• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunu babaya söylemek

babası insanların sporla üremediğini biliyordur. artık dünya 6 milyar herkes seksle çoğaldı, babası bile :)))

Kızlar ben hamile değilim ama bi arkadasım hamile ve babasına hemen söylemedi sonra bi şekilde öğrendi babası bu arada arkadasım evli nikahlı yani.size sormak istediğim babaya hamile olununca söylenmez mi siz ne yaptınız bana çok tuhaf geldi bu sizleri merak ettim ayıp mı karşılanır yani
Özgecanımızın katilleridir bu zihniyet işte.

Bizde cekinilir soylenmez.
Ablamin durumunda annem babama laf arasi soylemisti.
Torununa kardes geliyor pabucu dama atilicak kiyamam diye.
biz sivasliyiz

Yengemse kayserili, oyle bi durumda o kendisi ararim diyor.
Onlarda normal.

yaws ayip mi bilmemde bende direk soylemedim
bana geleene kaadr illaki bi soyleeyn olur : ) dogurunca ogencek ahli yok ya :))

Özgecanımızın katilleridir bu zihniyet işte.

Takildim ben burya, arkadasim bi cevap verirmisin?
Ne alakasi var hamileligi babaya soylemekle ozgecanin katillerinin?
Su an umuyorumki konularda karisiklik oldu ve sen yanlis yere yorum yazdin.
Yok baska bi aciklamasi olamaz.
Nasil olurda o kdrcik cumleden konu sahibinin zihniyetinin( yada her neyse kimin) ozgecanin katilleriyle bir oldugunu dusunebiliyosun?
Ne saniyosun sen kendini ya?
Sanami kalmis hukum? Tanirmisin konu sahibini? Yok!!
En hassas oldugumuz bu gunlerde kurmus oldugun cumleyi agzina sakiz yapmamani temenni ediyorum.
Kendine gel!!:KK20::KK20::KK20:

böyle derdim olsun 10 bin lira borcum olsun diye düşünüyodur şu anda bir çok kadın bence

kendisi utanıyorsa annesi "beey dede oluyorsun" diyiversin bu kadar kolay
Kadesa bu yoruma çok güldüm Allah iyiligini versin senin borcun miktarıni az söylüyorsun :)

eskilerde öyleymiş annem nişan yüzüğünü saklarmış dedem görmesin diye utanırmış şimdi omu kaldı hem neden utanılsın aksine utanılcak değil gururlanılcak birşey bir evladı bakıp büyütmek evlendirmek ne çok emek isteyen birşey valla ben gurur duyarım onca sıkıntı çabaya mis gibi evlat yetiştirdim torunumda emeğimin faizi olur ohhhh mis gibi :KK50:üstelik anında söylerim çatlarım tutamamkiiii yokkkk canım böyle birşeyiiii saklamakkk çıkkkk bana göre değil söyleriimmm :63:hemde koşa koşa güle sevine söylerimkiiii babacığım hayattayken toruncuklarını görcek ne mutlu bana diye sevinirim bileee :KK52:

Böyle, "aman babaya ayıp olur, sen deme" diye zihniyet taşıyan ailelerden,
Baba olmasıyla birşey zannedilen ve kendisi de kendini birsey zanneden babalardan tiksiniyorum.
Kimse alınmasın şahit olmuslugum ve tiksinmisligim vardı zaten...

Ben 6aylık hamileyim Babacığım her zor anımda Yanımda oldu düşük tehlikem vardı ilk aylarda hastaneye yattım eşim,annem,babam ve hatta Abim kardeşlerim saymakla bitmez babannem bile hep destek oldular ilk doğumumdada hep yanımdaydılar dua ettiler.Çocuğun anası belli babası belli olduktan sonra çekinecek ne var yani şuda var tabi şimarık gibi ben hamileyim ben hamileyim torun geliyo diyede demedim zaten anneye söylersin oda babana Söyler babanda eşine ve sana hayırlısı olsun inşallah der

ben hamıle oldugumu ogrendıgımde anneme soylemıstım oda babam uyurken kal canım hadı dede oluyorsun dıye soylemıs babamın ılk soyledıgı bulutefe cok zayıf hıc bırsey yemıyor nasıl tasıycak kızım bebegı cok zayıf demıs anneme... sonra ateslendım babam arabayla gelıp hastaneye yetırstırmıs tıeve gelınce yıne sabaha kadar ateslenmıstım basımda beklemıstı sabah akadar... bı hafta orda kaldım bana ozel yemekler yaptı gıttı 10 kılo yogurt almıstı zorla hergun yedırıyordu hastanede basımda bekledı sabaha kadar kurtaj oldum dogum hanenın kapısında bekledı aglaya aglaya canım babam allah rahmet eylesın ona ben ondan razıyıydım rabbımde razı olsun...arkadasın kendı degıl annesı soylesın cekınıyorsa arkadaşın....

evet bazı insanlar çekiniyor bu durumdan cinsellik ülkemizde tabu olduğu ve hamilelikte bu sonuçtan doğduğuna göre ??? aile yapısıyla ve karakterle alakalı bişey . ben ilk çocuk olduğumdan olabilir daha mesafeliyim babamla özel konularımda ama kardeşlerim çok rahat adet tarihlerinden , ağrılarından bile bahsediyolar :)

Back
X