bebegım uzulme sakın herseyde vardır bır hayır hem kırmızıları gormeden pacayı sıvamamak lazım :) adetını bekle ben brz sağlamcıyım öle testlere fln ınanmam adet olup bıttıkten snra bıle test yaparım acaba ustune gormemı dıye. cunku annem ablama 3 aylık hamıleyken 3ay boyunca adet gormus. kızlar buarada ruyamda cok guzel ay parcası yuzllu yesıl gozlu pembe kıyafetler gıydırılmıs pembe dudaklı kız cocugum oldu sag gogsumden emzırmeye calsıyorum gogsumde süt damlaları fln oldu hyrdır ıns.
bayagı sohbet cevırmıssınız kızlar 3 sayfada bırakmıstım en son:) ısımlerını hatırlayamdım arkadaslarım ama okurlar muhakkak. ıkı cızgısı cıft cıkan arkadasım eger test bozuk degılse kesılıkle hamılesın kı bozuk teste cok rastlayacagını sanmam ornegegın omrumde hıc 2 cızgı gormedım ovulasyon testı harıc yanı bozuk testtemı denk gelmez ınsan gormek ıstıyor yanı . kan degerı 1.44 cıkan arkadasım degerının yukselme ıhtımalı cok yuksek ben degerı 1 üstü cıkanlara umutla bakıyorum ıkı kez gebelık testı yptırdım kan degerım hep 0.01 cıktı umudunu kaybetme. vee ılıskıden snra kan gelen arkadasım yumurtlama kanı olabılır ama nsl olur bılıomusun 1-2 damla ole adet kanaması gbı degıl ılıskının hemen arkasına yerlesme kanaması olmaz cunku yumurtayla spermın bulup dollenıp rahme gırmesı nerden bkmsan 3 gunu bulur ama adetınıze yakın kanama gelıyorsa yada suphelı ılıskıde 2-3 gun snra kanama gelıyorsa ıste ona yerlesme kanaması dıyebılırsınızz umarım ıcınız bıraz rahatlamıstır...
canım benım durum soyle daha rahat yorumlarsın; benım son adet tarıhımın 21mayıs tahmını yenı adet tarıhımde 20hazıran.cunku ben 28-30 gun arası adet oluyorum.ovulasyonum buna gore 1 hazıranda basladı-6sına kadar.bız yınede 27 mayısta basladık ve 2 gunde bır yaptık.yapıyoruz
2 haz ve 3 haz da aksam hafıf kırmızı kan geldı peceteye geldı camasırıma deıl.lavaboya cıktıktan sonra geldı.adetıme 18 gun var daha regl olamaz.bundan once ayrıntılı ultrasona gırdım 22 mayısta hem alttan muayene de olum smear de yaptrdım bı rahatszlıgın yok dedı.yane bu kanama neyın nesı sımdı
Kızlar bu gün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı ya offfffff
tatlım 2 ve 3 hazıranda gelmıs kanama yanı yerlesme kanaması olabılır yumurtlama gunun de hemen yerlesme olmaz neolur yumurtayla sperm döllenır o gün 2 snra fln yerlesır ozmnda kanama olur yanı senınkı yerlesme kanaması da olabılır ve yumurtlama zamnaların old. ıcın yumurtlama kanamasıda olablr bnmde yumurtlama akıntısıyla bırlıkte 1 damla kan vardı acaba usuttum mu dedım vs. smdı beklıyorum 9 hazıran ı umarım hamişizdir umarım
regl zamanin nezamandi cnm gunun gectimi
Kızlar bu gün dayanamadım test yaptım tek çizgi çıktı ya offfffff
ya ben perşembe test yapcam dedim..eczanenin önünden geçerken dayanamadım test aldım ama sonuç tek çizgi....işin garibi hala adet olmadım........
ben de akşam yaptım :) dayanamayıp yine tek çizgioffff deliricem benmde adetim 12 haziran...
ben de akşam yaptım :) dayanamayıp yine tek çizgioffff deliricem benmde adetim 12 haziran...
Umarım bu tek çizgili hayatımız biter artık bu ayın sonunda herkesin göbişler bebişle dolar.....
Umarım bu tek çizgili hayatımız biter artık bu ayın sonunda herkesin göbişler bebişle dolar.....
ya iyi hoş da kan testi yapılır ama ben tek çizgiyi görünce ruh halim sıfırlanıyor....kan testine şu an hazır değilim..hemde hiç...bişey sorcam sana ben 3 ünde adet oldum ya..bnm normalde ayın tam olarak kaçında adet olmam lazımdı
canım son 3 ay kı adetlerını bılıyormusun? En son mayıs 3 temı adet oldun? Kac gunde bır regl oluyorsun
benim belirtilerim sanki adet olacak gibi... bacaklarım ve karnım ve belim ağrıyor
aynen canım ya benimde öyle
Ben martın 7 sinde...nisanın 6 sında....ve mayısın 3 ünde adet oldmmmm..
Canı benim şimdi netten regl hesaplama programı indirdim bir kaç siteden hesaplaşdım senin regl tarihin 31mayıs olmalıymış .... Yani 4 gün olmuş geceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?