hamile olduğunu düşünenler

canım sen 18. gunde yumurtladıysan bn 19. gunde yumurtladım ozaman yanı bu demek oluyorkı yumurtlama yasayalı 9 gun olmus oluo test yapıorum negatıf bayagı erken ozaman uuzulmem ıcın. bnm adetken hıc agrım sızım olmaz bakmısım aa adet olmusum derım eger kasıgım fln agrırsa hamıleyım dıyeblırım 2 gundur de sol kasıgım agrıo adet olcam gıbı wc ye kosuyorum yokk huffff cok bunaldım yaaa

yumurtalık tembelliği oluncağını snamıoyurm çünkü sen korunmmaışsın..eşin korunmuş....e doktora gitsene hormon mormon,smear falan filan yaptırsana...

28 yaşındayım 5. Senelik evliyim. İlaçla falanda korunmadım. Eşim korundu. Benim kulaktan duyma şeylerle korkum yumurtalık tembelliği (((

Cnm 18.gun koyu cizgiyi gordum iki cizgide esit koyuluktaydi..akintim oldu kasik agrim oldu..19.gun t c den daha koyuydu..20.gun silikti artik ikinci cizgi..hangi gun yumurtladim bilmiorum yani...ama benim kafama takilann bugunku akintimsebebi????test yapmak icin cok erken olsada cikmaz daha

ilişkiden sonra ayaklarını duvara dayayıp yarım saat falan bekliyormusun....bu en önemlisi çünkü rahim spermi tanımadığı için kabullenmiyormuş hemen..ve bizde popomuzun altına yastık koyup ayağımızıda kaldırarak işi kolaylaştırıyoruz kadınlar olarak...denemedinse sen de yap

Hormonlara baktırdım bir problem yok. Dra da gittim herşey normal. İlk denememiz..

Yastık koymadım ama ayaklarımıda dikmedim sadece hemen kalkmadım bu ay denerim artık ((

ben gec yumurtladım ıste normalde 26 sında yumurtlamam gerekırken 29 unda yumurtladım yada 2 kez yumurtladım batıda olsam coktan kan testıne kosardım walla bızım adetımızın gecmesını beklıcez mecbur tam adet gunude yolculuga cıkıcam ucak fln zarar verırmı bılmıorum Rabbıme emanet

merhaba hanımlar..benimde adetime 6 gün var..çok halsizim ve rahmimin olduğu yerde hafif adet ağrısına benzer bir ağrı var..geçen ay çok umutluydum ama olmadı,resmen yalancı gebelik belirtileri yaşadım...neyse kısmet değilmiş..bugün çıkmayacağını bildiğim halde idrar testi yaptım negatifti..inşallah hamileyimdir..daha adetime 1 hafta var

Benimde 6 gün var ve yaptığım bütün testler negatif (

poponun altına kesinlikle yastık koy o işlem işi kolaylaştırcak..dümdüz yatsan ilk etapta pek değeri yok...sonra uzanırsın...sperm canlı oldğuu için ilerliyo yavaşça düşün..rahme ulaşması daha kolay öyle..

Yastık koymadım ama ayaklarımıda dikmedim sadece hemen kalkmadım bu ay denerim artık ((

Anladım canım saol... Deneyeceğim bunu kesinlikle...

Cnm 18.gun koyu cizgiyi gordum iki cizgide esit koyuluktaydi..akintim oldu kasik agrim oldu..19.gun t c den daha koyuydu..20.gun silikti artik ikinci cizgi..hangi gun yumurtladim bilmiorum yani...ama benim kafama takilann bugunku akintimsebebi????test yapmak icin cok erken olsada cikmaz daha

allah bağışlasın nazar nazar allah sizi korusun kaçyıllık evlisin acaba sorabilirmiyim :
ben yaklasık bir sene olucak ama benim babamda zehirli guatır oldu için benden sonra başka çocu olmadı oda genc yaşta olmus şimdi bendede zehirli guatır vardı doktorda ilerde cocuk yapmazsam babamın durumuna düşme olasılım cok yüksek oldugu ve olsada kesin düşer dedi bir sene içinde bence cocuk yapmalısın diyip bana bir tane vitamin gibi bir ilaç verdi bunu kullan bu senin hamile kalmanı kolaylaştırcak dedi eşimle karar verdik ozaman olsun dedik ve bölece hamile kaldımı orendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…