hamile olduğunu düşünenler

belki sebebini araştırmak lazım neden kaynaklı düzensiz diye... ama hamile kalmayı zorlaştırır mı bilmiyorum arkadaşım...

ben doktora gittimde bir sorunumun olmadını soledi progestan diye bir ilaç verdi bu ilaç hem düzenli adet olmamı saglıcak hamile kalmamı kolaştırcakmıs hemde cocudun düşmesinide engellicekmiş saten bu ilacı genellikle hamile insanların bebekleri düşmesin diyede kullanılıyomus kullanalı yaklasık 2 ay oldu doktor düzenli kullanırsam 6 aya kalmaz hamile kalabilicemi söyledi

sen yine de umudunu kaybetme arkadaşım psikolojinin çok önemli olduğunu söylüyorlar...

cevapların için teşekkür ederim ne kadar süredir deniyorsun hamile kalmayı?

O zaman belkide hamilesindir.... Güzel haberlerini bekliyorummmmmm

Bence bu ay hamile değilsen eğer mutlakabdoktora git. Hamileliği etkilemesede sebebini öğrenirsin tedavi gerektirebilir

gittim ama zaten genetik sanırım bizde yani halamların ikiside düzensiz adet oluyor aynı benimki gibi ve onlarında cok siddetli agrılı geciyo sanırım ben onlara cekmişim ama sükür birinin 2 birinin 3 tane cocugu var doktorun da dediği gibi kesinlikle sorun olmazmıs

Canım harikasın bildiklerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler... Bu arada içimde bir his var sen hamile olabilirsin çünkü hep seni hamileymişsin gibindüşünüyorum

kızlar destek bulmak çok güzel nolur fırsat buldukça buralarda olun :) ben yarın mesai boyunca bakıp bakıp dururum :)

evde pc vardı eskiden bozuldu ben şimdi ankaradayım kaynanamlardan giriyorum kocamla konusuyorum o beni izmirde bekliyo eşim eskiden ankada oturuyodu ama benim için ankaradan izmire tasındı oyyyyyy kurban olurum ben onu yaradana canım kocam benmmm onu cok özledim ya yarın ona güzel haberler vermek istiyorum şüphelendimden haberi yok bana pc ayarlıcanı soledı ama Allah biilir ne zaman burda olsam hiç değilse birbirimize destek olurduk

inşallah güzel haberi verirsin eşine... fırsat buldukça bak sen yinede burada oluruz elbet birimiz...

canımm ya inş. dusundugun gıbıdır hislerine güvenmek isterim. ayrıca nedemek tabı bıldıklerımı paylasıcam faydalı oluyorsak ne mutlu

kızlar bir şey sorucam düzensiz adet olmak hamile kalmayı zorlastırırmı

canım düzensiz adet olmak gebe kalmayı zorlaştırır diye bir şey yok. sadece düzensiz adet demek düzensiz yumurtlama günleri demek. yani bu ay 15. gün yumurtlarsın diğer ay 12. gün. bu da dr kontrolüyle hallolabilecek bir şey. kuzeninin 8 ayda gebe kalabildiğini söylemişsin. ben 13 aydır deniyorum olmadı bu ay aşılama yaptırdım. benimki de sebepsiz. her şeyin bir zamanı var. bize düşen sabırla beklemek. belki bizim de sınavımız budur.

Kızlar bizde yeni başladık bebek düşünmeye, şimdiye kadar gebelik testleriyle hiç işim olmamıştı. Siz nasıl alıyorsunuz çubuk varmış kaset varmış, marka önemli mi?

günaydın kızlar .benimde BAT 8 haziran günler geçmek bilmiyorrrrr sanki.
hayırlısıyla herkesin göbüşü dolmuş olsun bu ay hep beraber büyütelim bebeişlerimizi

Son düzenleme:
1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…