hamılelıgı ıstıyosan ınsalah hamılesındır cvbınıda buraya yaz :)
ne canım markası bi de testini buraya atabilir misinCanım benı umutlandırdın tesekkur ederım umarım hamişimdir. Eger hamişsem yazıcam. Yarın sabah bir test daha yapmayı dusunuyorum. Yaptıgım testın markasını googleda bıle bulamadım testtemı sıkıntı var acaba ılk defa goruyorum markasını.
ne canım markası bi de testini buraya atabilir misin
tekrar dene bakalım ınsalah olumlu cıkar sonuc da bızde gözün aydın deriz :)bu arada adetı 6 gun gecmesıde cızgının netlıgını azaltabılır canım cunku en az on gunde daha netleşr
ne canım markası bi de testini buraya atabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?