Hamile oldugumu söyleyemedim..

Seni Allaha haval ediyorum kötü yürekli fesat kadin

Senin gibi oturdugumuz yerden koca veya manita parasi yiyemiyoruz maalesf

Seni Allaha haval ediyorum kötü yürekli fesat kadin

Bildiğin hirsizliga yeltenip bi de millete ders mi veriyorsun sen?? Her konuda allah hakki kul hakki diye damlamayi biliyorsun is verenin hakki ne oluyor sence?? Buradan calarsin başka yerden cikar. Bu kadar günahtan sevaptan bahsettiğine gore bilmen lazim da işine gelmiyor demek !!!

Bir önceki iş yerinden hamile olduğunu için cikartildiysan eğer sen iş yerine dava açıp işine geri kavusabilirsin.
Seni elestirmedim cikartildigin iş için sana öneri sundum

Soylemenek yanlis olur sonucta dogruyu ogrenecekler er gecte olsa..bi yandanda demekki durumun cok kotu gercektenki boyle birseyi goze aliyosun diye dusunmek istiyorum..ben olsam soylerdim genede sanirim.. kim bilir belki kal diyecekler ve buna ragmen orda kalabileceksiniz

Bana bak kadin kendimi satmaya kalkmiyorun ben namsumla işimi yapacaktim haddini bil terket burayi.

Konu sahibinin istemedigi cevaplara verdiği tepkileri gördükten sonra düşüncelerimi yazmaya korkuyorum ama bu şekilde işe girmek hiç etik ve doğru değil benim içime sinmezdi is yerleri yanlış yapıyor diye çalışanlar da yanlış yapıp noolacak yea dememeli

Bana bak kadin kendimi satmaya kalkmiyorun ben namsumla işimi yapacaktim haddini bil terket burayi.

Sende haklisin son yillarda hirsizligi yolsuzlugu dolandiriciligi ahlaksizliktan yolsuzluk tan saymiyoruz. Akil fikir bacak arasında olunca kendini satmaktan başka bir şey gelmiyor dimi aklina. Neyse iki yakan bir araya gelmiyor belli ki. Düşmez kalkmaz bi allah ama senin biraz daha dusunmen lazim

Siz insan gibi yorum yapiyosunuz zaten psikolojm bozuk bana hirsiz diyolar ya siz ne yapardnz

Evet devletimize milletimize sizin gibi iftira atanlar yoksuzluktan anlamaz gece barda kluplerde onu bunu tavlayamiyoruz

eyvah eyvah ne yaptınız kızlar, şimdi dinleyin vatan-millet-sakarya edebiyatını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…