Hamile olamam demi :(

Kondom yerine koli bandı mi kullansak acep ki güven de kalmadı
Bi arkadasim kalmıştı öyle..
Ama sizin düzensizlikler olabilir. Ben doğumdan sonra 5 ay regl olmamıştım.
Şimdi nasıl korunsam diye düşünüyorum doğumdan sonra

Hee durexten sasmam.. ama ztn benimki kullanmayi sevmio neyin kafasiysa bu! Ete ete degmesi gerekmis.. o neyse
O et ete muhabbetı bızdede var.
Birgun alacaz bebeği kucağımıza görcez

Hapa karşı oldugum için mecbur kullancak . Biz zaten sözde korunuyo olabılıriz. İlişkinin başında takmıyoruz .
Ortalarına doğru o sağlıklı dğilmiş ama bu güne kadar sağolsun . Bizi zor duruma sokmadı

Nesi pis geliyor

Biz iyi yatırım yaptık 6 yıldır..
Üf ayyy elastik hali varya birde saçma biliyorum ama sanki arada bir duvar varmış gibime geliyor tamamen psikolojik

Reactions: H E
Tecrubemi aktarim cnm :) benimki mirena degil bakir spiraldi.. adetlerim kanamalarim durmadi.. 2 ayda cikarttrdim geri..taktrsam mirena taktirirdim belki ama ondada adet olma yok. Sagliksiz gelio bana..
Emzirirkende mirena olmaz galiba hormonluymus ya.off ne buyuk sikinti valla biktim en iyisi dogum kontrol hapi onceden onu kullaniyordm emzirdigim icin onuda icemiyorm

mirana spiral iyi mi?
benim de bi çözüm bulmam lazım
en büyük korkum bir daha hamilelik olur sanırım
Spiral baya güvenli bir koruma ama o da enfeksiyona filan sebep oluyor. Ben 5 sene kullandığım için bayağı ciddi bir sıkıntı yaşadım sonrasında. Çok uzun süreli kullanmamak lazım bence. 2 senenin ardından çıkarıp ara verip tekrar takılabilir.

Tipik turk erkegi muhabbeti:) evet dogru degil ama hic kullanmamaktan iidir genede.. nebilim zor ya.. sirf bu sebeplerden sexten soguyacak kadinlar

Üf ayyy elastik hali varya birde saçma biliyorum ama sanki arada bir duvar varmış gibime geliyor tamamen psikolojik
Bende bazı dönemler çıkar at şunu dıyebılıyorum.
Ve aynen dediğin gibi sankı bır duvara değiyormus gib hissediyorum .

Bazı zamanlarsa varlığından hoşnut oluyorum .

Emzirirkende mirena olmaz galiba hormonluymus ya.off ne buyuk sikinti valla biktim en iyisi dogum kontrol hapi onceden onu kullaniyordm emzirdigim icin onuda icemiyorm
En iisi dogum Kontrol hapi degil bence. O hormonlar ilerde gogus kanseri ihtimalini arttiroyor. Ilerde cesitli hastaliklar olusuyo. Simdi farkina varamayiz ama..

hanımlar sabah sabah çok enerjiksiniz..

Çok güldüm yorumlara çok yaşayın emi...

Konu sahibi ablam kondomla hamile kaldı..

Oluyo vallahi çok tanıdık var etrafımda böyle hamile kalan..

Umarım herşey gönlünüzce olsun..

hep kadınlarda zaten bu işler.
ama erkeklere doğum kontrol hapı çıkıyormuş yaşasın

Bende bazı dönemler çıkar at şunu dıyebılıyorum.
Ve aynen dediğin gibi sankı bır duvara değiyormus gib hissediyorum .

Bazı zamanlarsa varlığından hoşnut oluyorum .
İşte birde ben hemen kaşıntı oluyorum o yüzden sanki oda etkileyecekmiş gibime geliyor hiç kullanmadık tercih dışı

Ayynı bizim kafa. Ama bir farkla. İki çocuk var bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…