bnce kesın hamılesın ve gunun yenı gecmesınden dolayı o cızgı sılık duruyo su an
inşalah canım hayırlı olsun senın ıcın :)Şimdi iyic heycanlandım bıran once doktora gitmeliyim. Umarım öyledir.
Ya çok yenidir beta hcg çok düşüktür henüz ya da kimyasal gebelik olabilir. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yap bir deArkadaşlar merhaba. Uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim ama şuan yeni üye oldum. Bazır soru işaretlerim var yorumlarsanız sevinirim. Öncelikle bir sene önce bir gebelik durumum oldu düşükle sonuçlandı test yaptıgımda silik çizgiyi görmüştüm ve doktora gittiğimde hamile oldugumu öğrenmiştim sonuç hüsran olsada. Adetim 6 gün gecikti ve kesinlikle adet belirtilerim yok aksine tuhaf şeyler yaşıyorum ve dün test yaptım silik çizgiyi gördüm sevindim ama sabah tekrarlamak istedim test yaptım tekrar ve bişey çıkmadı çöpe attm 10 dakıka sonra tekrar baktım çöpten alıp silik çizgi vardı yine. Kafam karıştı. Kan testini pazartesi günü yaptırabılırım ancak ama kafamda deli sorular suan sakın kalamıyorum. Neden birinde hemen silik çizgi çıktıda diğeri geç sonuç verdi.
Cvabın için teskkur ederım canım. Bır test daha yapmayı dusunuyorum evet. Bu testlerde marka kalıte onemlımı bılmıyorum kullandıgım testı google da bıle bulamıyorum cıkmıyo acaba testtemı sıkıntı vardı ki başka marka alayım.Ya çok yenidir beta hcg çok düşüktür henüz ya da kimyasal gebelik olabilir. Yarın sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yap bir de
Bilemiyorum gerçekten ama daha hassas testler var bulabilirseniz onlardan alınCvabın için teskkur ederım canım. Bır test daha yapmayı dusunuyorum evet. Bu testlerde marka kalıte onemlımı bılmıyorum kullandıgım testı google da bıle bulamıyorum cıkmıyo acaba testtemı sıkıntı vardı ki başka marka alayım.
Bilemiyorum gerçekten ama daha hassas testler var bulabilirseniz onlardan alın
Arkadaşlar merhaba .hayalet çizgi nedir. Belli belirsiz olursa gebelik pozitifmidir
Tsk ederim cnm ilgilendigin için. Adetime 1 hafta var daha ama hayalet belli belirsiz cizgi oldu.erken davrandım biliyorum ama ışte heves böyle bişey artık gecikirse yaparım ikinci testi.ama suan adet olucak gibi ağrılarım da var hayırlısı olsun senin içinde insAllahCanım valla suan aynı sıkıntıyı bende yasıyorum. İlk gebeliğimde hayalet cıkmıstı gayette hamıleydım doktor yenı oldugu ıcın net kırmızı cızgı bekleme demıstı ozaman bana. Sımdı yıne gebelık suphem var test yaptım bendede silik bi cizgi var yarın doktora gıdıcem yıne kan tahlılı en net sonuctur eger adetın gecıktıysa.
Çok tesekkur ederim güzel dilekleriniz için hayırlısıyla inşAllah öyledir.Hayalet bile olsa ikinci cizgi varsa hamilesinizdir.ins gonlunuze gore olur
Tsk ederim cnm ilgilendigin için. Adetime 1 hafta var daha ama hayalet belli belirsiz cizgi oldu.erken davrandım biliyorum ama ışte heves böyle bişey artık gecikirse yaparım ikinci testi.ama suan adet olucak gibi ağrılarım da var hayırlısı olsun senin içinde insAllah
Test 2 saate filan çıkıyor normalde ama sağlık ocağında bilmiyorum canımAile hekiminde kan testi yaptırsam yarın aynı gün içinde sonucu verirlermi yoksa bekletiyolarmı bilginiz varmı ?
Evet enn iyisi gecikmeyi beklemek galiba. Inşallah canım Allah tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese :)Hayırlısı olsun canım. İnan adetle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı anlaşılmıyo. Daha erken bekle gecıkınce yaparsın. Sabır dıyorum ama işte bende duramıyorum 1 hafta gecıktım hergun test yapar oldum bı silik çıkıyo bi çıkmıyo en guzeli gecikince kan testi yaptırmak böyle arafta kalmaktansa. Tez zamanda bebişlerimiz olur umarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?