Hamile olduğunu bilmeden anafranil 75 içmek😔😔

Teşekkür ederim

Ya hep ya hiç diyor doktorlar genelde. Yani bebeği öğrenene kadar geçen sürede gebelik sonlanmazsa bebek sağlıklıdır. Benim bir arkadaşım da röntgen çektirmiş gebeliğini öğrenmeden önce doktorlar düşmezse etkilenmemiştir dediler, şu an 6 yaşında sağlıklı bir çocuk.

Bişey olmamıştır sanmıyorum ilk zamanlarına denk gelmiş hatta denk bile gelmemiş olabilir hesaplama 5 hafta olabilir ama belki gelişim önde ultrasonda ondan öyle çıkıyor bilemezsiniz ki korkmayın doktorunuzu Bilgilendirin sadece

Oh maşallah çok sağol canım benim

Ben hamile olduğumu bilmeden ağır bir ağrı kesici ve dogum kontröl hapı kullanmıştım 3 doz. Bir sıkıntı olmadı, doktor kullanmamak gerekir ama bir şey olmaz bir şey olması çok düşük ihtimal demişti. Bazı doktorlar olumsuz konuşabilir ama sıkma canını farklı doktorlardan görüş al. Hamilelik bizim sandığımız kadar basit değil. Her yaptığımızdan bebek etkilenmiyor. Sağlıklı bir hamilelik diliyorum.

merhaba siz kaç haftalıkken almıştınız ağrı kesicinizi,ben de öyle bir hata yaptım da

Çok sağol canım benim

Merhaba bebeğiniz doğdu mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…