Hamile oldugumu söyleyemedim..

Sizin gbi halden anlamayip herseyin ucunu devlete dayandirarak yorum yapan kötü insanlari görmek istemiyorum ve Mune lütfen hesabimi silermisin.

Z

İşsizim ve hamileyim bu zor gunlerimde sizin gbi çomarlarla uğraşamicam maalesef ötede oynayin

evet haklısın.. her konuda din, ahlak, vatan, millet deyip kendi çıkarı için 48454684 türlü kurnazlığı yapan tatlı su dindarlarına çomar deniyor, o da biz oluyoruz evet :)

Mune böyle ağzı bozuk hakaret dolu varlıkları niye üye olarak barındiriyorsunuz kadin iki eleştiri aldı diye ki haklı eleştiriler çomardan tut da neler diyor böyle tipler işte buranin kalitesini yerle bir edip çeşitli yerlerde kk ile dalga geçilmesini sebep oluyor

Ağzının ayarı yok böyle insanlar vatan dese ne din dese ne

Bakin siz enerjinizi en iyisi eşinizle falan atin gercekten piskolojm bzuk sabrimi taşrdnz benle uğraşmayin

Gençler konu sahibinin üzerine çok fazla gittiginizi düşünüyorum hamile olduğunu lütfen unutmayın. 1. İlk çıkarıldığı yerden hamile olarak çıkartılmış ve insana koyar hamile olmak kabahat değil bunu yapan kişilerde var çevremde ve patronum diye geziniyor aynı şekilde onlarında karşısında durdum bir insan hamile olduğu için işten çıkartılmaz. 2. İhtiyacı olmasa zaten ilk girerken hamile olduğunu söylerdi ki söylemiş işten ikinci günü kovulmuş bence bu kdr üzerine gitmektense bu sisteme sayın sövün.
Kızı bu davranışa iten patronlar evet yaptiginda yalan var onaylamıyorum ama bu kdr hakaret edilecek şekilde davranmaniza da anlam veremiyorum kusura bakmayın.
Hamile hamile kimse çalışmak istemez bu kdr stresli reyon görevlisi olarak.
Bence bu kadri fazla arkadaş icin.

Canım boşver sen söyleme hamileliğini işine de başla
Sen hamile olunca koca şirket bir şey kaybetmez en fazla anlayınca seni çıkarır başkasını alırlar
Ayrıca hamilr kadınlar yurt dışında ne haklara sahip biz de üç ay işe gelmiycek diye kaoı önüne konuluyor
Milyonları görüren şirket sahiplerini düşüneceğinize şurda iki çocuğunun rızkı için hamile hamile çalışan kadına yardımcı olsanoz keşke
Burda bayan mükemmel çok canım sen onlara bakma başla işine

Cok sağolun Allah razi olsun ben harama el uzatmadm sonucta calisip oyle kazanacaktm parami ama bugun soyledm hamile oldugumi ve hamile oldgum icin istmediler. Ağlamaktan baska birsey gelmiyor elimden Allah herkesn kalbne gore versn cok ama cok saolun

Varlik sana benzer. Siznkendi kalitenizi dusuruyorsnz zaten m.etmeyn

Teşkkur ederm hanmefendi evliyim şunla yattim bunla kalktm siye kinu açaydm cok hoş karşilanirdm zaten . Kimseyi takmiyorum ben kötü bir niyetle yapmayacaktm ama gene de soyledm ve yanilmadm. Hayirlisi

Bence biraz agir oldu yazismalar..oda kendi hakkini degisik yollardan ariyor. Diyorki ben hamileyim diye neden ? Calistirmiyorlar diyor..buda aslinda gosyeriyorki olayin diger hazin tarafini burada fazlaca giremedigim icin..bazi konulara ozetle diyyimki kadina her yerde ayrimcilk yapiliyor iste haklari elinden aliniyor..sistematik bir dongu yok. Malesef. Sizde haklisiniz bende digerleri de boyle gider...

Allah hayırlı kapılar açsın, bereketinizi arttırsın inşaAllah. üzülmeyin vardır bunda da bir hayır...

Evet anlamak istedikleri gibi kargaşa cikarmaya calisiyorlar bnde hata . OLMADIK INSANLARA ICINI DOKERSEN ; YERDEKILERI TOPLAMAK YINE SANA KALIR ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…