Canım hayırlı olsun bebeğin çok sevindim test eğer pozitifse eğer kesin doğrudur. Ama negatifse çıkmamış olabilir sen hamilesin :)
cnm senın yumurtlama gunlerınle gelecek adet tarıhını hesaplamıstım baktın mı
Çok saol canım baktım söylediğin gibi o tarihten bir gün önce bekliyorum bende umarım gelmez ve hamileyimdir :) yumurtlama günlerinde de çalıştık bakalım meyvesini alırız inşallah :)
günaydın arkadaşlar bende gezinirken gördüm topiği benim bir oğlum var mayısta korunmayı bıraktık bugün regl günüm aynı oğlumdaki gibi reglime dair bütün belirtilerim mevcut bense gelmesin diye dua ediyorum
hani insan ilk ay hemen olacak gibi hissediyoda sonradan bu his daha belirsizleşiyo benimkide öyle bişeybu pazartesi bir test yaptım tabiki tek çizgiydi birde regli hem 2-3 geç gelenlerdenim şimdi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum o derece yani
Rabbim hepimize sağlıcakla nasip eder inşallah
Günaayydınn hoşgeldiinn
Oğlunuz kaç yaşında ? Umarım bebeğiniz bu ay gelir :)
hoşbuldum aysulacım paşam tam 3 yaş 7 aylıkabi olmak için çıldırıyo
inşallah gelir ama ben ilk bebeğimde olması için epey sıkıntı yaşamıştım 2. üzmez bizi inş :44:
Benim prensesimde 4 e gircek 2 ay sonra ilki 3 ay sonra olmuştu 2.ye çalışmlarda 2 aydır devam ediyor bu 3 .denememiz :)
2 gün önce idrar testinde 2.çizgi silik çıktı .dün kan verdim bugün 2 de almaya gitcem sonucu öğrencem .Çok ama çok heycanlıyım :18:
bence olmuş cnmben oğlumda reglim 10 gün geçmesine rağmen 2.çizgi hayal meyaldi hemen kan testi yaptırdım ordaydı kuzum haber ver ama bizede merakta bırakma
Tatlım işte sorun orda adetimin bugün tam 30.günü normalde adet düzenim 30-35 arası değişiyor .Off belkide test yanlış çok umutlanmak istemiyorum.Haber veririm artık.
Ama test yapmamın nedeni geçenlerde misafirlerim gelmişti sabahtan beri koştur koştur çok yoruldum gece damla kan geldi .ertesi gün kesildi.Yerleşme kanaması olabileceği aklıma geldi .Yaptım 5 dk sonra silik çizgi çıktı .Bir daha tekrarlamadım .Kan testi verdim .Bakalımmm
bu kadar benzerlik benimde bugün 30.günü ve benimde düzenim 30-35 gün arası değişircinsiyetleri hariç ilk çocuklarımızda akran sayılır
benim bu ay karnım çok ağrıdı reglim bittiğinden 1 haftasonra başladı hep ağrıdı kasıklarım hep ağrıdı ama çokta ümitlenmek istemiyorum hayırlısı ineyimde göreve çıkacak arkadaşa söyleyim bir test alsın çıkmazsa da çıkmaz kerameti 5 lira ölcem meraktan :18:
Benim prensesimde 4 e gircek 2 ay sonra ilki 3 ay sonra olmuştu 2.ye çalışmlarda 2 aydır devam ediyor bu 3 .denememiz :)
2 gün önce idrar testinde 2.çizgi silik çıktı .dün kan verdim bugün 2 de almaya gitcem sonucu öğrencem .Çok ama çok heycanlıyım :18:
günaydın arkadaşlar bende gezinirken gördüm topiği benim bir oğlum var mayısta korunmayı bıraktık bugün regl günüm aynı oğlumdaki gibi reglime dair bütün belirtilerim mevcut bense gelmesin diye dua ediyorum
hani insan ilk ay hemen olacak gibi hissediyoda sonradan bu his daha belirsizleşiyo benimkide öyle bişeybu pazartesi bir test yaptım tabiki tek çizgiydi birde regli hem 2-3 geç gelenlerdenim şimdi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum o derece yani
Rabbim hepimize sağlıcakla nasip eder inşallah
cnm senın yumurtlama gunlerınle gelecek adet tarıhını hesaplamıstım baktın mı
Tatlım işte sorun orda adetimin bugün tam 30.günü normalde adet düzenim 30-35 arası değişiyor .Off belkide test yanlış çok umutlanmak istemiyorum.Haber veririm artık.
Ama test yapmamın nedeni geçenlerde misafirlerim gelmişti sabahtan beri koştur koştur çok yoruldum gece damla kan geldi .ertesi gün kesildi.Yerleşme kanaması olabileceği aklıma geldi .Yaptım 5 dk sonra silik çizgi çıktı .Bir daha tekrarlamadım .Kan testi verdim .Bakalımmm
Canim ya bugun test yaptinmi..seytan durtuyo beni..git test yap dio..da 5-6gun var adetime
canım sen kesınlıkle hamılesın sonuctada gorucez ogleden snra hadı hyrlısı sevınclı haberlerı ver bıze ve hemen belırtılerınden bahset:)
Canim ya bugun test yaptinmi..seytan durtuyo beni..git test yap dio..da 5-6gun var adetime
canım sen test yaptın mı ikimizin aynı tarihlerdeydi....umarım ikimizinde olmuşturrrrr.....benim bugün 28. gün.....senin kaçıncı gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?