- 30 Mayıs 2020
- 101
- -85
- 13
- Konu Sahibi butterfly04
-
Canım ben kahvaltıda yeşil çay içiyordum baktım o bile zararlı diyor bazı yerler. Ne içeceğimi şaşırdım. Süt de hiç sevmiyorum. Bi de evden taşınıyorum vah ki vahCnm benim doktorum bana çiğ et ve adet söktürücü özelliği olan maydanoz vs seyler yeme demişti. Bazı bitki çayları da iyi değil internetten Google a yaz çıkıyor şimdi hatırlayamadım da. Ev işi de çamaşır suyu kullanma. Ağır kaldırma normal temizliğini yap tabi riskli gebeliğin yoksa.. Seyahatte sıkıntı olmuyor zaten bunları sana doktorun anlatıcak hayırlı olsun
Papatya falan içebilirsin hafif. Bir çok sey var ama bazılarında miktar da önemli hepsinin fazlası mutlaka zararlı. En güzeli evde meyve suyu yap iç harika olurCanım ben kahvaltıda yeşil çay içiyordum baktım o bile zararlı diyor bazı yerler. Ne içeceğimi şaşırdım. Süt de hiç sevmiyorum. Bi de evden taşınıyorum vah ki vah
Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederimAşırı yağlı baharatlı paketli gıdalar az pişmiş et sucuk sosis vs fazla tüketme, bazı çaylar falanda yasak oluyor ona netten bakarsin. Birde bilmiyorum sen nasilsin tabi Ama hamileyim canım ne isterse yicem çocuğuma yarasın diye düşünme çünkü kendine gereksiz kilo yaparsın. Ceviz kuru uzum badem vs ye. Mevsim sebze-meyvesi ye, et,tavuk balık... Hurma yi 36. Haftadan sonra yemeyi önerdi doktorum öncesinde erken doğuma sebep olabilirmiş. O yuzden hurma hemen yeme..Onun harici çiğ ete dokunma falan diyenler var ama ben tam kurban bayramı zamanı kilolarca ete dokunmuştum. 8 haftalıkta hamileyken ankaradan istanbula taşındım. Hamileliği riskli olmadığı sürece hastaymışsın gibi görme, diken üstünde olmaya hicbirsey yapamaz edemez yardıma muhtaçmışsin gibi olmamaya calis. Birde evde hamile egzersizleri oluyor onları da hamileliğin ilerledikçe riskte yoksa yaparsin
Rica ederim, emin ol herşeyi kendin halledince daha iyi oluyor.Ne güzel anlatmışsınız teşekkür ederim ❤
İlk aylar çok önemli diye tedirgin oluyorum ve taşınmak zorundayım. İnşallah hiçbir sorun olmazBen her işi kendisi halletmeye çalışan biriyim bakalım ne yapacağım
Çiğ ete dokunmamak nedenli ilk defa duydumAşırı yağlı baharatlı paketli gıdalar az pişmiş et sucuk sosis vs fazla tüketme, bazı çaylar falanda yasak oluyor ona netten bakarsin. Birde bilmiyorum sen nasilsin tabi Ama hamileyim canım ne isterse yicem çocuğuma yarasın diye düşünme çünkü kendine gereksiz kilo yaparsın. Ceviz kuru uzum badem vs ye. Mevsim sebze-meyvesi ye, et,tavuk balık... Hurma yi 36. Haftadan sonra yemeyi önerdi doktorum öncesinde erken doğuma sebep olabilirmiş. O yuzden hurma hemen yeme..Onun harici çiğ ete dokunma falan diyenler var ama ben tam kurban bayramı zamanı kilolarca ete dokunmuştum. 8 haftalıkta hamileyken ankaradan istanbula taşındım. Hamileliği riskli olmadığı sürece hastaymışsın gibi görme, diken üstünde olmaya hicbirsey yapamaz edemez yardıma muhtaçmışsin gibi olmamaya calis. Birde evde hamile egzersizleri oluyor onları da hamileliğin ilerledikçe riskte yoksa yaparsin
Evet onu bende ilk defa duydum dünde çok dokundum e kurban da yakın et yemeyecem mı önümüze hazır et gelmiyor her zaman sonuçtaÇiğ ete dokunmamak nedenli ilk defa duydum ☺
Evet ılık su ile duş almak gerekiyormuş. Sanırım 4 aydan sonra mıydı neydi bebek hissediyormuş sıcağı soğuğu. Oyyy yerimm ya nasıl biliyorsaEvet onu bende ilk defa duydum dünde çok dokundum e kurban da yakın et yemeyecem mı önümüze hazır et gelmiyor her zaman sonuçta
Bide ebe sıcak suyla duş alma demişti aklıma o geldi.
Bilmez mı nasıl bi mucize daha orada bütün yetilerini kazanıyorlarEvet ılık su ile duş almak gerekiyormuş. Sanırım 4 aydan sonra mıydı neydi bebek hissediyormuş sıcağı soğuğu. Oyyy yerimm ya nasıl biliyorsa
Kurbanda ete ellemek yasak olsa da birileri yapıp getirse ahah
Gerçekten tam bi mucizeBilmez mı nasıl bi mucize daha orada bütün yetilerini kazanıyorlar
Ah ne güzel olur etler hazır Buzluğa atacak şekilde ama işte
Gerçekten tam bi mucize
Hatta istediğimizde pişirip verseler falan ahah
Bende doğum yaptıktan sonra duymuştumÇiğ ete dokunmamak nedenli ilk defa duydum ☺
Tam o yemeden olur mu diyecektim ki aşağıda arkadaş açıklamışBende doğum yaptıktan sonra duymuştumbununla ilgili burada azıcık ete dokundum birşey olur mu diye konu açanlar bile vardi. toksoplazma enfeksiyonu diye birşey sebep olabiliyormuş ama bilmiyorum bende birsey olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?