aaa ben de indiririymn hemen o programı çok teşekkür ederim....aslında şöyle yapsak daha iyi...kim ayın kaçında adet olması lazım onları tek tek belirtelim ...
ya adetim hiç gecikmezdi bnm ama...Allah korusun kötü bişey olmasında....ya bu idrar testi ne zaman kesin sonuç verir??
Canım ya umarım kötü birşey yoktur. Sen içini ferah tut ben inanıyorum o göbişte Bebiş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Canım ya umarım kötü birşey yoktur. Sen içini ferah tut ben inanıyorum o göbişte Bebiş varrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
Ben martın 7 sinde...nisanın 6 sında....ve mayısın 3 ünde adet oldmmmm..
ewet cnm 31 mayısta adet olman gereklıymıs 12 mayıs yumurtlama gününmüş 17 mayıs a kadar umarım sıkı calısmıssındır ve bebıs wardır hadı bı test yap yada sabah test yap
ewet cnm 31 mayısta adet olman gereklıymıs 12 mayıs yumurtlama gününmüş 17 mayıs a kadar umarım sıkı calısmıssındır ve bebıs wardır hadı bı test yap yada sabah test yap
inşallah hayırlısı olur senin için bence doktora gözük... hemde belki iyi haberi alırsın... :)
doktora gitmek sıkı bir yürek ister........çünkü doktorum bana bu ay yumurtaların gelişmemiş dedi gebe kalma şansınız düşük..
1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------31 Mayıs :))
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran
peki yumurtalıklarda yumurtma oluşmasını görebilmesi için doktora hangi günlerde gitmek lazım...
Doktora adetin 3. günü gitmen lazım .....sonra 12 .....eğer yumurtaların gelişmemişse bide 16 .günü....ve maalasef bunların hepside alttan muayene sonucu anlaşılıyo..
adetten alttan muayene olunuyor mu?
Selam kızlar güzel sonuçlar bol bebekler diliyorum herkese
öyküm35 senin ilk denemen mi
Evet canım ya ilk ama nedense çok heves yaptık biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?