Hamile olduğumu yeni öğrendim ama kabullenemiyorum benim gibi olanlar var mı ? Yardım

Sabah test yaptım baktım içi çizgi çıktı heyecandan hemen koştum uyuyordu uyandırdım çift çizgi çıktı dedim. Gözleri kapalı güldü:)))) Rüya gibi geldi ona bu haber:))) Ama gerçek:)
haha rüya gibi gerçekten:))) sonrasında nldu baska kimlere söyledin bizim topiğe gelsene ya :))

aynı duyguları bende yaşadım, kabullenemedim önce,benımde beklemediğim anda olunca hayatım altüst olacak,geçim sıkıntısı çekicez daha yapacaklarım vardı (zayıflamak,tatile gitmek gibi) sudan sebepleri büyüttüm de büyüttüm.kim bakacak,öğretmenim tatilde doğum yapacam ve iznim boşa gidecek diye çıldırdım,off eeşim dayanamadı artık birgün tuttu kolumdan aldırmaya gidiyoruz diyincee ! dank etti, yok vazgeçemem dedim,kıyamazdım çok ciddiydi eşim,ödüm koptu bian,sonra ağrılarım olunca bu kez ben kaybedicem korkusuna kapılıp bizi bırakmasın diye ağladım :) e düşünün ruh halimi. şimdi anlıyorum ki geçici bir durum ve hormonların çok etkisi var birde cevrenızde sizi destekleyen güvenecegınız ınsanların olması...benım kimsem yok 3 aylıkken bırakıp gidecem diye bunalım yaşadım ama şimdi herkes birşeyleri yoluna koymak için bize destek oluyor. çok uzattım ama benımde içimi dökmem lazımmış demekki, geçici bir durum,hele ki bebeğinizi ellerı kolları ayakları yuzu şekillenmiş olarak görünce yaşayacağınız sevinç Aşk la eşdeğer, ben cinsyetinide öğrenınce ayaklarım yere basmıyordu kızım olacak ve çok mutluyum,yaşanılan duyuguların geçici olduğunu unutmayın sakın yanlış bir karar vermeyın derim allah hayırlısıya kucağımızda koklamayı nasip etsin

evet ya bide çok halsizdim hatta herkes diyordu sana ne oluyor halsizsin miden bulanıyo falan ... doktora gıtmeyı dusunuyordum meger ıcımde bir bücür varmış ondanmış her şey :)

aminnnnnnnnnnn..... Aynı şeyleri bende yaşadım ama artık eskisi gibi değilim gerçekten eşim annem çok destek oldu inşallah daha güzel olur her şey.. Herkes için ve meleklerimiz içinnn......

canım ben 9 aydır bebek istiyorum 5. ayımda bi düşük yaşadım Rabbim kimseye göstermesin inan istememek de sadece ağlarsın Allah göstermesin ona bişe olduğunu bile hissetsen inan ciğerin öyle bi yanar ki Allah hiç göstermesin.... İnşallah Rabbim sana ve tüm hamilelere sağ salim kucağına almayı nasip eder... Hamilelerin duası kabul olurmuş bizede dua edin Rabbim hayırlısını versin de o yüce duyguyu bizde yaşayalım çok şanslısın sakın üzülmeyin hatta bol bol dua ile teşekkür edin...

evet ya bide çok halsizdim hatta herkes diyordu sana ne oluyor halsizsin miden bulanıyo falan ... doktora gıtmeyı dusunuyordum meger ıcımde bir bücür varmış ondanmış her şey :)
Benim hiç midem bulanmıyor şuanda:)
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin bize:)

gerçekten çok teşekkürler çok şey öğrendim sizden... o hastalıgı olup olmadıgımı nasıl ogrenebılırım acaba

toxoplazmayı mı soruyorsun canım ? kan tahliliyle çıkıyor , enfeksiyon hastalıkları bölümü, ( intaniye ) , asıl branş dr. orda oluyor , ben kürtaj sonrası yaptırdım sonucumu kadın doğuma gösterdim , korkma geçirmişsin bir daha olmaz dedi , ( çünki bi kere olan bi hastalık geçirdiysen bir daha olmuyorsun, geçirmediysen dikkat etmek gerekiyor )
neyse emin olmak için hastaneye gittiğimde enfeksiyon bölümüne gittim kendi uzmanlık alanları olduğu için, o dr. da geçirmemişsin dikkat et dedi, baştaki kadın doğum uzmanına inanıp kalsaydım salıvercektim kendimi belki olabilirdim allah korusun, artık dr.lardan o kadar soğudum ki, birinin dediği diğerini hiç tutmuyor , sen ortada oyuncak oluyorsun, eger önceden kontrol yaptırdıysan bakmışlardır, yada hamilelik sonrasında gitmişsin ya kalp atışına orda genelde idrar ve kan tahlili yaparlar , orda bakmışlardır belki, sen takılma bunlara , kafanı yorma , ha dediğim gibi yediğine içtiğine , hijyene dikkat et yeter , bişy olmaz merak etme canım, tadını çıkar hamileliğinin

Son düzenleme:
Ben ekim ayında hamile olduğumu öğrendim. Evlendiğimiz hafta hamile kalmıştım ve açıkcası benim için büyük süprizdi. Hep bir bebeğim olsun istememe rağmen hala hamileliğe alışamadım. Bebeğimi istemiyor değilim aksine bir an önce kucağıma almak istiyorum ama hamile olduğuma veya karnımda bir bebek olduğuna hala alışamadım. Öğrendiğimizde eşimde büyük şok yaşadı beti benzi attı saatlerce kimseyle konuşmadı sonradan durumu kabullendi ve epey neşeli davrandı. Ama hala eşimdeki garip haller ve benim hamilelik belirtileri yaşamamam beni böyle garip hissettirdi. Birde evlendiğimiz gibi hamile kaldığım için ailem bunu sanki yanlış birşeymiş gibi gizli tutma kararı aldı ve akrabalarımıza söylemedi. Aynı şekilde kayınvalidem de bunu akrabalarından saklıyor. Millet yanlış anlarmış, evlenmeden önce hamile kaldım zannederlermiş. Hatta annem bebek zamanında doğduğunda akrabalar prematüre doğdu erken doğum oldu aslında 1 2 ay daha geç doğacak demeyi bile düşündüğünü söyledi. Neredeyse 5 aylık hamileyim ve hamileliğimi çevremdekiler yüzünden doya doya yaşayamıyorum. Şu sıralar çok hastayım iyileşemedim 1 aydır sürekli yatıyorum öksürüyorum balgam çıkarıyorum sürekli uyuyarak vakit geçiriyorum ve eşim işten eve geldiğinde suratı beş karış bir şekilde dolanmaya başlıyor. Eşim biraz titiz bir erkek ve dağınıklığı sevmiyor tavırları da aslında bu yüzden ama şu sıralar o kadar hastayım ki yaşamaya bile halim yok. Açıkcası ne yapacağımı bilmiyorum oğlum olacak ama nasıl bakacağımı bile bilmiyorum. Hayatımda hiç oğlan çocuğu bile sevmedim ben ne oynar ne sever hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:
Kizlar birakin kabullenmemeyi ya ben 16 aydir hamile kalayim diye neler yapiyorum ne dualar ediyorum, doktor doktor geziyom.. tup bebek icin parami biriktirsem uzmanlara harcadigim paralara mi uzulsem bilemedim. Rabbim size mucizenizi hic vermis. Buna oturup sukredin.. ben artik hamile birisini gorsem oturup agliyorum icimde acisi cok buyuk ki benden daha zor durumda olan arkadaslarimizda var bu durumda. Rabbim gonderdiyse rizkiyla bereketiyle gonderir, siz sadece tadini cikarin hamileligin..

sana kesinlikle katılıyorum. Bunun icin degil uzulmek acaba saka mi diye korktugum oldu. Tup bebekle 2. Denememde hamile kaldim. Ve ustelik doktorlar kendi kendine cocugun olabilir demesine ragmen 2 yil boyunca ugrastim. Test gunumden once dayanamayip test yaptim ve tshlil sonucunu duyunca sevicten ağladım. Ve sonra korktum sonuc ya yanlissa ya melegim benimle degilse diye... gercekten biz kadinlar gatip varliklariz. Emin olun uzulen arkadaslar cok degil 3 4 ay deneseler olmasa idi o zaman icinizde surekli buyugen melegin bir mucize oldugunu anlarlardi.Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin. ..

aminnnnnnnn...........

çocuk fikrine hiçbir zaman hazır olunmuyor aslında çok isterken olmazsa işte ozaman ulaşmak için her yol deneniyor
10 senelik evliyim ilk 5 yıl çocuk düşünmedik olmadı sonra istedik porblem çıktı ilaçla 4. ayda hamile kaldım çok bekletmedi rabbim kızımı verdi 5 yaşında şimdi 2. sini istiyoruz ama 9 aydır olmuyor acaba olmasamı olmıcaksa uğraşmasakmı
erkenmi borçda var etlesekmi yetebilirmiyim iyi annemiyim diye sürekli sorguluyorum kendimi hiçbir zaman tamam artık hazırım demedim oyüzden canını hiç sıkma senin için ani olmuş ama inan yüzünü görünce bütün herşey geçip gidicek
allah korusun şimdi bişey olduğunu düşünsen için gider annesin artık

Benim hiç midem bulanmıyor şuanda:)
Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin bize:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese :9 ne güzel midenız bulanmıyormus ınsallah oyle devam eder.. ben sekızıncı haftaya gırdım ama cok mıdem bulanıyo bıde bas donmesı cok fena olmaya basladı nasıl gecer acaba ya cok kotuyum

Seninki bayağı büyümüş maşallah:)
Biz 4 haftalık olduk ablası:))) 5 haftamıza girdik:)

Bende de baş dönmesi oluyor.. Çaremiz yok, biraz yaşayacağız bu durumu canım.. 3 aydan sonra geçiyormuş, öyle okudum ben:)

ya en son ıdrar kültürü testı ıstedı doktor kommensal bakterıler adı altında enterekok 5000 ml yazıyor hıc bısey anlamadım ve doktorum ızne ayrılmıs sonucu da gosteremedım bu testı yaptıranlar var mı ? cok korkuyorum baska bır doktora mı gıtsem acaba

sizinkine de maşallahhhh inşallah dokuzuncu ayıda görürüz sağ salimmm .. cok fena yaptı benı bu küçük yaramaz doğarsaa bende onuuu ısırcammm :) :)

erkek cocuk annesı olacaksınız cok guzel bısey benceeeee kucuk kucuk gomlekler gıydırırsınız ona :) eşinizden sonra ıkıncı askınızzz gelıyor desenızeee bende aynı seylerı yaasadım hamılelık cok etkıledı benı esımle ılgılenemıyorum pek fazla ama o bazen anlayıs gosterıyor arada oda patlıyor onlarda haklı calısıyorlar ılgı ıstıyorlar ama bızımde elımızde olan bısey degıl neyse rabbım yardımcınız olsun az kalmısss o guzel bebısınız dogarsa herseyı unutursunuz ınsallah... ben hamılelıgımın sekızıncı haftasındayım cok etkıledı benı sızın sımdı agırlasmıstır karnınız falan gercekten zor dua edın sureklı hamıleler ıcın cok guzel dualr var baska bısey elımızden gelmıyor maleseff ...

ayrıca evlendıgınız gun hamıle kalmanız cok normal bısey benım cok arkadasım oyle hamıle kaldı.. bence bunları hıc takmayın kafanıza ne sacma bısey ılk gun de hamıle olunabılır sonucta kım ne derse desın bence bosverın zaten hamılelık pıskolojısı bıde bunu mu dusuneceksınız keyfını cıkarın bence bebegınıze kıyafet alın ısım dusunun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…