Hamile olamam demi :(

Spiral taktirdigimda cok kanama yasadigimda dedimki.. baya etkili bi korunma yontemi, kanamadan sevisemiozki:)

Benim de 3 aylık iğne 7 ay kesintisiz kanama yapınca aynısını demiştim. %100 koruyor ama...

Konu sahibi korunuyorsan değilsindir. Ben sadece 7 ay emzirdim. Hala 25 32 gün arası değişiyor regl günüm ki doğum yapalı 16 ay oldu.

Arkadaşım 2 aydır adet olamıyor . Korunuyorlarda ama yinede içine kurt düştü baktı iki kere hamile değil. Doktora gidecek bakalım. Enfeksiyon ya da stresten olabilir. Hamile değilsinizdir

Hoşnut oldugum o
Birde sıcak temas var Ona da bayılıyorum

Anam nelerde bilirmis bu avratlar:))

Durexin kadinlari kolay bosaltan sivisini almis esim:) klitorise suruyon bi kac damla..
Bunlarda ne cikarcaklarini sasirdilar? Sen su sicak temas isini anlat hele

Reactions: H E
Bakir spiral yuzde yuz degil hamile kalan tanidigim var:)

Anam nelerde bilir is bu avratlar:))

Durexin kadinlari kolay bosaltan sivisini almis esim:) klitorise suruyon bi kac damla..
Bunlarda ne cikarcaklarini sasirdilar? Sen su sicak temas isini anlat hele
aa onu ilk defa dydum . Muhakkak araştırıcam yenı bır heyecan arıyordum
Sıcaklık hissi verıyor alev alev

aa onu ilk defa dydum . Muhakkak araştırıcam yenı bır heyecan arıyordum
Sıcaklık hissi verıyor alev alev
Ayol yeterince sicak fazlasi ates olur:))

Bende pek ise yaramadi yakio mentol gibi bi his olusuyo sevmedim pek:)

Reactions: H E
hep kadınlarda zaten bu işler.
ama erkeklere doğum kontrol hapı çıkıyormuş yaşasın
Bence o konuyu erkeklere bırakırsak yandık. Adamlar yılda bir kere evlilik yıldönmünü hatırlarsa şükrediyoruz zaten. Her gün her gün o ilacı içmezler, içmediklerini de söylemezler , sonra gelsin bebişler

Şakası bir yana, ben prezervatiften başkasını sağlıklı bulmuyorum artık. Korunma için bile olsa, vücuda hormon yüklememek lazım. Doktor bana hiçbir şey olmaz diyordu, çıkarıp da rahimde sıkıntı yaşayınca vücudun farklı tepki vermiş dedi. En güzeli erkekler biraz kendi rahatlarından feragat etsinler.

Oluyormus evet ama bosalmadaki kdr degil birde kadininda tam zmnina denk gelmesi gerekmis. Cok dusuk bi ihtimal hamile kalma.. bu sekilde yapanlarda erkek kaciriyo bence beceremediinden hamile kaliolar
Burda sürekli okuyorum geri çekilme yöntem değil diyenleri
Benim 30 senelik kadın Doğum doktorum yöntem diyor ee napıcaz ? Hatta her erkek beceremez eşin seni birşey kullanmak zorunda bırakmıyor tebrik ederim diyor.
Tam 6,5 yıl geri çekilme ile korunduk istediğimiz ilk ay çocuğumuz oldu. Eşleriniz beceremıyor arkadaşlar. O meni olayındakı spermde %1 ihtimal den düşük. Hiçbir yöntemin %100 koruma sağlamaması gibi

Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Meryem Uzerli bile böyle hamile kaldı yav hadi bunu duymadıysanız onu da mı duymadınız ayol? İnşallah değilsindir ne diyeyim seninki biraz ateşe dalıp yanmamak için dua etmek gibi olmuş.

maşallah tatlım senin eşin becerikli
yanlış biliyo senin 30 senelik doktorun

Doktorun dediği doğru, o da bir yöntem tabi ki ama en risklisinden. Mesela şelaleden aşağı atlamak da bir yere ulaşmanın en kısa yolu ama insanlar güvenli yolları tercih edebilir.

Çünkü yalnızca boşalmada olmuyor sıvı geçişleri,ilişki esnasında da olabiliyor. Ve hep bir risk taşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…