canım adetıme 2 gun kaldı 9 unda ama gec yumurtladıgım ıcın 11 ı fln olabılır dun aksam mı yok oncekı aksam öle seytan durrttu test yaptım negatıftı zaten cok erkendı test ypmk ıcın yumurtlamadan snra 3 hafta gecmesı lazım nerdeyse bnde 9. gunde yptım ama pazar gunu sabahtn ılk ıdrarla bı test yapmayı dusunuorum yola cıkıcam gıtmeden kocama hedıye vereyım dıe cunku 1.5 ay ayrıyız . YATAKTAN dayak yemıs gıbı kalkıorum sırtım agrıo cok vucudum sıstı karnım sıstı o kdr sert ve gergın kı vucudum htta cok agırlastım sagdan sola donemıyorum nerdeyse bı tuhafım yanı goguslerım fln sısmedı acımıyor sadece kasıgımda agrı var bacagım uyusuyor gıbı belım agrıyor ama bunlar tabı cok acı veren agrılar degıl rahatsız edıcı ole yerınde duramıcak gıbı dgl o yuzden bu kdr suphe edıyrm hamıleyım dıe cnku bnm suanda goguslerımın sısmıs olması acıyor olması lazımdı ve bakmısım adet olmusum demem lazımdı artık bılmıorum psıkolojık olarak bunyeme ne yaptıysam. bn adete 2 gun kaldı ypmıorum test senın daha varmıs hıc ypma cunku cıkmaz moralın bozulur kan testınde bıle dusuk deger cıkar snra streslenırsın oda kötu sonuclar dogurur ALLHIM korusun
yapmadım cnm test 28. gün derken neyı kastedıyorsun?2 gün önce ypmıstım heralde bırde onceeleerde yapmıstım hangı akla hızmetse negatıf cıkmıstı ama hıc umudumu kaybetmedım caydırmadı benı ınatla hamıleyım dıyorum daha erken dıorum
canım adetıme 2 gun kaldı 9 unda ama gec yumurtladıgım ıcın 11 ı fln olabılır dun aksam mı yok oncekı aksam öle seytan durrttu test yaptım negatıftı zaten cok erkendı test ypmk ıcın yumurtlamadan snra 3 hafta gecmesı lazım nerdeyse bnde 9. gunde yptım ama pazar gunu sabahtn ılk ıdrarla bı test yapmayı dusunuorum yola cıkıcam gıtmeden kocama hedıye vereyım dıe cunku 1.5 ay ayrıyız . YATAKTAN dayak yemıs gıbı kalkıorum sırtım agrıo cok vucudum sıstı karnım sıstı o kdr sert ve gergın kı vucudum htta cok agırlastım sagdan sola donemıyorum nerdeyse bı tuhafım yanı goguslerım fln sısmedı acımıyor sadece kasıgımda agrı var bacagım uyusuyor gıbı belım agrıyor ama bunlar tabı cok acı veren agrılar degıl rahatsız edıcı ole yerınde duramıcak gıbı dgl o yuzden bu kdr suphe edıyrm hamıleyım dıe cnku bnm suanda goguslerımın sısmıs olması acıyor olması lazımdı ve bakmısım adet olmusum demem lazımdı artık bılmıorum psıkolojık olarak bunyeme ne yaptıysam. bn adete 2 gun kaldı ypmıorum test senın daha varmıs hıc ypma cunku cıkmaz moralın bozulur kan testınde bıle dusuk deger cıkar snra streslenırsın oda kötu sonuclar dogurur ALLHIM korusun
kızlar ben dayanamadım dün tekrar yaptım test ve tabiki yine tek çizgi..........tek çizgili hayatımızın bitmesini diliyorum artık........
kızlar sabah annemle tartıştım biraz konu ile alakası yok ama çalışıyorum ve çok yorgun geliyorum eve ama bana hiç bir desteği olmuyor... ben yanımda olsun istiyorum arkamda güvendiğim annem var demek istiyorum ama hep yanlızım... eşimin ailesi birbirine çok düşkün ben onların bağlılığını gördükçe benim ailem neden bana bu kadar uzak diye düşünmeden edemiyorum... offf çok sinirim bozuk ya....
Neden sabredemiyoruz ilginç olan da ne biliyormusun testi yapana kadar bütün belirtiler hamilelik belirtisi ama tek çizgiyi görünce belirtiler bitiyor üzülüyorum sonra sabah kalkıyorum yine mide bulantısı falan falan yoruldum kızlar
Neden sabredemiyoruz ilginç olan da ne biliyormusun testi yapana kadar bütün belirtiler hamilelik belirtisi ama tek çizgiyi görünce belirtiler bitiyor üzülüyorum sonra sabah kalkıyorum yine mide bulantısı falan falan yoruldum kızlar
günaydın arkadaşlar bende gezinirken gördüm topiği benim bir oğlum var mayısta korunmayı bıraktık bugün regl günüm aynı oğlumdaki gibi reglime dair bütün belirtilerim mevcut bense gelmesin diye dua ediyorum
hani insan ilk ay hemen olacak gibi hissediyoda sonradan bu his daha belirsizleşiyo benimkide öyle bişeybu pazartesi bir test yaptım tabiki tek çizgiydi birde regli hem 2-3 geç gelenlerdenim şimdi test yapmamak için kendimi zor tutuyorum o derece yani
Rabbim hepimize sağlıcakla nasip eder inşallah
yumurtlama gunum buguuuunn bunun icin sevinecegimi hic dusnmezdim anne olmak istiyoruuuuummm !! 8 ay oldu bekleyecek takatim kalmadi :))) allah herkes anne olmayi nasip etsin
hoşgeldin canım umarım rabbim dualarımız kabul eder ve hepimizin gönlüne göre verir....müjdeli haberlerinizi bekliyorum daha kutlamalar yapacağız güzel haberler için
hoşbuldumtüm kalbimle hepimizin birbiri için yaptığı dualara amin diyorum
iş yerim mahrumiyet bölgesinde ve dışarı çıkanlar hep erkek olduğu için aldıramadım test bugün regl olmam lazım işin garibi tüm belirtilerim mevcutsürekli ıslaklık hissi ve her wcye gidişte şükür etmek ya insan wcde dua edermi şükür eder mi ediliyo işte umut dünyası
canım benim hoş geldin umarım rabbim gönlüne göre verir. iyi çalış olur mu:)))
Kızlar bir makalede okudum adet günü geçmeden yapılan idrar testlerinde günün ilk idrarı kullanılmalıymış... Buna uydunuz mu hiç ben öyle bişey yapmadım
merhaba arkadasım ben de tam 10 ay bekledım 10 sonra bu sevinci yasadımm buyuk sabır ıstıyor sabret vaktı zamanı vardır de geç.. ve bol dua oku ben bu ay öyle yaptımm yani allah a ac ellerını hayırlısı olsun de her daim.. ben bu ay da olmıcak herhalde dediim adet sancısı gibi geldi umudum yoktu adetıme 2 gun kala test yaptım ve cıft cızgı resımlerını cektım arkadaslara yolladım çünkü inanamadım beklemediğim anda geldii..
Kızlar bir makalede okudum adet günü geçmeden yapılan idrar testlerinde günün ilk idrarı kullanılmalıymış... Buna uydunuz mu hiç ben öyle bişey yapmadım
canım hayırlı uğurlu olsun...rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat olsun .....bizim içinde dua et canım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?