Şunu şöyle açıklayayımAdama yapılan mı zorbalık? Erkekler baba olma kararını sevişmeden önce alacaklarına göre korunacaklar. O çocuk annenin rahminde.Kadının kararı daha agırlıktadır.
Aldırın aldırmayın demiyorum. Erkeğe yapılan zorbalık lafına sözüm
Zorla mı? Zorla anne baba olunur mu? İsteyerek olanlar beceremiyorVicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Bir de kazayla nasıl olur ki düşünüyorum düşünüyorum %20lik bir ihtimal korunduğunuz halde nasıl oluyor ? Ben hanımefendinin ve kocasının yaşlarına güvenerek doğrudüzgün korunmadığını düşünüyorum.İkinizde hatalısınız, madem evlenmeden önce çocuk istemediğinize dair ortak karar aldınız, sizde eşinizde ameliyat olur çocuk meselesini kökten çözerdiniz, hem çocuk istemiyorum deyip hem de doğru korunma yöntemlerini kullanmayan kadın kadar erkeğe de kızıyorum, şu saatten sonra size aldır diye baskı yapmasının hiçbir mantığı yok, bu kadar tepki gösterecek derecede istemiyordu madem korunsaydı.
Öte yandan, 42 yaşındasınız daha önce bir evlilik deneyiminiz var, korunma nasıl olur biliyor olmalısınız, ayrıca kazık kadar adamı annesine şikayet etmeniz de garip ve gereksiz olmuş kusura bakmayın, annesine anlatmış olmanız sorunu çözmez büyütür.
Size göstermediği vicdanı bebeğe göstereceğini zannetmeyin, bebek doğunca belki maddi babalık yapar ama manen asla babalık yapmayacak, biliyorum çünkü bir akrabam da çocuk olmaması şartını kabul ederek evlendi, birkaç yıl sonra bu kararından pişman olup kondom delerek hamile kaldı ve bebek 14 haftalık olana kadar adamdan sakladı, boşanmadılar ama babanın çocukla ilgisi yok, asla ilgilenmiyor aynı evde bile yaşamak istemediğinden kendisine ayrı bir ev aldı oraya taşınıyor.
Adam sperm gönderirken aklı neredeydi pardon ?Selamlar kızlar,
Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.
Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.
Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.
O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
Yaşa güvenerek dikkat etmedilerse büyük hata, kadınların sütün koruduğuna inanıp dikkat etmemesi, yaş sebebiyle dikkat etmemesi yanlış çünkü doğum sonrası regl görmeye başladığınız anda tekrar hamile kalma ihtimaliniz vardır, emzirmek bir korunma yöntemi değil, 40 yaş üzeri ve menopoz belirtileri başlayan ama düzensiz de olsa regl gören kadınlarda da gebe kalma ihtimali vardır, ki menopoza giriyorum diye dikkat etmeyen kadınlarda istenmeyen gebelikler görülüyor, nadir de görülse süperfetasyon diye bir şey de var, hamileyken yeniden hamile kalmak, gebeliğin ilk haftalarında ender de olsa kadın tekrar hamile kalabiliyor, o yüzden tamam kazara hamilelikler yaşanıyor ama kazara diye adlandırdığımız gebeliklerin çoğunluğu bizlerin dikkatsizliğinden kaynaklanıyor.Bir de kazayla nasıl olur ki düşünüyorum düşünüyorum %20lik bir ihtimal korunduğunuz halde nasıl oluyor ? Ben hanımefendinin ve kocasının yaşlarına güvenerek doğrudüzgün korunmadığını düşünüyorum.
Kadın 42 yaşında.korunmasiz ilişkiye girdiği hâlde hamile kalmaması değil kalması mucize.Kazara derken? Korundunuz ama işe yaramadı olarak anladım ben. Yoksa mucizevi bir şekilde ilişkiye girmenize rağmen hamile kalmamayı mı umdunuz. Eğer 1.siyse bu konu zaten konuşulmuş önceden, istemiyormuşsunuz ikiniz de. Karşınızdakini zorlamaya hakkınız olmadığını düşünüyorum. Korunmadıysanız zaten saçmalık, karşınızdaki adam sorumluluk almalı
Bu kişiler genç olsa ben de sizin gibi düşünürdüm ama ölümlü dünya arkadaş.kadın 42 yaşındaysa adam daha büyüktür heralde.gelmişsin 45,50 yaşına bu saatten sonra ayrılıp macera aramak da şımarıklık.yuvasına sahip çıksın kart horozluk peşine düşeceğine.zaten şunun şurasında ne kadar kalmış?.haa boşanacaksa boşanacak ama yaptığı doğru ve mantıklı değil.hem zorla anne olmakla zorla baba olmak arasında da dağlar kadar fark var.ben olsam ayrılırsa da sonuna kadar uğraştirirdım.Ne alakası var hanımefendi? Zorla mı yaptıracaksınız adam istemiyor işte. Siz korunuyorum deyip çocuk istemeyen adama zorla mı hamile kaldınız yoksa? Nasılsa babalık yapması gerekecek diye düşünerek. Zorla babalığa/ anneliğe kimseyi zorlayamazsınız öyle olmuyor o işlee
Aysemini cim kırkta gebelik çok normal çok değil bizden bir önceki anneler kırkından dördüncü beşinci çocuğu doğurmuş. Altmış yaşında anne yetmiş yaşında baban olanlar var.Kadın 42 yaşında.korunmasiz ilişkiye girdiği hâlde hamile kalmaması değil kalması mucize.
Eee şimdi doktorlar diye olmaz olmaz diye tutturup duruyor.35 ten sonra emekliye ayriliniyormuş gibi konuşuyorlar.hatta 30 dan sonra uzatmalar oynaniyormuş gibi konuşuyorlar.Aysemini cim kırkta gebelik çok normal çok değil bizden bir önceki anneler kırkından dördüncü beşinci çocuğu doğurmuş. Altmış yaşında anne yetmiş yaşında baban olanlar var.
Şu an ki şartlarda kırktan sonra sağlıklı gebelik olmuyor o yüzden. Yediğimiz içtiğimiz herşey etki ediyor artık.Eee şimdi doktorlar diye olmaz olmaz diye tutturup duruyor.35 ten sonra emekliye ayriliniyormuş gibi konuşuyorlar.
Yediğimiz içtiğimiz kötü de gayet sağlıklıyız.sadrce üreme sistemi mi etkileniyor anlamıyorum ki.Şu an ki şartlarda kırktan sonra sağlıklı gebelik olmuyor o yüzden. Yediğimiz içtiğimiz herşey etki ediyor artık.
Qyni şey mi? Yarısı senin genlerinden.ve yuva kurmuşsun.Vicdan ve merhametle alakası yok. Bana da bir şey zorunlu tutulursa yapmam.
Konuştu dr hanımKadın 42 yaşında.korunmasiz ilişkiye girdiği hâlde hamile kalmaması değil kalması mucize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?