hamile olduğunu düşünenler

tşkr ederimm listeye eklendik inş sonucuda güzel olur

Kızlar bizde yeni başladık bebek düşünmeye, şimdiye kadar gebelik testleriyle hiç işim olmamıştı. Siz nasıl alıyorsunuz çubuk varmış kaset varmış, marka önemli mi?

canım gir bi eczaneye gebelik testi istiyorum de. markası modeli önemli değil. sağlam olsun yeter. ben 1,5 liraya alıyorum burda. genelde bana nova denk geliyor. bu güne kadar hiç şaşmadı.

canım cubuk test almanı onermem. betime ve nova guvenlr degl derler bnde nova vrdı sonucu dgru gosterdı ama bebetme kesınlıkle alma

Kızlaar yazdıklarınızı öyle hevesli okudum ki. Bugün hamiş olup olmadığını söyleyecek arkadaşımızın son durumunu merak ettiğim için sürekli sayfayı yeniledim :)))Benim düğünüme iki ay var. Nişanlımla birbirimizi 5 yıldır tanıyoruz. 5 Yıldır sevgiliydik. Evlenince ikimizde hemen çocuğumuzun olmasını istiyoruz. Yolda çocuk görmeyelim içimiz eriyor valla :))) Çok değil düğünden 4-5 ay sonra Allah nasip ederse insallah olur. Bu konuda bilginize ihtiyacım var güme gitmeyeyim :))

canım hoşgeldin aramıza....umarım sen evlenir evlenmez hamile kalırsın...rabbim gönlüne göre versin

Canım tabiki sevin doktorlar hep öyle zaten .....hayırlı olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun senin minik....ve torpilimizin ilk göz nuru kızlar .senin bebiş bizede Uğur getirsin inşallah

amin anne olmak isteyen herkese allahım nasip etsin inşallah çok tuhaf bi duygu bakalım ben bugünde testi yeniledim gittim kan testi verdim sonucu bekliyorum bi türlü emin olamadım

kızlar merhaba... bugün gününü bekleyen arkadaşlar vardı... son durum ne iyi haber alan kim?? benm bütün belirtilerim adet olacakmışım gibi umarım olmaz... bacaklarım adet olacağım gibi ağrımaya başladı

tatlım diyorum ya hic belli olmaz benim teyzemin kızı hülya abla vardı 4 senelil bir evlilikleri vardı hamile kalamıyodu ve seninki gibi bir nedende bulunamıyordu en sonunda ümidini kesmişti hülya abla teyzemler hollandada yasıyolardı oraya tasındılar daha sonra kocasıyla burda yapamadılar daha sonra ve hamile kalmıcak diye ümidini kesmişken bunun için hiç bi çaba harcamadan hamile kaldı su anda iki tane bıcır bıcır kızı var 4 senede bir şimdi Türkiye ye geliyolar o benim için müthiş bir örnektir

Yaaa ((( Nasıl sevinmiştim sayfayı yeniliyordum. Üzme sakın kendini. Daha gençsin günler yıllar çuvala mı girdi :)

evet önceki yorumunu gördüm ilgine sevindim ama bu sefer cok umutluydum butun belirtiler onu gösteriyordu yada psikolojikmi bilmiyorum ya

ay kızlar gercekten keske evimde pc olaysaydı ya sizinle sohbet etmek beni okadar rahatlatıyoki anlatamam bide beni bu kadar uzen sey oldu kayınvalidemde benim hamile kalmamı cok istyor ve kız cocuklarına bayılır o bir sürü benim için kız bebek elbiseleri almıs aksam sizinle yazısırken onlara bakıp iç çekiyodum zaten sabah oda benim gebelik testi yapıcamı biliyodu bana öle bi ümitle baktıki sölemeden once o da nerdeyse emindi çünkü bende bu seferlikte babanne olamıcan diyince üzüldü ama genede bana belli etmedi olsun kızım dedi sonra olur sen canını sıkma dedi ne bilim belkide tek basıma yapıp o bebiş elbielerine bakıpta hayal kurmasaydım belki bu kadar ümitlenip üzülmezdim

bebegım uzulme sakın herseyde vardır bır hayır hem kırmızıları gormeden pacayı sıvamamak lazım :) adetını bekle ben brz sağlamcıyım öle testlere fln ınanmam adet olup bıttıkten snra bıle test yaparım acaba ustune gormemı dıye. cunku annem ablama 3 aylık hamıleyken 3ay boyunca adet gormus. kızlar buarada ruyamda cok guzel ay parcası yuzllu yesıl gozlu pembe kıyafetler gıydırılmıs pembe dudaklı kız cocugum oldu sag gogsumden emzırmeye calsıyorum gogsumde süt damlaları fln oldu hyrdır ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…