Hamile olamam demi :(

Yaw zevk ani ben erkek olsam bende tutamazdim kesin yani :) biri yapar biri yapamaz, bunu tartismaya bile gerek yok

Korunma yöntemleri uçkur konuşmak değil yanlış anlayışına sağlık

senin bahsettiğin şey zaten korunma yöntemi değil bunun örneğini burda defalarca gördük
uçkur konusu olan sizin kocalarınız beceremiyo demek
neyse belli ki ar damarın çatlamış ben öğretecek değilim

geri çekilme bence de bir korunma yöntemi olamaz
yahu adamın zamanında geri çekileceği ne belli :))

madem yöntem iyi neden herkes hap içiyor alet falan taktırıyor herkes geri çekilsin :)

hem bence hoş da değil kendi adıma

adam doruga ulaşıp patt çıkıveriyor eee ben noldum???

Adam da bisey olamadi ki kadin olsun :)

Düzensizlik çok normal 5 gün önemli bir süre değil biraz daha bekleyin bence

Malesef bende o... marka prev. Ile korunurken hamile kalanlardanim kullanimina.da dikkat edrriz bastan sona ama olacaksa oluyormus onu anladim.3 yildir ayni yontemle korunmustum sikinti yoktu. Simdi cok korkuyorum yine hamile kalirim diye..ama sizin durum farkliymis dogumdan sonra tam duzene girmemis olabilir

Ben de geri çekilmeyle hamile kalanlardanım, hem de ilk ilişkimde ve polikistik over hastası olmama rağmen. Olacağı varsa oluyor :)

Korumalı bir ilişkide kaza olmasından korkup ardından ertesi gün hapı kullandım.
Sonuç, içeride 7 aylık mışıl mışıl uyuyan bir bebek.
Ben de büyük bebeğim 6 aylıktı hamile kaldığımda.
Olmaz diye bir şey yok, en iyi korunma yöntemi sevişmemek, bunu öğrendim.

https://www.google.com.tr/amp/s/www...elikten-ne-kadar-korur,gd3F6BugL0CQv_SmRmT-oA
Canim benim şuna iyi bir bak.belki doktorun hakkinda fikrin değişebilir.

Emzirmek genelde koruyormuş ama ince çizgi çok ve düzenli emzirmek. Oğlum 1 yaşındayken 2.çocuğu istediğimden doktora gittiğimde prolaktin çok yüksek olduğundan hamile kalma şansın yok demişti, emzirmeyi azaltman lazım demişti. 2.çocuk için ilk çocuğu sütten mahrum etmek mantıklı gelmedi. Ve ben ancak oğlum gündüz emmeye son hız devam ederken, sadece gece emmeyi azalttığında 2.bebeğime hamile kalabildim. Hiç adet görmedim bu arada. Araları 28 ay. Şimdi de kızım 6.ayını dolduracak ve ben halen adet görmedim ama kızım abisi kadar çok emmediğinden tırsıyorum. Kontrol için gittiğimde sordum ve doktorum bu sefer bana dikkatli olmamı, hamile kalabileceğimi söyledi. İkisini de söyleyen aynı doktor :) her kural her zaman geçerli değil sanırım tıpta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…