Hamile olanlar bi bakabilir mı????

Mutsuz ama umutlu

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
554
216
23
34
Kızlar merhaba umarım doğru yere açtım konuyu bugün dk gittim benim hesapa göre 7+3 ultrason da 5+3 çıkıyor ovulasyon testi kullan mistim o ay yumurtlama geç olmadı adetimden 11 günü yumurtladim normal mı bu durum daha önce boş gebelik geçirdim biraz endişeleniyorum kese göründü bebek yok cuma gel dedi 4 günde olusur mu bu na benzer birşey yaşayan var mı

Gerilik var bende böyle gerilik başlayınca hep kaybediyordum inşallah yokunda gider hamileliğiniz ama bi problem olursa aklınızda bulunsun genetik pıhtılaşma testlerinizi yaptırın

1 2 haftaya kadar gorunur bebek de bence.. acele etmeyin bekleyin,kese var bebek yok hoppaa kurtaj derlerse,bence hemen kabul etmeyin..

6 haftalık olana kadar görünmedi. iki gün arayla toplamda 4 kere gittim. bir cuma gittiğimde sonuçlarım hamile çıkmasına rağmen bebeği göremedi. pazartesi gel, yine göremezsem alacağız dış gebelik dedi. pazartesi göründü. 2 günde görünür mü dersen, evet görünür. ben yaşadım.

Gerilik var bende böyle gerilik başlayınca hep kaybediyordum inşallah yokunda gider hamileliğiniz ama bi problem olursa aklınızda bulunsun genetik pıhtılaşma testlerinizi yaptırın

Doktorum çok normal dedi ama hayırlısı artık oluşur inşallah ewt biliyorum o test ama inşallah herek
6 haftalık olana kadar görünmedi. iki gün arayla toplamda 4 kere gittim. bir cuma gittiğimde sonuçlarım hamile çıkmasına rağmen bebeği göremedi. pazartesi gel, yine göremezsem alacağız dış gebelik dedi. pazartesi göründü. 2 günde görünür mü dersen, evet görünür. ben yaşadım.

Saol cnm içimi rahatlattı inşallah görünür

Yok tatlım ilkinde bile aldirdigim pişman oldun 12 hafta bile görenler varmış ama insllh o kadar beklemeyiz bir senin ultrason da hesap aynı çıkıyor muydu

Evet çıktı, doktor değiştirdim. İlk doktorumun da suçu yoktu ultrasonda taramadığı yer kalmadı başka ekranda bize de yansıtılıyor ya, onunla beraber dakikalarca ben de baktım karnım bomboştu. 2 gün sonra gördük işte.

Back
X