Hamile olabilirmiyim?

Ya çok yenidir beta hcg çok düşüktür henüz ya da kimyasal gebelik olabilir. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yap bir de

Ya çok yenidir beta hcg çok düşüktür henüz ya da kimyasal gebelik olabilir. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yap bir de
Cvabın için teskkur ederım canım. Bır test daha yapmayı dusunuyorum evet. Bu testlerde marka kalıte onemlımı bılmıyorum kullandıgım testı google da bıle bulamıyorum cıkmıyo acaba testtemı sıkıntı vardı ki başka marka alayım.

Bilemiyorum gerçekten ama daha hassas testler var bulabilirseniz onlardan alın

Aile hekiminde kan testi yaptırsam yarın aynı gün içinde sonucu verirlermi yoksa bekletiyolarmı bilginiz varmı ?

Sabah yaptiriosun ogleden sonra sonucu aliyorsun burda byle ama bilmiorm her saglik ocagi ayni mi

Arkadaşlar merhaba .hayalet çizgi nedir. Belli belirsiz olursa gebelik pozitifmidir

Canım valla suan aynı sıkıntıyı bende yasıyorum. İlk gebeliğimde hayalet cıkmıstı gayette hamıleydım doktor yenı oldugu ıcın net kırmızı cızgı bekleme demıstı ozaman bana. Sımdı yıne gebelık suphem var test yaptım bendede silik bi cizgi var yarın doktora gıdıcem yıne kan tahlılı en net sonuctur eger adetın gecıktıysa.

Tsk ederim cnm ilgilendigin için. Adetime 1 hafta var daha ama hayalet belli belirsiz cizgi oldu.erken davrandım biliyorum ama ışte heves böyle bişey artık gecikirse yaparım ikinci testi.ama suan adet olucak gibi ağrılarım da var hayırlısı olsun senin içinde insAllah

Hayırlısı olsun canım. İnan adetle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı anlaşılmıyo. Daha erken bekle gecıkınce yaparsın. Sabır dıyorum ama işte bende duramıyorum 1 hafta gecıktım hergun test yapar oldum bı silik çıkıyo bi çıkmıyo en guzeli gecikince kan testi yaptırmak böyle arafta kalmaktansa. Tez zamanda bebişlerimiz olur umarımm

Kızlar uyuyamıyorum bır turlu dun baş dönmesıyle ve ani gözümün kararmasıyla adetime 4 gün varken kan testi yaptırdım 9.0 cıktı cumartesi testi tekrarlatmam gerekiyor sizce geç döllenmemi mi olmustur

Kızlar uyuyamıyorum stresten adetime 4 gun varken kan testi yaptım ve 9.0 cıktı testi cumartesi gunu tekrarlatmam gerekiyor sizce geç döllenme mi olmustur gebe olabilirmişim

Yani normalde 5in ustu hamile demek ama degerin baya dusuk daha bncede cumrtesi tekrar yap hersey gonlune gore olsun

Evet enn iyisi gecikmeyi beklemek galiba. Inşallah canım Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…