Hamile olduğumu bilmeden röntgen çekilirken ortamda bulundum lütfen cevaplar mısınız

minnosu

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
4.715
3.470
133
Kızlar benim geç döllenme olmuş .
12 haziranda negatif iken 30 haziranda pozitif çıktı gebelik testi ve değerim >10000
Ben bunu bilmeden 27 haziranda kızımın ayağının röntgenini çektirirken ben de vücudunu tuttum. Böyle durum yaşayan varsa lütfen cevap yazabilir mi ? Bayram tatili diye doktora da gidemiyorum 🥹

rontgende bebegin zarar gorme ihtimali daha az diye biliyorum bir defasinda bende yasamistim

erken gebelikteydi ogluma ciger filmi cekiliyodu ben girdim farkinda olmadan dalginlikla bi sorun yasamadim

erken gebelikteydi ogluma ciger filmi cekiliyodu ben girdim farkinda olmadan dalginlikla bi sorun yasamadim
Allah razı olsun ya sizden
Kaç haftalıktınız girerken ? Bebek sağlıcakla doğdu bir şey olmadı gebelikte de de mi

Allah razı olsun ya sizden
Kaç haftalıktınız girerken ? Bebek sağlıcakla doğdu bir şey olmadı gebelikte dede
beta takibi yaptigim donemdi daha bukadar endise etme. youtubeda doktor videolari var hamilelikte rontgen seklinde arat illaki iciki rahatlatacak biseyler dinlersin

12 haziranda negatif iken 30 haziranda pozitif çıktı gebelik testi ve değerim >10000
Ben bunu bilmeden 27 haziranda kızımın ayağının röntgenini çektirirken ben de vücudunu tuttum. Böyle durum yaşayan varsa lütfen cevap yazabilir mi ? Bayram tatili diye doktora da gidemiyorum 🥹
Canım hiç belirtin falan oldu mu. Benim de son adet tarihim 19 mayıs 15 haziranda test verdim negatifti hala regl olmadım. Gerçi bende pko var da işte bir umut yazını görünce umutlandım😊

Canım hiç belirtin falan oldu mu. Benim de son adet tarihim 19 mayıs 15 haziranda test verdim negatifti hala regl olmadım. Gerçi bende pko var da işte bir umut yazını görünce umutlandım😊
Ben de PCo idim yani adetlerim düzensizdi :)
Adetimi 9 gün geçince bile belirti yoktu
Ama en büyük belirti bir iki kere yumurtalıklarıma aşırı sancı girdi ani
Sanırım o sıra döllendi mi rahme mi geçti artık bilmiyorum
Öğrenmeden 3 gün önce aynı adet olacakmışım gibi bel ağrısı falan başladı ama benim en büyük belirtim o ara göğüs uçlarım hassaslaştı ve sertleşti. İlk gebeliğimde de öyle anlamıştım. Sonra test yapmaya karar verdim . İnş hayırlısı ile olur sizin de 🙂 ama şunu diyeyim allahtan umut kesilmez cidden

Ben de PCo idim yani adetlerim düzensizdi :)
Adetimi 9 gün geçince bile belirti yoktu
Ama en büyük belirti bir iki kere yumurtalıklarıma aşırı sancı girdi ani
Sanırım o sıra döllendi mi rahme mi geçti artık bilmiyorum
Öğrenmeden 3 gün önce aynı adet olacakmışım gibi bel ağrısı falan başladı ama benim en büyük belirtim o ara göğüs uçlarım hassaslaştı ve sertleşti. İlk gebeliğimde de öyle anlamıştım. Sonra test yapmaya karar verdim . İnş hayırlısı ile olur sizin de 🙂 ama şunu diyeyim allahtan umut kesilmez cidden
4 yıldır olmayınca artık umudum azalıyor tabiki Allahtan istemekten vazgeçmiyorum. İnşallah hayırlısı ile nasip eder bana da. Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur.

4 yıldır olmayınca artık umudum azalıyor tabiki Allahtan istemekten vazgeçmiyorum. İnşallah hayırlısı ile nasip eder bana da. Çok sevindim sizin adınıza inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur.
İnş sizde güzel bir şekilde haber alırsınız
İlk gebeliğimde yumurta geliştirici hap vermişti doktorum onunla olmuştu nasıl geleceğini hiç bilmiyoruz

aynı durumu bende yaşadım.adetim 1 hafta gecikmisti hamileymisim bilmiyordum.kizimin akciğerine röntgen cektirmistim kızımı tutmuştum.10 aylık bebekti kızım daha,üstüne abandım desem yeridir.ama çok şükür bişey olmadı.oglum canavar gibi maşallah

aynı durumu bende yaşadım.adetim 1 hafta gecikmisti hamileymisim bilmiyordum.kizimin akciğerine röntgen cektirmistim kızımı tutmuştum.10 aylık bebekti kızım daha,üstüne abandım desem yeridir.ama çok şükür bişey olmadı.oglum canavar gibi maşallah
Ben de doktora sordum bunu baya paniktim
Bir şey olmaz ya bunun gibi bin tane çektirmen lazım ki ya da tomografi zarar veresin. Aldığın doz çok düşük dedi içimi rahatlattı baya . Zaten daha kese vardı minikti, dedi ki ya hep ya hiç kuralı var yani etkilenirse düşer şuan iyiyiz ☺️☺️☺️

Benim yengem de meğer hamileymiş, ayak bileğini feci burkmuştu. O anın acısıyla aklına bile gelmemiş yok şüphem falan diye girmişti röntgene kendisi. Sonra acısı ağrısı azalınca ertesi günlerde kendi kendine düşünürken geciktiğini fark etmiş test verip gebeliği görmüştü.Hiçbir şey olmadı kuzenime kocaman çocuk

Benim yengem de meğer hamileymiş, ayak bileğini feci burkmuştu. O anın acısıyla aklına bile gelmemiş yok şüphem falan diye girmişti röntgene kendisi. Sonra acısı ağrısı azalınca ertesi günlerde kendi kendine düşünürken geciktiğini fark etmiş test verip gebeliği görmüştü.Hiçbir şey olmadı kuzenime kocaman çocuk
Çok şükür valla güzel örnekler ile içim iyice rahatladı

Back
X