- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
30 senelik doktorum bilmıyor sen biliyorsun tatlım. Tamammaşallah tatlım senin eşin becerikli
yanlış biliyo senin 30 senelik doktorun
Emziriyorsan geçikir hatta belki olmazsın bile.bende 25 gndr olmuyorm çocğum 1.5 yaş korksam ben korkarm kız rahat olGünaydın kızlar
Benim 5 aylık bebeğim var daha. dogumdan 2 ay sonra adet gördüm.normalde adetin düzenlidir.günü gününe olurum
Bugün 5 gün oldu adetin geçeli korunuyoruz da niye adet görmüyorum anlamış değilim.yaşadığımız yer dağ başı her yer inşaat yapılıyo market bile çok uzagımızda .açikcası test yapmaya da cesaret edemiyorum. Hala da adet olurum diye bekliyorum. Pre... Hamile kalan varmı
Süt korumasi denilen şey prolaktin hormonu yukselmesidir.prolaktin yuksek olunca hamilelik ihtimali azalır.süt koruması dıe bışı yoktur ama adet mevsım geçişlerinde değişebilir korunduysanız ıhtımal az...
30 senelik doktorum bilmıyor sen biliyorsun tatlım. Tamam
Burda adamlara neler neler söyluyosunuz da utanmıyosun buna mı utanıyosun?aynen öyle.
insan utanır sizin kocanız beceremiyor demeye, tövbe estağfurullah
1 degil 3 yil.Hiç öyle olmamıştı cnm oyuzden korkuyorum sezeryan oldum zaten herşeyi geçtim 1 yıl hamile kalmamam lazim
Ben kızım 2 yaşına girmeden dogum yaptım 3 yıl die bi şart yok1 degil 3 yil.
evet ama sut koruması yoktur... sadece oyle bır soylentı vardır... çünkü doğumdan 40 gun sonra kadın doğum doktoruma gıtttım ve soyledığı şey rakmın duzelmış yumurtaların ıyı hamıle kalabılırsın dıkkatlı ol...Süt korumasi denilen şey prolaktin hormonu yukselmesidir.prolaktin yuksek olunca hamilelik ihtimali azalır.
Ben kızım 2 yaşına girmeden dogum yaptım 3 yıl die bi şart yok
aynen öyle.
insan utanır sizin kocanız beceremiyor demeye, tövbe estağfurullah
Hahaha gel bunu heriflere anlat:) baska bolgedekiler tatmin etmiyo demek :)Başka bölgedeki etlerinizi değdirin oraya şartmıymış?
Doktorlar 2 yıl diyorSiz oyle yaptiniz diye risk oldugu gercegi degismiyor.
O zaman adetlerinin hemen düzelmiş olmasi gerekir.ben 2 yıl olmadim.herkesin bünyesine göre değisir durum.evet ama sut koruması yoktur... sadece oyle bır soylentı vardır... çünkü doğumdan 40 gun sonra kadın doğum doktoruma gıtttım ve soyledığı şey rakmın duzelmış yumurtaların ıyı hamıle kalabılırsın dıkkatlı ol...
Ayni seyleri yazmisiz, ama bu yontemin adi var kendisi yok bence:) bu yontem cok riskli. Ha sizde olmamis, esin cok becerikliymis! Ok ama herkes yapamazBurda sürekli okuyorum geri çekilme yöntem değil diyenleri
Benim 30 senelik kadın Doğum doktorum yöntem diyor ee napıcaz ? Hatta her erkek beceremez eşin seni birşey kullanmak zorunda bırakmıyor tebrik ederim diyor.
Tam 6,5 yıl geri çekilme ile korunduk istediğimiz ilk ay çocuğumuz oldu. Eşleriniz beceremıyor arkadaşlar. O meni olayındakı spermde %1 ihtimal den düşük. Hiçbir yöntemin %100 koruma sağlamaması gibi
Anaa bilmiodum ben. Bunuda mi acikladilar yaGeri çekilme bir korunma yöntemi değil. Meryem Uzerli bile böyle hamile kaldı yav hadi bunu duymadıysanız onu da mı duymadınız ayol? İnşallah değilsindir ne diyeyim seninki biraz ateşe dalıp yanmamak için dua etmek gibi olmuş.
Anaa bilmiodum ben
Yaw nerden bilim meryem uzerlinin nasil hangi yontemle kaldigini:))Hahsjsjs sen biliyosundur kaçmaz senden :)
Yaw nerden bilim meryem uzerlinin nasil hangi yontemle kaldigini:))
Olur mu, tabii benden kacmaz o isler:))Ha ben geri çekilmeyi bilmiyosun sanmıştım pardon :) Röportajlarının birinde söylemişti Ayşe Arman'la olandı galiba.
Astoria herkes yaşadığını kendi tecrübesini aktarıyor değil mi burda. Erkekler kontrol edebilir somut örneği verdim 6,5 yıl boyunca şans benden yanamıydı? İlk korumasız birlesmede bebegım oldu. Ezberlenmiş cümleler var burda okadar çok okudum ki rutin bi kontrolde doktoruma sordum geri çekilme yöntem değil mi diye . Kadının cevabı insanlar 20-30 yıl bu yöntemle korunuyor her erkeğin becerebilceği bir yöntem değil oldu. Benimde spiralle,kondomla hamile kalan arkadaslarım var. He geri çekilme ile kalanda var ama işte burda yapılanlar devreye giriyor. Spiral kayıyor , kondom deliniyor, orgazmdan sonra çekilme yapılıyor vs. Herkes kendine uygun olanı belirlemeli ama herzaman ki gibi benim ki süper seninki tü kaka olayı beni irrite edıyorYa bir de beceri mevzusu değil ki bu, tamamen şansına hahsjsjs. Hiçbir erkek bunu kontrol edemez ki, hadi edebilse bile sen ne kadar güvenebilirsin karşı tarafa? Hiçbir doğum kontrol yöntemi %100 koruyor demiyoruz ama birinin koruma yüzdesi atıyorum %92yken diğerinin %40-50. Buna güvenilir mi? Millet prezervatif + doğum kontrol hapı kullanırken hala geri çekilme yöntemini önerenler oluyor, üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?