benimki baya düzensiz
belki sebebini araştırmak lazım neden kaynaklı düzensiz diye... ama hamile kalmayı zorlaştırır mı bilmiyorum arkadaşım...
ben doktora gittimde bir sorunumun olmadını soledi progestan diye bir ilaç verdi bu ilaç hem düzenli adet olmamı saglıcak hamile kalmamı kolaştırcakmıs hemde cocudun düşmesinide engellicekmiş saten bu ilacı genellikle hamile insanların bebekleri düşmesin diyede kullanılıyomus kullanalı yaklasık 2 ay oldu doktor düzenli kullanırsam 6 aya kalmaz hamile kalabilicemi söyledi
bayagı sohbet cevırmıssınız kızlar 3 sayfada bırakmıstım en son:) ısımlerını hatırlayamdım arkadaslarım ama okurlar muhakkak. ıkı cızgısı cıft cıkan arkadasım eger test bozuk degılse kesılıkle hamılesın kı bozuk teste cok rastlayacagını sanmam ornegegın omrumde hıc 2 cızgı gormedım ovulasyon testı harıc yanı bozuk testtemı denk gelmez ınsan gormek ıstıyor yanı . kan degerı 1.44 cıkan arkadasım degerının yukselme ıhtımalı cok yuksek ben degerı 1 üstü cıkanlara umutla bakıyorum ıkı kez gebelık testı yptırdım kan degerım hep 0.01 cıktı umudunu kaybetme. vee ılıskıden snra kan gelen arkadasım yumurtlama kanı olabılır ama nsl olur bılıomusun 1-2 damla ole adet kanaması gbı degıl ılıskının hemen arkasına yerlesme kanaması olmaz cunku yumurtayla spermın bulup dollenıp rahme gırmesı nerden bkmsan 3 gunu bulur ama adetınıze yakın kanama gelıyorsa yada suphelı ılıskıde 2-3 gun snra kanama gelıyorsa ıste ona yerlesme kanaması dıyebılırsınızz umarım ıcınız bıraz rahatlamıstır...
ben doktora gittimde bir sorunumun olmadını soledi progestan diye bir ilaç verdi bu ilaç hem düzenli adet olmamı saglıcak hamile kalmamı kolaştırcakmıs hemde cocudun düşmesinide engellicekmiş saten bu ilacı genellikle hamile insanların bebekleri düşmesin diyede kullanılıyomus kullanalı yaklasık 2 ay oldu doktor düzenli kullanırsam 6 aya kalmaz hamile kalabilicemi söyledi
Bence bu ay hamile değilsen eğer mutlakabdoktora git. Hamileliği etkilemesede sebebini öğrenirsin tedavi gerektirebilir
O zaman belkide hamilesindir.... Güzel haberlerini bekliyorummmmmm
bayagı sohbet cevırmıssınız kızlar 3 sayfada bırakmıstım en son:) ısımlerını hatırlayamdım arkadaslarım ama okurlar muhakkak. ıkı cızgısı cıft cıkan arkadasım eger test bozuk degılse kesılıkle hamılesın kı bozuk teste cok rastlayacagını sanmam ornegegın omrumde hıc 2 cızgı gormedım ovulasyon testı harıc yanı bozuk testtemı denk gelmez ınsan gormek ıstıyor yanı . kan degerı 1.44 cıkan arkadasım degerının yukselme ıhtımalı cok yuksek ben degerı 1 üstü cıkanlara umutla bakıyorum ıkı kez gebelık testı yptırdım kan degerım hep 0.01 cıktı umudunu kaybetme. vee ılıskıden snra kan gelen arkadasım yumurtlama kanı olabılır ama nsl olur bılıomusun 1-2 damla ole adet kanaması gbı degıl ılıskının hemen arkasına yerlesme kanaması olmaz cunku yumurtayla spermın bulup dollenıp rahme gırmesı nerden bkmsan 3 gunu bulur ama adetınıze yakın kanama gelıyorsa yada suphelı ılıskıde 2-3 gun snra kanama gelıyorsa ıste ona yerlesme kanaması dıyebılırsınızz umarım ıcınız bıraz rahatlamıstır...
sen yine de umudunu kaybetme arkadaşım psikolojinin çok önemli olduğunu söylüyorlar...
O zaman belkide hamilesindir.... Güzel haberlerini bekliyorummmmmm
yarın hamile olsamda olmasamda size yazıcam kızlar
kızlar destek bulmak çok güzel nolur fırsat buldukça buralarda olun :) ben yarın mesai boyunca bakıp bakıp dururum :)
Allah herkeze gönlünden gecen ne varsa onu versin hayırlı bir şekilde aminnnnnnnnnnnnnnnnbu gece dua et bizde senin için dua ederiz... yarın inşallah güzel haberini alırız...
evde pc vardı eskiden bozuldu ben şimdi ankaradayım kaynanamlardan giriyorum kocamla konusuyorum o beni izmirde bekliyo eşim eskiden ankada oturuyodu ama benim için ankaradan izmire tasındı oyyyyyy kurban olurum ben onu yaradana canım kocam benmmm onu cok özledim ya yarın ona güzel haberler vermek istiyorum şüphelendimden haberi yok bana pc ayarlıcanı soledı ama Allah biilir ne zaman burda olsam hiç değilse birbirimize destek olurduk
cevapların için teşekkür ederim ne kadar süredir deniyorsun hamile kalmayı?
girip tabiki sizinle sohbet etmek isterim hepiniz cok tatlı kızlarlarsınız ve sohbetiniz cok güzelinşallah güzel haberi verirsin eşine... fırsat buldukça bak sen yinede burada oluruz elbet birimiz...
kızlar bir şey sorucam düzensiz adet olmak hamile kalmayı zorlastırırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?