Yani her insanın tepkisinin aynı olmasını beklemiyorum , ama 3 düşüğüm var İnan 10. Haftaya kadar hamileyim diyemedim , gebelik testi pozitif çıktı diyebildim. Ve kalp atışına kadar evde konusu açılmadı üstelik tüp bebek.
Aşırı bulantı vs olup da halsiz olanı anlarım da , açıkçası test pozitif çıktı , artık elimi tek bir şeye sürmem triplerini yaşamadığım için anlamıyorum.
Eşim de tamamen eşin gibi düşünüyordu sen çok üstüne düştün o yüzden düştü diye saçmalamışlığı bile var

çok şükür çok rahat geçiyor hamileliğim, daha önce düşük yaşadığımız için her an tetikte olmamızı gerektirecek bir durum yok. Sen de biraz rahatlamaya çalış bu anlamda. Ben misafir ağırladığın için bebeğini kaybettiğine kesinlikle inanmıyorum, Allah'ın takdiri , çok erken düşüklerde zaten ağır kromozomal bozukluk en sık sebep. Ağır Kromozomal bozukluğu olan bir gebelik ürününü De istediğin kadar yatsan da rahim kabul etmiyor çok şükür.
Eşin için hemen yüksek tepkiler bekleme. Kadınlar olarak biz çok daha hızlı moda giriyoruz ama erkek kucağına almadan anlamıyor durumu tam. Hasta değilsin , gebelik testin pozitif çıktı , inşallah bikaç hafta sonra sağlıklı bir bebeğin kalp atışlarını da duyarsın. O zamana kadar sen eşine çok fazla yüklenme