herkese merhaba,
günün birinde buraya böyle bir konuda yazacagım aklımın ucuna bile gelmezdi.....
vee şuan burda bu konuyu yazıyorum...
arkadaslar daha önce bahsetmişimdir....3 aşılama bir tüp bebek ve kimyasal hamilelik geçirdim....sağ tüpüm kapalı....6 yıllık evliyim her gunumu acaba hamilemiyim diye geçirdim..............
veee bugun doktora gittim bana hamilesin dedi...............gerçekten inanamadım.çünkü ilk defa bu ay hamilemiyim diye düşünmemiştim.... bu ay dikkat etmedim kendime bu ay çok yordum kendimi bu ay çok gereksiz şeyler yaptım ve hamileymişim megersem .....
bu inanılmaz birşey şuan tek yaptıgım allah'a dua etmek ve hamile kalamayanlara allah çocuk versin bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum...........
tarifi gerçekten imkansızbirşey............
herkese merhaba,
günün birinde buraya böyle bir konuda yazacagım aklımın ucuna bile gelmezdi.....
vee şuan burda bu konuyu yazıyorum...
arkadaslar daha önce bahsetmişimdir....3 aşılama bir tüp bebek ve kimyasal hamilelik geçirdim....sağ tüpüm kapalı....6 yıllık evliyim her gunumu acaba hamilemiyim diye geçirdim..............
veee bugun doktora gittim bana hamilesin dedi...............gerçekten inanamadım.çünkü ilk defa bu ay hamilemiyim diye düşünmemiştim.... bu ay dikkat etmedim kendime bu ay çok yordum kendimi bu ay çok gereksiz şeyler yaptım ve hamileymişim megersem .....
bu inanılmaz birşey şuan tek yaptıgım allah'a dua etmek ve hamile kalamayanlara allah çocuk versin bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum...........
tarifi gerçekten imkansızbirşey............
kızlar bir cvp verin bana delirecem adet tarihim 6 ocak adet gunum 30 gun suruyor....4 subatta tahlıl yaptırdım 79 cıktı...
bugun 8 şubat bır daha yaptırdım 608.71 çıktı suan heseba gore 4+5gunluk hamıleyım doktor keseyı goremeden bırsey demıyor daha önce kimyasal gebeliğim oldugu için... ya sıyıracam bu yukselme sizce olumlu değilmi hala kimyasal olabilirmi....
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
canım değerlere göre doğru 4+5 olman daha kese görünmesi için erken merak etme bu hafta sonu oda görülür anca 6. haftada görülür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?