Hamile olduğumu yeni öğrendim ama kabullenemiyorum benim gibi olanlar var mı ? Yardım

Sizin yerinizde olmak isteyen okadar çok kişi var ki bence rabbime dua edin.
Oyle dusunmeyin ilerleyen hftlrda hareketlerini hissettikce ona baglanacaksnz mukemmel bi duygu
Allah herkeze nasip etsin
Ben kizim icin 4 ay fln ugrastim sobra kendiligimden hamile kaldim
Senelerce ufrasan hala gebe olamayan arkadaşlarım var daha minnacik nasil istemezsiniz mucizeler onlar :)

gerçekten bir mucize canm çünkü hamile kalmak çok zor artık. rbbm hayrlısını versin hayrlı zamnda versin bebeğinizi :) allah büyüktür...pat die geliverio siz bile şaşırıosun hatta inanmıcaksınız :)

evet mucize...inşallah bende bekliyorum mucizemi...

çok haklısınız....... gercekten kendıme de kızıyorum bazen ama kalp atışlarını duydum çok farklı güzeldı elımıze bır ultarason fotografı verdıler eşim herkese gosterdı mutluluktan ustelık daha 1 gr kucucuk :) eşimde bende cok duygulandık .. sımdı bıraz daha ıyıyım yazan herkesten ALLAH razı olsun gercekten guclendım....

hamıle kalmak için 7 aydır girmediğim şekil kalmadı...bu öyle mucize birşeyki bana sankı ben hiç yaşamayacakmısım gelıyor...düşün bir damla düşüyor rahmıne can oluyor senden bir parça...üstelik genç yaşta anne olmak kadar mükemmel birşey yok herhalde...olumsuz seyler dusuneceğine Allah sana bu duyguyu bekletmeden yalvartmadan verdi dua et bebeğinle hergün konusarak bu duyguyu doya doya yaşa

inşallah sizde en kısa zamanda yaşarsınızz ve buraya yazıp mutluluğunuzu bizimle paylaşırsınız... gerçekten sizi duyunca çok üzülüyorum ama bebeğim için çok şey değişti çok sağolun herkese çok teşekkür ediyorum.....

Canım doğumdan ben de korkuyorum..
Ben de bugün öğrendim hamile olduğumu..
Ama doğumu biz kadınlar için yaratmış rabbim.
Demek ki çekilemeyecek gibi değil..
Baksana millet üçer beşer doğuruyor:)
Bence zamanla ısınacak için:)

bende ilk 2 yıl çocuk yapmayacağım dedim hep sanki ilk denemede pat diye olcak sanıyordum çünki, neyse 2 yıl yapmadık, sonra ki denememde oldu sevindim ama kısmet değilmiş, karnımda öldü, sonra hemen tekrar kalmak istiyordum başka durumlar oldu erteledim yine, 1 sene geçti üzerinden tekrar deneyeceğim inş. bi sorun olmaz yine, diyeceğim şu 3 yıl bitti sayılır, planlarıma göre çocuk şu kadar yapcam kariyer planım şöyle olcak derken, öyle bişy olduki ne o ne de diğeri oldu, hiç bişyi kısmet etmedi Rabbim, çocuk olmasa şöyle olurdu vs diye aklına getirme sakın, o çocuğun rahme düşeceği salise bile değişmezmiş, tüm koruma yöntemlerini aynı anda uygulasan bile olacağı varmış o bebeğin , yiyecek ekmeği içecek suyu bekliyor onu, ilerde iyiki yapmışım dersin, hiç üzülme bişy deme allahın gücüne gitmesin, ben isteyerek kaldığım halde öldükten sonra ne kadar üzüldüm acaba 2 yıl yapmıcam dediğimde büyükmü konuştum vs diye, o evlat ateşi içine düşünce ne iş kalıyor ne başka bişy gözünde , şuan deli gibi çocuk istiyorum , dua et bana da annesi , yavrunla , gencecik annelere bayılıyorum , bebek sitelerine bak, kıyafet eşya bak , isim bak heycanlanırsın benimsersin yavaş yavaş,

rabbim en kısa zamanda nasip etsin size de... bana öyle bir anda verdi ki onu hem şaşırdım hemde şimdi çok mutluyum kalp atışalrını duydum o an cok farklıydı.. artık o benımle yasşıyor ve küçücük bana ait.. rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda.. alışverişe mı cıksak

bence son aylarında yapman daha iyi olur, ama o heycanı yaşayım diyorsan , 1 -2 tane tulum felan alabilirsin unisex olan,

bebeğin ve senin için: iyi beslen , çok yürüme, agır kaldırma, bağırma, üşütme , en az 2,5 litre su mutlaka iç, marul ve folik asit ihmal etme, dişlerini mutlaka fırçala, karnın büyürkende yağlan kremlen ki çatlama , aklıma gelenler bunlar canim, ilk gebeliğin old. için söylemek istedim ben bilmiyordum şimdi hamile kalsamm ooo tek dünyam o olur, kulak ardı etmem artık bunları hassas bi durum olduğunu kaybedince anlamıştım

doğumdan o kadar korkuyordum ki nişanlıyken sürekli ruyamda görürdüm hamileymısım ama korkarak uyanırdım en büyük korkumdu eşimle on yıl arkadaşlık ettık cok severek evlendık onun cocugunu dogurmak en guzel sey olsa gerek... ama herseye ragmen korkuyordum dogumdan.. hamıle oldugumu ogrenınce de tabı korkum daha da arttı bıraz da bu yuzden ıstemedım galıba başlarda.. ama şimdi çok mutluyum alişmaya başladım doğumu arastırdım yalnız vıdeo olarak degıl bıyolojık olarak teorık olarak nasıl oluyor nasıl olcak yontemler neler ve prenses dogum yanı epıdural anestezi dıye bır yontem duydum akrabalardan da ınterenetten de sordum sorusturdum agrı olmuyormus belden ıgne yapıyolarmıs artık oyle yada boyle ınsallah sapasağlam gelırler o melekler bıze.. rabbım ısteyenlere de nasip etsın.. bize de sağsalım kucagımıza almayı...

çokk çok çok teşekkür edıyorum bunların çogunu bılmıyordum gerçekten yapıcam dedıklerınızı..ınsallah en kısa zamanda annişşşş olursunuzz sizde gecen gün alalım dedık eşimle bir tulum ama vazgeçtim daha zaman var sanırım.. felaket mıdem bulanıyo sadece süt içebiliyorum oda yagsız lıght sut acaba bebek zarar gorur mu cok korkuyorum bır yandan ama elımde degıl

bişy olmaz inş. korkma , dua et allaha emanet et bişy olmaz inş. canim, amiinn inş. bende yetişirim arkandan sonra görüşürüz sen bana anlatırsın şöyleyim felan bende örnek alırım kendime
ha birde dışarda elinden geldiğince et yememeye çalış ,yersende güvendiğin bir yerden ye iyi pişmiş olsun, meyve sebzeyi yıka leğene suyla beraber sirke de koy biraz beklet, örn. çiğ et az pişmiş et yedin yada doğrarken elinde yara var yada kesik felan o ette mikrop varsa kan yoluyla yada yerken bulaşabiliyor, toxoplazma olabilirsin, bu da bebek için önemli bi bakteri, erken doğuma yada düşüğe neden olabiliyor, balık çok faydalı, çok tuzlu çok şekerli tüketme , onun dışında canın ne istiyorsa yeeee iç keyfine bak
bulantı kimisinde 3 ay sonra geçiyormuş kimisinde doğana kadar dvm ediyormuş , hormonlardan oluyor diye biliyorum, tüm dengen değişiyor, hafif kasıklarında batma olabilir oda normal , iyice yerleştiğini gösterir, böyle belli belirsiz kasığında çekilme gibi batma gibi his olabiliyor. hayırlısıyla kucağına alırsın inş. annesi , kendine çok iyi bak

gerçekten çok teşekkürler çok şey öğrendim sizden... o hastalıgı olup olmadıgımı nasıl ogrenebılırım acaba

AMİNN.
Ne güzel işte bak Allah inşallah bize anne olmayı nasip edecek. Şükretmemiz lazım:)
Ben de epidural doğumu araştırmıştım. Ama o zaman hamile değildim.
Biraz zaman geçsin de araştırıcam ben de:)

Senin 4 haftalıkken mide bulantın falan oluyor muydu canım?

canım gözümüz aydın vallaha ya masallah nazarlardan korsun ALLAHIM TABLO DA NASIL YAKIŞMIŞ

canım gözümüz aydın vallaha ya masallah nazarlardan korsun ALLAHIM TABLO DA NASIL YAKIŞMIŞ
Canım inşallah beraber yürücez biz senle bu yolda. Sen de yarın birkaç gün sonra getireceksin güzel haberi bana inşallahhh.

Ben tabloyu şimdi koydum ama çok da korkuyorum bir şey olur diye..
Sen de öğrenince böyle olacaksın.
Çarşambayı dört gözle bekliyorum. Bi an önce kan değerime baktırayım normal düzeyde mi diye..
Allahım sağlıklı hamilelikler doğumlar nasip etsin inşallah.

İÇİNE Mİ DOĞUYOR YOKSA CANIM ..ALLAH SÖYLETİYORDUR İNŞALLAHKÖTÜ BİRŞEY OLCAGINI SANMIYORUM SONUNA KADAR GİDİCEKSİN İNŞALLAH BEBİŞİNİ KUCAKLAYACAKSIN İNŞALLAAHH..EŞİNE SÖYLEDİN Mİ ??NASIL SÖYLEDİN ??

Sabah test yaptım baktım içi çizgi çıktı heyecandan hemen koştum uyuyordu uyandırdım çift çizgi çıktı dedim. Gözleri kapalı güldü:)))) Rüya gibi geldi ona bu haber:))) Ama gerçek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…