- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Spiral taktirdigimda cok kanama yasadigimda dedimki.. baya etkili bi korunma yontemi, kanamadan sevisemiozki:)Hepsi tirt.ozaman sevismeyek arkadaslar savasak
Hoşnut oldugum oTirtikliyi dene derim :)))
En güvenli korunma yöntemi hamile kalmak kafasıyla hareket ediyolarsa demek ki :)Iide ice bosalma var mi bu durumda? Yani o zmn is cok sakat.. milleti condom korumuyo sut mu koruycak:))
TöbeAyynı bizim kafa.Ama bir farkla. İki çocuk var bizde
Spiral taktirdigimda cok kanama yasadigimda dedimki.. baya etkili bi korunma yontemi, kanamadan sevisemiozki:)
Anam nelerde bilirmis bu avratlar:))Hoşnut oldugum o
Birde sıcak temas varOna da bayılıyorum
Hepsi tirt.ozaman sevismeyek arkadaslar savasak
Bakir spiral yuzde yuz degil hamile kalan tanidigim var:)Benim de 3 aylık iğne 7 ay kesintisiz kanama yapınca aynısını demiştim. %100 koruyor ama...
Konu sahibi korunuyorsan değilsindir. Ben sadece 7 ay emzirdim. Hala 25 32 gün arası değişiyor regl günüm ki doğum yapalı 16 ay oldu.
aa onu ilk defa dydum . Muhakkak araştırıcam yenı bır heyecan arıyordumAnam nelerde bilir is bu avratlar:))
Durexin kadinlari kolay bosaltan sivisini almis esim:) klitorise suruyon bi kac damla..
Bunlarda ne cikarcaklarini sasirdilar? Sen su sicak temas isini anlat hele
Ayol yeterince sicak fazlasi ates olur:))aa onu ilk defa dydum . Muhakkak araştırıcam yenı bır heyecan arıyordum
Sıcaklık hissi verıyoralev alev
Bence o konuyu erkeklere bırakırsak yandık. Adamlar yılda bir kere evlilik yıldönmünü hatırlarsa şükrediyoruz zaten. Her gün her gün o ilacı içmezler, içmediklerini de söylemezler , sonra gelsin bebişlerhep kadınlarda zaten bu işler.
ama erkeklere doğum kontrol hapı çıkıyormuş yaşasın
Bende de şu inceeee işe yaramadı . birde renkli olanlar zaten çok komik gülmekten konsantre olamıyordumAyol yeterince sicak fazlasi ates olur:))
Bende pek ise yaramadi yakio mentol gibi bi his olusuyo sevmedim pek:)
Ben hep ince aliyorum durexin. Onu bile istemiyo normali olsa kafama gecirir galibaBende de şu inceeee işe yaramadı . birde renkli olanlar zaten çok komik gülmekten konsantre olamıyordum
Başka bölgedeki etlerinizi değdirin oraya şartmıymış?Hee durexten sasmam.. ama ztn benimki kullanmayi sevmio neyin kafasiysa bu! Ete ete degmesi gerekmis.. o neyse
Burda sürekli okuyorum geri çekilme yöntem değil diyenleriOluyormus evet ama bosalmadaki kdr degil birde kadininda tam zmnina denk gelmesi gerekmis. Cok dusuk bi ihtimal hamile kalma.. bu sekilde yapanlarda erkek kaciriyo bence beceremediinden hamile kaliolar
Burda sürekli okuyorum geri çekilme yöntem değil diyenleri
Benim 30 senelik kadın Doğum doktorum yöntem diyor ee napıcaz ? Hatta her erkek beceremez eşin seni birşey kullanmak zorunda bırakmıyor tebrik ederim diyor.
Tam 6,5 yıl geri çekilme ile korunduk istediğimiz ilk ay çocuğumuz oldu. Eşleriniz beceremıyor arkadaşlar. O meni olayındakı spermde %1 ihtimal den düşük. Hiçbir yöntemin %100 koruma sağlamaması gibi
Doktorun dediği doğru, o da bir yöntem tabi ki ama en risklisinden. Mesela şelaleden aşağı atlamak da bir yere ulaşmanın en kısa yolu ama insanlar güvenli yolları tercih edebilir.Burda sürekli okuyorum geri çekilme yöntem değil diyenleri
Benim 30 senelik kadın Doğum doktorum yöntem diyor ee napıcaz ? Hatta her erkek beceremez eşin seni birşey kullanmak zorunda bırakmıyor tebrik ederim diyor.
Tam 6,5 yıl geri çekilme ile korunduk istediğimiz ilk ay çocuğumuz oldu. Eşleriniz beceremıyor arkadaşlar. O meni olayındakı spermde %1 ihtimal den düşük. Hiçbir yöntemin %100 koruma sağlamaması gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?