- 24 Mayıs 2016
- 179
- 234
- 103
- Konu Sahibi Asminayaz1518
-
Hamileliği değil, sizin gibi yalan söyleyip adam kandıranları kötü örnek olarak görüyorum. Ne kadar kötü bir örnek olduğunuz da insanlara verdiğiniz cevaplardan belli zaten. Hakettiğinizi bulursunuz umarım.Hamileligi kötü örnek olarak goruyosan o senin sorunun
Seni Allaha haval ediyorum kötü yürekli fesat kadinHamileliği değil, sizin gibi yalan söyleyip adam kandıranları kötü örnek olarak görüyorum. Ne kadar kötü bir örnek olduğunuz da insanlara verdiğiniz cevaplardan belli zaten. Hakettiğinizi bulursunuz umarım.
Senin gibi oturdugumuz yerden koca veya manita parasi yiyemiyoruz maalesfHamileliği değil, sizin gibi yalan söyleyip adam kandıranları kötü örnek olarak görüyorum. Ne kadar kötü bir örnek olduğunuz da insanlara verdiğiniz cevaplardan belli zaten. Hakettiğinizi bulursunuz umarım.
Kendinizi net bir şekilde belli ettiniz, bulmuşsunuz bulacağınızı zatenSeni Allaha haval ediyorum kötü yürekli fesat kadin
Seni Allaha haval ediyorum kötü yürekli fesat kadin
Evet o yüzden çalışmadan peş peşe doğurup ben bunlara nasıl bakacağım diye konu açmıyorum, neyse ki sizi şikayet ettim. Kendi kendine konuşun artıkSenin gibi oturdugumuz yerden koca veya manita parasi yiyemiyoruz maalesf
Senin gibi oturdugumuz yerden koca veya manita parasi yiyemiyoruz maalesf
Kalbinin kötülügü sozlerine vurmuş. Ben namusumla calisip evlatlarm icin ugrasiyorm senin gibi kendini bilmezlerle uğraşamam topiğimi terket nazikce kovuyorm hadi.Koca parasi da yese manita!! Parasi da yese gönül rizasiyla oluyor calmaya dolandirmaya kalkmiyor!!
Bana bak kadin kendimi satmaya kalkmiyorun ben namsumla işimi yapacaktim haddini bil terket burayi.Bildiğin hirsizliga yeltenip bi de millete ders mi veriyorsun sen?? Her konuda allah hakki kul hakki diye damlamayi biliyorsun is verenin hakki ne oluyor sence?? Buradan calarsin başka yerden cikar. Bu kadar günahtan sevaptan bahsettiğine gore bilmen lazim da işine gelmiyor demek !!!
Bana bak kadin kendimi satmaya kalkmiyorun ben namsumla işimi yapacaktim haddini bil terket burayi.
Siz insan gibi yorum yapiyosunuz zaten psikolojm bozuk bana hirsiz diyolar ya siz ne yapardnzKonu sahibinin istemedigi cevaplara verdiği tepkileri gördükten sonra düşüncelerimi yazmaya korkuyorum ama bu şekilde işe girmek hiç etik ve doğru değil benim içime sinmezdi is yerleri yanlış yapıyor diye çalışanlar da yanlış yapıp noolacak yea dememeli
Kalbinin kötülügü sozlerine vurmuş. Ben namusumla calisip evlatlarm icin ugrasiyorm senin gibi kendini bilmezlerle uğraşamam topiğimi terket nazikce kovuyorm hadi.
Evet devletimize milletimize sizin gibi iftira atanlar yoksuzluktan anlamaz gece barda kluplerde onu bunu tavlayamiyoruzSende haklisin son yillarda hirsizligi yolsuzlugu dolandiriciligi ahlaksizliktan yolsuzluk tan saymiyoruz. Akil fikir bacak arasında olunca kendini satmaktan başka bir şey gelmiyor dimi aklina. Neyse iki yakan bir araya gelmiyor belli ki. Düşmez kalkmaz bi allah ama senin biraz daha dusunmen lazim
Seni Allaha haval ediyorum kötü yürekli fesat kadin
Senin gibi oturdugumuz yerden koca veya manita parasi yiyemiyoruz maalesf
Sende haklisin son yillarda hirsizligi yolsuzlugu dolandiriciligi ahlaksizliktan yolsuzluk tan saymiyoruz. Akil fikir bacak arasında olunca kendini satmaktan başka bir şey gelmiyor dimi aklina. Neyse iki yakan bir araya gelmiyor belli ki. Düşmez kalkmaz bi allah ama senin biraz daha dusunmen lazim
Inanamadim bu konu senin mi
Dinim için canımı veririm deyip tek ayak üzerinde 40 yalan söylemek.. zaten bir insan neyi ağzına çok alıyorsa onda bir sıkıntı arayacaksın. Neyse ki sonunda doğruyu söylemişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?