Hamile olduğumu öğrendim eşim istemiyor ve boşanmak istiyor

Şunu şöyle açıklayayım
Bir kadın hamile kalmak istemiyor adamda çocuk istemiyor
Lakin korunsalarda bir şekilde hamile kalıyor kadın
Adam çocuğu istiyor kadın istemiyor
Kadın boşanacağım senden zaten ben bu çocuğu istemiyorum karşı çıkıyor
Adam kesinlikle izin vermiyor sen doğur boşansakta ben bakarım diyor bu etik mi Allah aşkına
Zorbalık değil mi
Evet bebek anne karnında oluşuyor tamda bu yüzden çok yıpratıcı ve asla risk alınamayacak bir durum kadın için
Kimi baba yapacağın çok önemli
Bu adamdan baba olmaz kendiside bunu biliyor ki zannederim bu sorunların sadece görünen küçük bir yüzü
İki tarafıda hayati ilgilendiren bir konuda bir taraf istiyor diğer taraf istemiyorsa istemeyen taraf direniyor karşı tarafa diretiyorsa bu zorbalık değilde nedir

Bebek aldırmak tek bir kişinin kararı değildir. Eşiniz istemiyorsa ve aranızda sorunlar varsa bence aldırın, bu cana kıymak değildir. Anlık karar vermek yerine geleceği de göz önüne alın bence. Eşiniz de istemiyorsa aldırmanız en mantıklısı yoksa diğer türlü de mutlu olamazsınız.

Aldırsanızda aldırmasanızda boşayacak mı yani doğru mu anladım.3 ayda ne olduda böyle bir hale geldi bilmiyorum ama çocuk oluşması için gerekli aksiyonları alırken bunun olabileceğini bilmiyormuymuş acaba.Adam gibi korunsaymış madem.Aldır yada aldırma diyemem vebali büyük korkarım.Eni sonu boşanma olacaksa şunu düşünün babasız bir çocuk büyütebilir miyim gerekli maddi manevi güce sahip miyim.Cevabınız evetse bir cana kıymayın.

Adam babalık duysunu tekrar yaşamak istemiyor..Boşansanız,adamdan en ufak bir maddi manevi destek almadan tek başınıza bebeği büyütebilecek misiniz peki?iyi bir mesleğiniz,işiniz var mı?bebeği aldıysanız bile boşanmak istiyor bu adam..Bu adamın gideceği belli..

Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Zorla mı? Zorla anne baba olunur mu? İsteyerek olanlar beceremiyor

Açıkçası durumunuzdan tahmin ettiğim eşinizin durumu iyi ve siz biraz kendinizi de garantiye almak istiyorsunuz.. çünkü 42 yaşındasınız, daha önce çocuğunuz olmuş, adam ve evlilik sorunlu ne kadar devam edeceği belli değil, baba ortada olmayacak çünkü istemiyor, yani bu tabloda ne mana?

Bir de kazayla nasıl olur ki düşünüyorum düşünüyorum %20lik bir ihtimal korunduğunuz halde nasıl oluyor ? Ben hanımefendinin ve kocasının yaşlarına güvenerek doğrudüzgün korunmadığını düşünüyorum.

Adam sperm gönderirken aklı neredeydi pardon ?

Yaşa güvenerek dikkat etmedilerse büyük hata, kadınların sütün koruduğuna inanıp dikkat etmemesi, yaş sebebiyle dikkat etmemesi yanlış çünkü doğum sonrası regl görmeye başladığınız anda tekrar hamile kalma ihtimaliniz vardır, emzirmek bir korunma yöntemi değil, 40 yaş üzeri ve menopoz belirtileri başlayan ama düzensiz de olsa regl gören kadınlarda da gebe kalma ihtimali vardır, ki menopoza giriyorum diye dikkat etmeyen kadınlarda istenmeyen gebelikler görülüyor, nadir de görülse süperfetasyon diye bir şey de var, hamileyken yeniden hamile kalmak, gebeliğin ilk haftalarında ender de olsa kadın tekrar hamile kalabiliyor, o yüzden tamam kazara hamilelikler yaşanıyor ama kazara diye adlandırdığımız gebeliklerin çoğunluğu bizlerin dikkatsizliğinden kaynaklanıyor.

ben size diğer yorum yapanların aksine şeyler söyleyeceğim. çünkü yargılanmak için değil çare bulmak için konu açıyorsunuz. olan olmuş artık sizi yargılamak bana da düşmez. bence önce bir doktor kontrolüne gidin belki de sağlıksız bir gebeliktir baştan hemen karalar bağlamayın derim. bebeği aldır da deyip asla günahınıza ortak olamam ama bebek onun olduğu kadarda sizin. sonuçta burda mutlu mesut aşık çocuk yapmış ama aldatılmış boşanmış ve çocuğuna sahip çıkmamış kocaların yada evlilik dışı hikayeleri de okuyoruz.bebeğinize maddi manevi bakacak gücünüz varsa ona göre karar verin. bu arada artık 40lı yaşlar yaşlı da değil yazanların aksine çoğu insan 40 yaşında evlenip çocuk sahibi oluyor tek şanssızlığınız malesef buna değmeyen bir adamla evli olmanız.

Kazara derken korunuyorum deyip korunmamış olabilir misiniz? Evet çocuk istemeyen kişi kadın erkek çok sıkı korunmalı. Ama kadın korunuyorum deyip korunmamışsa, adam kandırılmışsa boşanmak istemekte haklı. Evlilik karşılıklı güven gerektirir. Kocamız prezervatif kullanıyorum korunuyorum diyip o prezervatifi önceden delip hamile kalmamızı sağlarsa ne düşünür ne hissederiz? Çocuğu istememek de hakkı. Siz bana da oldu bittiye getireyim, hamileliği çocuğu kabullendireyim gibi geldiniz.

Son düzenleme:
Esiniz zaten başta istemediğini söylemiş doğsa da babalık yapacağını düşünmüyorum ki kürtaj istiyor zaten. Eğer yalnız büyütmek için maddi gücünüz ve mental sağlığınız varsa, lütfen aldırmayın. Adam zaten sizden bosanacagini söylemiş. Ha tabi birde, doğacak çocuğunuz sorduğu zaman babasını bunu açıklaması var... Zor bir karar...

Kadın 42 yaşında.korunmasiz ilişkiye girdiği hâlde hamile kalmaması değil kalması mucize.

Bu kişiler genç olsa ben de sizin gibi düşünürdüm ama ölümlü dünya arkadaş.kadın 42 yaşındaysa adam daha büyüktür heralde.gelmişsin 45,50 yaşına bu saatten sonra ayrılıp macera aramak da şımarıklık.yuvasına sahip çıksın kart horozluk peşine düşeceğine.zaten şunun şurasında ne kadar kalmış?.haa boşanacaksa boşanacak ama yaptığı doğru ve mantıklı değil.hem zorla anne olmakla zorla baba olmak arasında da dağlar kadar fark var.ben olsam ayrılırsa da sonuna kadar uğraştirirdım.

Kadın 42 yaşında.korunmasiz ilişkiye girdiği hâlde hamile kalmaması değil kalması mucize.
Aysemini cim kırkta gebelik çok normal çok değil bizden bir önceki anneler kırkından dördüncü beşinci çocuğu doğurmuş. Altmış yaşında anne yetmiş yaşında baban olanlar var.

Aysemini cim kırkta gebelik çok normal çok değil bizden bir önceki anneler kırkından dördüncü beşinci çocuğu doğurmuş. Altmış yaşında anne yetmiş yaşında baban olanlar var.
Eee şimdi doktorlar diye olmaz olmaz diye tutturup duruyor.35 ten sonra emekliye ayriliniyormuş gibi konuşuyorlar.hatta 30 dan sonra uzatmalar oynaniyormuş gibi konuşuyorlar.

Hiç çocuğunuz olmasaydı bakabilecekseniz doğurun derdim. 3 aylık evlilikte böyleyse daha öncede böyledir. Adam sorumluluk almak istemeyen bencil biri. Muhtemelen ilk eşi de bundan boşanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…