Yok onlarla sevinemedim yanlış anlattım :) yoksa elhamdülillah.Tup bebekle onca zorlu yoldan gecıp hamıle kalmıs bırının, arkadasları onunla ilgilenmedi diye hamılelıgıne sevinememesını de anlamiyorum kusura bakmayın
Evet burda okudum katılıyorum. Ama iste cok sacma, benım olmuyorsa senin sucun ne. Senın sevincini neden paylasmayım. Hislerini neden sormayım, cok sacma.Inanın ben olsam bende konuşurum herhalde diye düşünüyorum. Fakat burada rastlamışsınızdır, kendisi bebek isteyip olmayan kadınlar bu konuda bazen çok hassas olabiliyor. Ben öz ablasi/kardeşi ile hamilelik haberi sonrası konuşmayan bir hanım okumuştum burada. O yüzden normal geliyor.
Onlarında olmadığı ic8n sizin sevincinizi golgelememek adına aramamos olabilirler canım ben kendimde yaşadım aynı şeyi böyle dusunmustumMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Ve artık biliyorsunuz normal yolla hamile kalanlar artık daha az.
Çok zorlu günler geçirdim. Yakın arkadaşlarım da benimle takip ediyorlardı bu süreci. Ve tüm yakın arkadaşlarımın bebeği olmuyor. Tüp bebeğin tuttuğunu öğrenince öyle arayıp söylemedim. Onlara karşı sevinç nidaları da atmadım. Üzülürler belki diye. Onlar süreci takip ettikleri için soruyorlardı öğrendiler. Bilin bakalım noldu? Sürekli arayan arkadaşlarım artık aramıyorlar. Ben oysa ki onlara da çok dua ediyorum. Ama onlar tüp bebek değil normal yolla hamile kalmaya çalışıyorlar. Bilen bilir tüp bebek süreci sancılı bir süreç. Bunun öncesi de aşılamalar ilaç tedavileri 2 senedir uğraşıyoruz.
İnsanlar çok ilginç değiller mi sizce de
Eksik kalsınlar ya. Kocanla sevin kendı kendine sevin annenle sevin.Yok onlarla sevinemedim yanlış anlattım :) yoksa elhamdülillah.
Sorunu yok demek değildir, bir arkadaşım 9 10 ay normal yolla denedi. Yumurtlama tembelliği var demis doktor. Ona rağmen tedavi için 1 sene dolsun öyle başlarız demişlerdi. Veya belki aile içi dinamikleri dolayısı ile tedaviye başlamıyorlardır ne bileyim belki tedavi oluyordur onu söylemiyordur. Bu tarz insan çok var. Siz aynı süreci yasayan bi insan olarak onları daha çok anlamanız gerekir diye düşünüyorum.Ya olur mu normal yolla bekliyorsa sorunu yok demektir. Anlayamazsınız tedavi ile olmaması ne demek? Benim 1 sene normal yolla olmadı o kadar da bunalımda değildim.
Neden kotu hissedip uzaklastınız arkadaslarınızdan?Canım ben de tüp bebeğe başlayacağım malesef doğal yollarla bebeğim olmadı etrafımda hamile kimi görsem ben de uzaklaştım cunku kendimi çık kötü hissediyordum normal yani sen kafana takma seninle alakalı değildir onlar kendilerini kötü hissetmişlerdir cunku bu hissi çok kere yaşadım biliyorum
Diyorum ya bana da mantıksız geliyor ama var böyle insanlar bazıları bazı konularda çok daha hassas oluyor. Ve evet bende katılıyorum yani benim çocuğum olacak diye arkadaşlarım tebrik eder, biraz konuşuruz ama bu kadar.Evet burda okudum katılıyorum. Ama iste cok sacma, benım olmuyorsa senin sucun ne. Senın sevincini neden paylasmayım. Hislerini neden sormayım, cok sacma.
Konu sahıbı de abartıyı seven biri son yorumuyla anladım. Tup bebekle bınbir zahmetle hamıle kalıp, arkadasları ilgilenmedi dıye hamılelıgıne sevınememıs.
Bu da o konusmayi kesenler kadar garip bi durum
Tekrar açıklıyorum onlarla sevinemediğimi söylemek istedim.Evet burda okudum katılıyorum. Ama iste cok sacma, benım olmuyorsa senin sucun ne. Senın sevincini neden paylasmayım. Hislerini neden sormayım, cok sacma.
Konu sahıbı de abartıyı seven biri son yorumuyla anladım. Tup bebekle bınbir zahmetle hamıle kalıp, arkadasları ilgilenmedi dıye hamılelıgıne sevınememıs.
Bu da o konusmayi kesenler kadar garip bi durum
Kendimi yetersiz hissettim cunku yani çok değişik bir psikoloji bu kıskanmak da değil de Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin insn tuhaf bir ruh haline giriyorNeden kotu hissedip uzaklastınız arkadaslarınızdan?
Sonucta konu acmıssın mutsuzsun.Tekrar açıklıyorum onlarla sevinemediğimi söylemek istedim.
Benim 2 senedir bebeğim olmuyor. Çok zorladık bi sürü tedavi gördük. Ama bu süreç sonunda yalnız kalacağımı tahmin edemezdimCanım ben de tüp bebeğe başlayacağım malesef doğal yollarla bebeğim olmadı etrafımda hamile kimi görsem ben de uzaklaştım cunku kendimi çık kötü hissediyordum normal yani sen kafana takma seninle alakalı değildir onlar kendilerini kötü hissetmişlerdir cunku bu hissi çok kere yaşadım biliyorum
Valla arkadasm burda bile bebek olana kdr forumlar susmuo bi kere yazion hamileym die herkes susuyo. Herkesten herseyi beklemek lazimMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Ve artık biliyorsunuz normal yolla hamile kalanlar artık daha az.
Çok zorlu günler geçirdim. Yakın arkadaşlarım da benimle takip ediyorlardı bu süreci. Ve tüm yakın arkadaşlarımın bebeği olmuyor. Tüp bebeğin tuttuğunu öğrenince öyle arayıp söylemedim. Onlara karşı sevinç nidaları da atmadım. Üzülürler belki diye. Onlar süreci takip ettikleri için soruyorlardı öğrendiler. Bilin bakalım noldu? Sürekli arayan arkadaşlarım artık aramıyorlar. Ben oysa ki onlara da çok dua ediyorum. Ama onlar tüp bebek değil normal yolla hamile kalmaya çalışıyorlar. Bilen bilir tüp bebek süreci sancılı bir süreç. Bunun öncesi de aşılamalar ilaç tedavileri 2 senedir uğraşıyoruz.
İnsanlar çok ilginç değiller mi sizce de
Ya ben hayattan kopmadım ki. Çok mutluyum. Konu açtım diye bunalımda da değilim. Bu konu beni rahatsız etti. Sonuçta en yakın arkadaşlarım dostlarım uzaklaştıSonucta konu acmıssın mutsuzsun.
Tamam ilk acıklama da anladım, yorumu acıklamanı okumadan yazmıstım
Biraz kabullendikten sonra dönüş yaparlar mutlaka hiç canınızı sıkmayın hepimiz geçtik o süreçlerden Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallahBenim 2 senedir bebeğim olmuyor. Çok zorladık bi sürü tedavi gördük. Ama bu süreç sonunda yalnız kalacağımı tahmin edemezdim
Amin, kadının hamılelıgını kabullenmekte cok saglıklı bir dusunce degıl ama.Biraz kabullendikten sonra dönüş yaparlar mutlaka hiç canınızı sıkmayın hepimiz geçtik o süreçlerden Rabbim hepimizin kucağını doldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?