- 28 Şubat 2011
- 14.201
- 17.617
- 498
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Hee durexten sasmam.. ama ztn benimki kullanmayi sevmio neyin kafasiysa bu! Ete ete degmesi gerekmis.. o neyseokey
ben hep bunu kullanıyorum . Durex bana iyi gelmedi . Alerjik bir yapım var . Mahvetii mabedimi
Yok ya rahatimdr ben.. aynisini bende diorum., tekrar evlenrsem cocuk istersem filan diorum :)) hahaPuhaha adami kalpten goturecenben bunu benimkine desem tutup kendi baglar ikinciye yar olmasin diye
Bekarım ama ben bile biliyorum bunuciddi olamazsın .ama ama
O et ete muhabbetı bızdede var.Hee durexten sasmam.. ama ztn benimki kullanmayi sevmio neyin kafasiysa bu! Ete ete degmesi gerekmis.. o neyse
Üf ayyy elastik hali varya birde saçma biliyorum ama sanki arada bir duvar varmış gibime geliyor tamamen psikolojikNesi pis geliyor
Biz iyi yatırım yaptık 6 yıldır..
Aynen ya millet catir catir doguruyor ben sookk.bir taneyle perte ciktim
Emzirirkende mirena olmaz galiba hormonluymus ya.off ne buyuk sikinti valla biktimTecrubemi aktarim cnm :) benimki mirena degil bakir spiraldi.. adetlerim kanamalarim durmadi.. 2 ayda cikarttrdim geri..taktrsam mirena taktirirdim belki ama ondada adet olma yok. Sagliksiz gelio bana..
Spiral baya güvenli bir koruma ama o da enfeksiyona filan sebep oluyor. Ben 5 sene kullandığım için bayağı ciddi bir sıkıntı yaşadım sonrasında. Çok uzun süreli kullanmamak lazım bence. 2 senenin ardından çıkarıp ara verip tekrar takılabilir.mirana spiral iyi mi?
benim de bi çözüm bulmam lazım
en büyük korkum bir daha hamilelik olur sanırım
Tipik turk erkegi muhabbeti:) evet dogru degil ama hic kullanmamaktan iidir genede.. nebilim zor ya.. sirf bu sebeplerden sexten soguyacak kadinlarO et ete muhabbetı bızdede var.
Birgun alacaz bebeği kucağımıza görcez
Hapa karşı oldugum için mecbur kullancak . Biz zaten sözde korunuyo olabılıriz. İlişkinin başında takmıyoruz .
Ortalarına doğru o sağlıklı dğilmiş ama bu güne kadar sağolsun . Bizi zor duruma sokmadı
Korkutmak gibi olmasin ama asil mesele dogumdan sonra basliyorhelal olsun 3-5 doğuranlara saygım sonsuz.
ben daha başından bitik durumdayım
Bende bazı dönemler çıkar at şunu dıyebılıyorum.Üf ayyy elastik hali varya birde saçma biliyorum ama sanki arada bir duvar varmış gibime geliyor tamamen psikolojik
En iisi dogum Kontrol hapi degil bence. O hormonlar ilerde gogus kanseri ihtimalini arttiroyor. Ilerde cesitli hastaliklar olusuyo. Simdi farkina varamayiz ama..Emzirirkende mirena olmaz galiba hormonluymus ya.off ne buyuk sikinti valla biktimen iyisi dogum kontrol hapi onceden onu kullaniyordm emzirdigim icin onuda icemiyorm
Tirtikliyi dene derim :)))Bende bazı dönemler çıkar at şunu dıyebılıyorum.
Ve aynen dediğin gibi sankı bır duvara değiyormus gib hissediyorum .
Bazı zamanlarsa varlığından hoşnut oluyorum .
Spiral baya güvenli bir koruma ama o da enfeksiyona filan sebep oluyor. Ben 5 sene kullandığım için bayağı ciddi bir sıkıntı yaşadım sonrasında. Çok uzun süreli kullanmamak lazım bence. 2 senenin ardından çıkarıp ara verip tekrar takılabilir.
İşte birde ben hemen kaşıntı oluyorum o yüzden sanki oda etkileyecekmiş gibime geliyor hiç kullanmadık tercih dışıBende bazı dönemler çıkar at şunu dıyebılıyorum.
Ve aynen dediğin gibi sankı bır duvara değiyormus gib hissediyorum .
Bazı zamanlarsa varlığından hoşnut oluyorum .
Hepsi tirt.ozaman sevismeyek arkadaslar savasakEn iisi dogum Kontrol hapi degil bence. O hormonlar ilerde gogus kanseri ihtimalini arttiroyor. Ilerde cesitli hastaliklar olusuyo. Simdi farkina varamayiz ama..
Ayynı bizim kafa.O et ete muhabbetı bızdede var.
Birgun alacaz bebeği kucağımıza görcez
Hapa karşı oldugum için mecbur kullancak . Biz zaten sözde korunuyo olabılıriz. İlişkinin başında takmıyoruz .
Ortalarına doğru o sağlıklı dğilmiş ama bu güne kadar sağolsun . Bizi zor duruma sokmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?