hamile olduğunu düşünenler

hoşgeldin arkadaşım... inşallah Allah gönlüne göre verir... hepimiz hevesle bekliyoruz...

bizimde ilk ya.. sence bu ay olmazsa doktora gidip yumurtalıklara baktırmak lazım mı yoksa bir kaç ay daha beklemeli mi... bizde uzun zaman istemedik şimdi hevesle bekliyoruz...

canım son 3 ay kı adetlerı yaz bakayım netten senınkınede. ben alttan muayene oldum bebek dusunuoruz bı sorun varmı dıe smear fln alındı yoktu cok sukur hatta yumurtlama donemımde gıtmısım dr bak yumurtanda var bıtane gelısmıs hemen dene tutturursun demıstıde esım yenı amelıyattan cıkmıstı ılıskı yasaktı bence genel kontrole gıttıysen gerek yok ovulasyon testı al derım

9 mart , 14 nisan, 12 mayıs son 3 ayda ki adetlerim... tamam ben en iyisi gelen ay ovulasyon testi alırım... tabi hamile değilsem :)
öyle kaptırdım ki kendimi hamile kıyafetlerine falan bakar oldum

9 mart , 14 nisan, 12 mayıs son 3 ayda ki adetlerim... tamam ben en iyisi gelen ay ovulasyon testi alırım... tabi hamile değilsem :)
öyle kaptırdım ki kendimi hamile kıyafetlerine falan bakar oldum

canım 13 hazıranmış muhtemel adet tarıhı, yumurtlama gunun 30 mayıs mıs gebe kalman acısından en yuksek gunler 25mayıs ıle 30 mayıs arasıymıs degerlndırmıssın zaten ama inş. ovulasyon testıne gerek kalmazzz

kızlar benim tüm belirtiler yok oldu gibi şuanda sadece belim ağrıyo bakalım ne olcak hayırlısı 9 haziran çabuk gelllllllllllllllllll

kızlar benim tüm belirtiler yok oldu gibi şuanda sadece belim ağrıyo bakalım ne olcak hayırlısı 9 haziran çabuk gelllllllllllllllllll

gunaydın canım .kandılınız mubarek olsun bol bol dua edın bu gece. cnm bnm adet olmadan 10 gun once goguslerım sıserdı dokumazdım acırdı vucudum su toplar sıserdı ama gogus acıması sısmesı vs. yok anlamadım gıttı off hyrlısı artık hepımız ıcın:26:

Selam kızlar. Kandiliniz mübarek olsun... Benimde aynı göğüs şişliği hassaslığı yok karın ağrısı zaman zaman geliyor başka da bişey yok (( beklemek zor siz de olmasanız ...

Allah hepinize istediğiniz bebeği verir inşallah. Bazılarınız içinizde hamile kalmak için eminim ki çok emek harcıyorladır bu konuda da benden tecrübelisinizdir. Sormak istediğim şey şu ve utanarak özür dileyerek soruyorum sizlere. Nişanlımla anal yolla bir ilişki yaşadık anüse gelen zevk suyu hamile bırakabilir mi? Riski var mıdır. 1 2 damla zevk suyu yani. 4 gündür regl olmuyorum 4 gün önce olmam gerekirdi. yardımlarınızı bekliyorum

Canım gölgelediniz aramıza umarım kasık ağrın stresten değildir.... İnşaallah hamilesindir

bizimde ilk ya.. sence bu ay olmazsa doktora gidip yumurtalıklara baktırmak lazım mı yoksa bir kaç ay daha beklemeli mi... bizde uzun zaman istemedik şimdi hevesle bekliyoruz...

Canım ya benim ilk ama bu ay olmazsa kesin doktora gideceğim.çünkü çok beklemek düşüncesi beni korkutuyor

Canım benim seninde kandilin mübarek olsun.... Canım ya benimde göğüslerimde hiç şişmedi.anlamadım neden ....

yaşadıgın korku şeytanın vermıs oldugu vesvese canım o vesveseylede stresten adetını gecıktırmıssın yada mevsımsel zevk suyuyla fln ıcıne gırıp bırakmayınca bebek olmaz ha söle bırsey var Rabbım bılır herseyı eger senın kaderınde bebek varsa göbek delıgınden bıle kapar gebe kalırsın sans dılerım yoktur gebelık kı bnde %99 olmaz

Yardımın için teşekkür ederim. İçimde sürekli bir korku var, endişeleniyorum. Dua ediyorum vesveseden kurtulmak için. Bugün miraç kandili hepimizin kandili mübarek olsun. Dualarımız kabul olur inşallah. Bir kaç yerde zevk suyunun anüs yolundan vajinaya kaydığını okudum daha çok bunun için endişem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…