selamm bu sayfayı yeni keşfettim 9 aylık evliyim çok istiyorum bebek ama her ay acaba demekten de yoruldum bakalım bu ay ne olacak adet görmeme 6 gün var umarım bu sefer olmuştur bugün hassaslaştı göğüslerim 4 - 5 gündür de kasıklarım da hafif ağrılar var normal de hiç ağrım olmaz sitresten de olabilir mi acaba bilmiyorum..
bizimde ilk ya.. sence bu ay olmazsa doktora gidip yumurtalıklara baktırmak lazım mı yoksa bir kaç ay daha beklemeli mi... bizde uzun zaman istemedik şimdi hevesle bekliyoruz...
canım son 3 ay kı adetlerı yaz bakayım netten senınkınede. ben alttan muayene oldum bebek dusunuoruz bı sorun varmı dıe smear fln alındı yoktu cok sukur hatta yumurtlama donemımde gıtmısım dr bak yumurtanda var bıtane gelısmıs hemen dene tutturursun demıstıde esım yenı amelıyattan cıkmıstı ılıskı yasaktı bence genel kontrole gıttıysen gerek yok ovulasyon testı al derım
9 mart , 14 nisan, 12 mayıs son 3 ayda ki adetlerim... tamam ben en iyisi gelen ay ovulasyon testi alırım... tabi hamile değilsem :)
öyle kaptırdım ki kendimi hamile kıyafetlerine falan bakar oldum
gunaydın kızlar
kızlar benim tüm belirtiler yok oldu gibi şuanda sadece belim ağrıyo bakalım ne olcak hayırlısı 9 haziran çabuk gelllllllllllllllllll
selamm bu sayfayı yeni keşfettim 9 aylık evliyim çok istiyorum bebek ama her ay acaba demekten de yoruldum bakalım bu ay ne olacak adet görmeme 6 gün var umarım bu sefer olmuştur bugün hassaslaştı göğüslerim 4 - 5 gündür de kasıklarım da hafif ağrılar var normal de hiç ağrım olmaz sitresten de olabilir mi acaba bilmiyorum..
bizimde ilk ya.. sence bu ay olmazsa doktora gidip yumurtalıklara baktırmak lazım mı yoksa bir kaç ay daha beklemeli mi... bizde uzun zaman istemedik şimdi hevesle bekliyoruz...
gunaydın canım .kandılınız mubarek olsun bol bol dua edın bu gece. cnm bnm adet olmadan 10 gun once goguslerım sıserdı dokumazdım acırdı vucudum su toplar sıserdı ama gogus acıması sısmesı vs. yok anlamadım gıttı off hyrlısı artık hepımız ıcın:26:
ben geldımmmmmmmmmmmmmmmmm :)) en son adet tarıhı olan ben bıde gecıkse yuhh en cok ben beklıcem kızlar 20 hazıran gelll
Allah hepinize istediğiniz bebeği verir inşallah. Bazılarınız içinizde hamile kalmak için eminim ki çok emek harcıyorladır bu konuda da benden tecrübelisinizdir. Sormak istediğim şey şu ve utanarak özür dileyerek soruyorum sizlere. Nişanlımla anal yolla bir ilişki yaşadık anüse gelen zevk suyu hamile bırakabilir mi? Riski var mıdır. 1 2 damla zevk suyu yani. 4 gündür regl olmuyorum 4 gün önce olmam gerekirdi.yardımlarınızı bekliyorum
yaşadıgın korku şeytanın vermıs oldugu vesvese canım o vesveseylede stresten adetını gecıktırmıssın yada mevsımsel zevk suyuyla fln ıcıne gırıp bırakmayınca bebek olmaz ha söle bırsey var Rabbım bılır herseyı eger senın kaderınde bebek varsa göbek delıgınden bıle kapar gebe kalırsın sans dılerım yoktur gebelık kı bnde %99 olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?