hamile olduğumu bilmeden film ve mr çektirdim

abcdbetul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2010
288
7
118
Bursa
dün bir haber aldık ve sevinsek mi üzülsek mi bilemedik.bel ağrılarımdan dolayı film ve mr çektirdim ve üstelik bir sürü iğne vurundum.sonuçlarda bel fıtığım olduğu çıktı.ama ben çok huzursuzum bebeğimde bi problem olur mu diye.sizin de aranızda böyle bişey yaşayan varsa bildiklerinizi yazarmısınız.şimdiden teşekkürler.

Bende mr a girmistim dr a sordum ilk aylarda bisey olmuyor demisti..bi kitapta okudum rabbim öyle güzel ayarlamis ki bebeği bilmeden yaptigin hiç bişey onu etkilemiyormus sigara alkol film mr hepsi buna dahilmis

Bende mr a girmistim dr a sordum ilk aylarda bisey olmuyor demisti..bi kitapta okudum rabbim öyle güzel ayarlamis ki bebeği bilmeden yaptigin hiç bişey onu etkilemiyormus sigara alkol film mr hepsi buna dahilmis

Canım bu iyi bir yönlendirme değil ama şu var ya hep ya hiç kanunu yani bebek etkilenmişse tüm organlarıyla etkileniyor ya da hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah bir sorun olmaz,çok endişelendik ilk kez başıma böyle birşey geldi.dr dan da memnun kalmadım zaten başka bir dr a daha gidicem.hiç bilgi vermedi.mr ın zaten bir riski yokmuş film tehlikeliymiş.filmede zaten adetime 10 gün kala falan girdim yani henüz yeni hamile kaldığım günlere denk gelmiştir diye düşünerek biraz olsun kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.rabbim sağlık versin inşallah.

Canım bu iyi bir yönlendirme değil ama şu var ya hep ya hiç kanunu yani bebek etkilenmişse tüm organlarıyla etkileniyor ya da hiç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yönlendirme yaptığımı düşünmüyorum bu yönlendirme degil..yönlendirme yapsaydim sunu yapmalısın bunu yapmamalisin dersim yazdıklarımı tekrar oku istersen yaşadığım olayı ve kitapta okuduğumu yazdım

Yönlendirme yaptığımı düşünmüyorum bu yönlendirme degil..yönlendirme yapsaydim sunu yapmalısın bunu yapmamalisin dersim yazdıklarımı tekrar oku istersen yaşadığım olayı ve kitapta okuduğumu yazdım

Tamam ok gerginiz sanırım sakin ol

Bunun gerginlikle alakası yok senn okuduğunu anlamamanla alakali..yonlendirme simdi senn bana sakin ol demen gibi olur okkk ????
Kardeş yönlendirmeyi sen değil okuduğun kitabı yazan yapıyor Kur'an da böyle bir yazı yok bu bilgiyle nasılsa bilmeden girdim deyip önemsemeyen hamileler olabilir kaygım buydu gene de canın sağolsun

Kardeş yönlendirmeyi sen değil okuduğun kitabı yazan yapıyor Kur'an da böyle bir yazı yok bu bilgiyle nasılsa bilmeden girdim deyip önemsemeyen hamileler olabilir kaygım buydu gene de canın sağolsun

Ben Kuran'da öyle bisey yazdığını söylemiyorum, bi kitapta yazani söylüyorum da kaygını bana değil soru soran arkadaşa cevap olarak yaz .soruda boyle bir sey yasayan olup olmadığı soruluyor bende yaşadıklarımı anlattım sen neden bana böylesi bi cevap yazdın anlayamadım

Ben Kuran'da öyle bisey yazdığını söylemiyorum, bi kitapta yazani söylüyorum da kaygını bana değil soru soran arkadaşa cevap olarak yaz .soruda boyle bir sey yasayan olup olmadığı soruluyor bende yaşadıklarımı anlattım sen neden bana böylesi bi cevap yazdın anlayamadım
Mesaj ortamı duygular da gitmiyor maalesef yukarda yazılandan başka bir amaç taşımıyordu kapatalım artık

Uzuuun yıllar olmuş konuyu açalı kızımı saglıkla kucagıma aldım.Şuan 4 yasında cok sukur buna benzer bir sıkıntı yasayan olursa dıye bu hayırlı guzel sonucu da bıldırmek ıstedım azıcık geç olsa da :)

Bebeğiniz Nasıl iyimi umarım iyidir ben de aynı durumu yaşadım gebeliği bilmeden ilaçlı emar çekildim çok korkuyorum lütfen cevap verin

Bebeğiniz Nasıl iyimi umarım iyidir ben de aynı durumu yaşadım gebeliği bilmeden ilaçlı emar çekildim çok korkuyorum lütfen cevap verin

IMG_20211230_022423.webp

Yorumlarda yazmış hanımefendi..Çocuğu sağlıklı ve 4 yasındaymıs 2019 yılında..Şuan da da 6 yaşında sağlıkla büyüsün evladı ..Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah:KK200:

Back
X