hamile olduğunu düşünenler

off ya sürekli uyku hali sürekli halsizlik neden böyle oldu psikolojik mi acep ? Kan verdim yarın öğleden sonra sonucu alıcam .Güzel bir haber alırım inşallahhhhh

tabi bak onu çok iyi biliyorum yumoşun üstüne 14 gün sayıyosun.... 8 inde birlikte yapalım.....sabah erkenden aç karnına...benimde bugün 27. günnnnnnnnn

Dün ve bugün işim çok yoğundu şimdi gördüm canım hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz çok sevindim İnan.... Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrik ederim... Çok dikkat et kendine... Bugün aldığım en güzel haberdi çok sevindim senin adına...

Bu arada bende test yapmaktan geri kalmadım :) fortel aldım daha adetime 6 gün var şimdi yaptım yine tek yine tek ((( kızlar çok üzülüyorum ben...

Canım ya aynı durum bende de var benimde 27.günüm offff ya anlamadım gitti.ne oldu şimdi bugün mü yumurtlama günümüz hamiş miyiz.yoksa hiçbiri değil mi
Ben ovlsyn testi kullandim..18.gun gordum kirmizi cizgiyi..bugun noluyo anlamadim..tmm o karnimin altinda afedersinizz genital bolgenin ust kisminda yani iki kasigmin ortasi diyebilirim orda birz agrim var cok hafiff...pofff bizi aydinlaticak kimse yokmu

Senin ne zamandı adet tarihin bu arada fortel ne demek...ben normal üstünde hamilelik testi yazan testten aldım 2 gün önce 3liraya....sonuç tek çizgydi...ama hala adet değilim..kan testi için bekliyorum haftaya yapıcam inşallah adet olmassam tabi..

Bu arada bende test yapmaktan geri kalmadım :) fortel aldım daha adetime 6 gün var şimdi yaptım yine tek yine tek ((( kızlar çok üzülüyorum ben...

Canım 27. Gün bakalım Cumartesi test yapcam inşallah olur

Son düzenleme:

Canım erken gebelik testi ilişkiden 7 gün sonra kesin sonuç yazıyor üstünde

Benim adetime 6 gün var. Kızlar kuduyorum resmen ya ne olacak ne olacak diye kafam şişti ya çok kötüyüm bugün kü test te negatif galiba ben hamile değilim...

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran

Ing-ıng. Bence hemen kan testi yaptır...... Hayırlı haber ver bize.....

Kızlar ben hemen kan testi yaptırmıycam...idrar testindeki tek çizgiyi görünce hayal kırıklığına uğradım..o yüzden haftaya bırakcam..noluyorsa olsun..kötü bişey olmasında....ama bu hafta sonuna kadar çoğu arkadaşın durumu belli olcak gibi görünüyo...

Benim adetime 6 gün var. Kızlar kuduyorum resmen ya ne olacak ne olacak diye kafam şişti ya çok kötüyüm bugün kü test te negatif galiba ben hamile değilim...

Son düzenleme:
ay hamile olunsada ayrı dert burdan ola okuduğum kadarıyla..yoksa hcg değeri..yok kese göründümüü görünmedimi...daha yolun bşaındayız heralde bekle babam bekle..ama kafanızı başka şeylerle meşgul edn....düşündükçe zaman geçmiyo..ben başta böyledydim..şimdi bi yandan magazin oluyorum bi yandan derttaşlarımla konuşuyorum
Tek kullanımlık canım doğru... Fiyatıda 25 tl

İnsanın aklına herseyde geliyor ki hızlı koştum hamilemiydim, hopladım hamilemiydim, onu yedim dokunur mu hamilemiydim aklımdan bir saniye çıkmıyor ben iyi değilim galiba ya ağlak oldum sürekli ona buna ağlıyorum ...

Rabbim onu güzel bir yerde muhafaza etmiş.kolay kolay bişe olmaz...ama harbi bak hafta sonuna kadar kızların çoğunun durumu belli olcak..hadi bakalım...

Rabbim onu güzel bir yerde muhafaza etmiş.kolay kolay bişe olmaz...ama harbi bak hafta sonuna kadar kızların çoğunun durumu belli olcak..hadi bakalım...

Hayırlı inşallah ama Allahım bekletme kimseyi isteyen herkese istediğini ver... Haftasonuna evet çoğu kişinin belli olur... Benim daha koca 6 gün var.... Ama bugün kü test umudumu daha da azalttı ... Ben hamile değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…