hamile olduğunu düşünenler

daha önceki yaptıgım teste cift cizgi cıkmamıstı ama birisi cok belirsizdi hamile olan kuzenimin eşi sen hamilesib aslında sen değilsin sanmıssın 2 gün sonra bir daha yap dedi ozaman anlaşılır demişti 2 kere yaptım çift cizgi çıktı cok mutluyum

Ayyyy sanki ben hamileymişim gibi sevindimmm Canım benim Allah hayırlı uğurlu etsin.Eşine söyledin mi veya nasıl söyleyeceksin merak ettim :)

ayyy ınan bugun aldığım en güzel haberdı gerçekten çok çok mutlu oldum inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım cok tebrık ederım cok guzel bır haber bu Allahım devamını getırmek nasıp etsın inş. bızlere de dua et hamılelerın duaları kabul olurmus ne belırtılerın vardı bi yazsanda bızlerde bılgılensek dun aksam test yptım kocaman negatıf adetıme 3 gun var cıkmazdı gecmesımı gerk bılmıorum gec yumurtladıgım ıcınde adet belırtılerımde yokk ruyalarıma gırıyor

arkadaşlar hamile olduğunuzu düşünüyor ve benim gibi test yapmak için yerinizde duramıyorsanız ve gün sayıyorsanız buraya yazın duygularımızı paylaşalı...bu zaman yoksa geçmezzzz........

merhaba canim yaa...ben bu durumdayim, dur bi sey soracam yaa. bende onceleri pko vardi ameliuat oldum, pkom gitdim , pkoluyken adet dongum 32 gundu, ama simdi doktorum 28 gun olmasi lazim dedi, bu ay yumurtamda catladi, simdi ben 28 gunun kecmesinimi yoksa 32ci gunumu beklesem test icin? offf 11haziraan 32ci gun guyaa, ama 28den hesab edersen 7si..nasil yapdsamm?

canım bence sen 8 inde test yap çıkar diye düşünüyorum....ben olsam öyle yapardım.....ya bence sende öyle yappp derim..umarım rabbim gönlüne göre verir....göbişin bebişle dolarsun inşaallah....

canım bence sen 8 inde test yap çıkar diye düşünüyorum....ben olsam öyle yapardım.....ya bence sende öyle yappp derim..umarım rabbim gönlüne göre verir....göbişin bebişle dolarsun inşaallah....

amin canim hepimize..2yillik evliyim, her sey o kadar zor gectiki, esimin sperm oraninin kaldirmak, benim pko sorunlari, en son ameliyat oldum, esimde tedavi oldu cok sukur, bu ay ilk defa kendi basima ovulyasiyon oldum, cok mutlu oldum acaba hamile kalirmiyim die cok heyecanliyim..8i yapmayi dusunuyorum zaten..adetin 14cu gun ovulyasyon oldum, boyle oldygunda zaten 28gunluk dongu olmasi lazim dimi ?

Ayyyy sanki ben hamileymişim gibi sevindimmm Canım benim Allah hayırlı uğurlu etsin.Eşine söyledin mi veya nasıl söyleyeceksin merak ettim :)
söyledim söylemem mi ama ben su anda Ankarada oldugum için İzmire dönene kadar bekleyemedim telefonla söledim baba oluyosun dedim ağladı bagardı beni ne kadar sevdiğini söyledi cok ama cok mutlu oldu şimdi yeni hamile oldugum için otobüsle seyahat düşme nedeni olabiliyormus doktora gitmem gerek eşim hafta sonu buraya gelicek beni izmire alıp götürecek seni tek basına bırakmam dedi annesini aramıs kıza iş yaptırma demiş
ayyy ınan bugun aldığım en güzel haberdı gerçekten çok çok mutlu oldum inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
amin amin Allah burdaki herkezin yüzünü güldürsün
tatlım ben düzensiz adet oluyorum o yüzden yuymutlama dönemim ne zaman bilmiyorum ben den 2 3 günden beri cok koyu bir akıntı geliyodu ve bu inanılmaz koyu renkli ve kokuluydu bayada kokuyodu hergün 2 kere dus alsamda günlük petler kullansamda sanki kokusu benim hala burnuma geliyodu bide gögüslerim asırı hassaslaştı dokundugumda özellikle meme uçlarım çok hassaslaşmıstı ben akıntımdan anlamamıstım memelerim acımaya başlamıstı ondan yapayım dedim burda yaptım testte ikinci çizgi çıkması gereken yerde böle sabah aç karnıma yaptım ikinci çizgi yoktu ama böle bir slüet vardı 2.çizginin cıkması gereken yerde ben burayada yazdım hamile değilim dedim sonra burda eşimin kuzeninin eşi var serpil abla oda yeni dogum yaptı ona gösterdim testi bendede aynısı oldu dedi hamileliğin bir kaç günlükse böle oluyo dedi 2 gün sonra bir daha yap asıl ozaman belli olur dedi bende gene hemen çıkmadı ikinci çizgi baktım gene yok bıraktım agladım sonra serpil abla yanımdaydı hamilesin dedi benle dalga gecme dedim hamilesin duygu dedi bak 2 çizgi var dedi nova diye bir markayla yaptım ben 5 dak ya kadar oluyomus inanmadım eczaneye götürdüm oda dedi tebrikler hamilesin diye gene bir tanedaha aldım ve oda aynı cıktı şimdi ama hala inanamıyorum testte bakıp bakıp duru
ayyyy çok sevindim ya süpersin umarım bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim...bize dua et ....
amin tatlım hayırlısı olsun sağlıklı dünyay ya gelsin de Allah bütün isteyenlere bu duyguyu yasatsın

tabi bak onu çok iyi biliyorum yumoşun üstüne 14 gün sayıyosun.... 8 inde birlikte yapalım.....sabah erkenden aç karnına...benimde bugün 27. günnnnnnnnn

Son düzenleme:
tabi bak onu çok iyi biliyorum yumoşun üstüne 14 gün sayıyosun.... 8 inde birlikte yapalım.....sabah erkenden aç karnına...benimde bugün 27. günnnnnnnnn

tebrik ediyorum seni beni ikna etdin )))) yapmicakdim guya 11ine kadar, yapalim tatlim bizde guzel haberler verelim ins,8i sabah erkenden yapicam ben ins...

Ovukasyn testinde 18.gun koyu cozgiyi gordum...ogun hem kasigimda hem akintim vardi..goguslerim hassasti...bugun..27.gunum ve bugunde ayni yumurtlama gunumdeki gibi akinti var..noluyo yani...yani ben bugunmu yumurtluom aslinda 18.gunku deilmiydi..evde olmadiigim icinde test yapamadim ovulasyon..belki eve gidince aksamm yaparim ama ben hamilemiyim die dusunurken..daha yumurtlayamadimmi yani..kafamm ck karisti

Kızlar listenin en başı benim ama hale adet olmadım....idrar testi yaptım 2 gün önce sonuç tek çizgi...ne bu şimdii

Canım ya aynı durum bende de var benimde 27.günüm offff ya anlamadım gitti.ne oldu şimdi bugün mü yumurtlama günümüz hamiş miyiz.yoksa hiçbiri değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…