Hamile olduğunu bilmeden anafranil 75 içmek😔😔

Asss aaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2020
2.933
1.924
53
Merhaba lütfen aranızda kadın dogumcu pisikyastrist olan hanımlar özellikle sizden bilgi alabilirmiyim hamileyim ben anafranil 75 kullanıyordum yeni başlamıştım tam yumurtlama günümde ilacı kestim selektra 25 başladım kanamam olmuştu bugun kontrolüm vardı doktor gelisiyo güzel dedi beş hafta dört günlük hamilesin dedi geriye dönük hesaplama yaptım anafranil 75 kullandığım zaman bebek olmuş altı gün içmişim hesaplamama göre adetten çıktığım ilk gün hamile kalmışım besgun sürdü altıncı günde hamile kalmışım bu mümkün mü de bilmiyom kısacası hesaplamama göre altı gün içmişim ben daha geç yumurtlama günümde hamile kalmışım diye doktora sormadım denk gelmiyor sanıyordum çok üzgünüm bilgi verirmisiniz kalbinde delik veya başka birşey varmıdır acaba çok çok üzgünüm

Devam etmeyin, 5-6 günde bir şey olmamıştır.
Bipolar mısınız? Okb?

İlave: Bol su için vücut daha çabuk atsın kalıntıları ki doktorunuzla da görüşün. Aktif bir tedavideyken hamile kalmışsınız sanırım, kontrollü gitmeniz gerekiyor zaten.

Son düzenleme:
Adedin geçmeden bir gün önce selektra 25 mg da bıraktım benim yüzümden birşey olsa asla kendimi affetmemOKB malesef

Birdahaki muanemde mutlaka soracağım ıhlamur icebilirmiyim diye sordum rahatlamak için bir kez günde içeceğim icebilirsem miğde bulantım cokkk

Katagorisi b b
Ben de hamile olduğumu öğrenince efexoru bırakmıştım. Elhamdülillah birşey olmadı çocuğuma.
bu ilacın ondan tedirginim selektra ve sizin içtiğiniz çok kişi kullanmış çok şükür iyi bebekleri kaç ay içtin canım

Adedin geçmeden bir gün önce selektra 25 mg da bıraktım benim yüzümden birşey olsa asla kendimi affetmemOKB malesef
Birdahaki muanemde mutlaka soracağım ıhlamur icebilirmiyim diye sordum rahatlamak için bir kez günde içeceğim icebilirsem miğde bulantım cokkk

Doktorunuz da sizi rahatlatacak şeyler söyleyecektir muhtemelen, çabuk kesmişsiniz ilacı şükür ki, bir şey olmamıştır.
Güzel beslenin, bol su için kendinizi ferah tutun; kendinizi sıkıntıya sokmayın en önemlisi bu.

Hanımefendi gebelik hesaplanırken zaten adet bitiminden itibaren hesaplanır. Belki ilacı kullandığınız sürece hiç denk gelmedi. Yani belki yumurtlama da belki de yunurtlamadan sonra hamile kaldınız bunu kestirmek mümkün değil. Ki adetten sonra ki ilk hafta da hamile kalma oranı cok düşüktür. İçinizi ferah tutun.

Benim doktorum un cümlesini aynen aktarıyorum kadın hamile olduğunu bilmeden önce aldığı ilaç alkol yani normalde bebeğe zarar verebilecek şeyleri kullandiginda bebeği vücut koruyor hamile olduğunu öğrendikten sonra ise siz koruyorsunuz bu nasıl oluyor bilmiyorum ama bu aynen böyle oluyor çocuğa bir zararı olmamıştır merak etme ama yinede doktordan duymak daha rahatlatıyor doktor una sor..hayırlı olsun bebegin

Yalnış bilgi veriyorsunuz. Son adet tarihiniz baz alınır hesaplanırken yani adetin ilk günü hamileliğin birinci günü kabul edilir.

İnşallah cnm Allah razı olsun hergun zorla ceviz yiyorum hamileligimi öğrendiğim andan beri mutlaka soracağım inşallah etkilememistir

İnşallah öyle olsa zaten anafranil 75 denk gelmemiştir hamilelikte kesinlikle onerilmiyormus

Çok teşekkür ederim Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin inşallah biz annelerde sebeb olmayalım inşallah

Yalnış bilgi veriyorsunuz. Son adet tarihiniz baz alınır hesaplanırken yani adetin ilk günü hamileliğin birinci günü kabul edilir.
Ogluma hamile kalmadan önce altı ay antidepresan kullanmıştım, ona hamile kaldığımda da içiyordum.
Sapasağlam sıpa
Hangi ilacı kullandın canım daim olsun inşallah rabbim hiç bir anneye acı yaşatmasın

Hak
Haklisin canım onu araştırdım doktorlar o şekil hesapliyormus ama doktorlar yinede misal beş haftalık değil üç haftalık diyor aslında annenin dediği doğru diyo kağan Kocatepe beyin video şunda izledim inşallah ki öyledir yoksa kimbilir kaç gün etkilenmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…