hamile olduğunu düşünenler

canım benim sana iyi yolculuklar ...umarım rabbim gönlüne göre verir....ya yazını okurken aynı şeyleri yaşadığımı fark ettim yani ya acaba psikolojik olarak mı bu belirtileri yaşıyoruz çok merak ediyorum............

canım adetin 28. günü..bende bir türlü inanamadım şu negatif testlere anlamadım neden....ama güzel bir durum da var tabiki kırmızılar gelmedikçe umut var:)

Son düzenleme:

Canım merhaba yumurtlamadan sonra 3 hafta geçmeli mi gercekten kızlar sabah alışverişe gittim markete iki gündür karnımda pek ağrı yoktu poşetler biraz ağırdı. Şuanda o kadR karnım ağrıyor ki uzandım dinleniyorum. Dün yaptığım test negatifti ama ben de hala hamileyim diye düşünüyorum bakalım 5 günüm kaldı

kızlar ben dayanamadım dün tekrar yaptım test ve tabiki yine tek çizgi..........tek çizgili hayatımızın bitmesini diliyorum artık........

Neden sabredemiyoruz ilginç olan da ne biliyormusun testi yapana kadar bütün belirtiler hamilelik belirtisi ama tek çizgiyi görünce belirtiler bitiyor üzülüyorum sonra sabah kalkıyorum yine mide bulantısı falan falan yoruldum kızlar

kızlar sabah annemle tartıştım biraz konu ile alakası yok ama çalışıyorum ve çok yorgun geliyorum eve ama bana hiç bir desteği olmuyor... ben yanımda olsun istiyorum arkamda güvendiğim annem var demek istiyorum ama hep yanlızım... eşimin ailesi birbirine çok düşkün ben onların bağlılığını gördükçe benim ailem neden bana bu kadar uzak diye düşünmeden edemiyorum... offf çok sinirim bozuk ya....

canım benim bu bekleme sürecinde bozma moralini bence seninde annen hep yanındadır senin ama sen fark etmiyorsundur...yada bazı insanlar fark ettiremez ya o da öyledir.....sen takma kafana boşuna bozma moralini

ya gerçekten iki gün dayanamıyorum bugün 28. gün iki güne kesin sonuç belli olur ama yine de heyecan yaptım hergün test alır oldum eczacı garip garip bakıyo artık bana....anlamadım gitti kendimi ya offfffffff

vallaha geçen ay kesin hamileyim diyordum o kadar çok belirtim vardıki,oysaki beynimin bana küçük bir oyunuymuş o belirtiler..pazartesi bir olsada kan versem..o güne kadar rahat yok bana..oğluşuma kardeş istiyorum ben sen ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun canım?

yumurtlama gunum buguuuunn bunun icin sevinecegimi hic dusnmezdim anne olmak istiyoruuuuummm !! 8 ay oldu bekleyecek takatim kalmadi :))) allah herkes anne olmayi nasip etsin

hoşgeldin canım umarım rabbim dualarımız kabul eder ve hepimizin gönlüne göre verir....müjdeli haberlerinizi bekliyorum daha kutlamalar yapacağız güzel haberler için

hoşgeldin canım umarım rabbim dualarımız kabul eder ve hepimizin gönlüne göre verir....müjdeli haberlerinizi bekliyorum daha kutlamalar yapacağız güzel haberler için

hoşbuldum tüm kalbimle hepimizin birbiri için yaptığı dualara amin diyorum
iş yerim mahrumiyet bölgesinde ve dışarı çıkanlar hep erkek olduğu için aldıramadım test bugün regl olmam lazım işin garibi tüm belirtilerim mevcut sürekli ıslaklık hissi ve her wcye gidişte şükür etmek ya insan wcde dua edermi şükür eder mi ediliyo işte umut dünyası

Kızlar bir makalede okudum adet günü geçmeden yapılan idrar testlerinde günün ilk idrarı kullanılmalıymış... Buna uydunuz mu hiç ben öyle bişey yapmadım

canım ya aynı durumdayız ...bende bugün kasıklarımda ağrı hissetmeye ve ıslaklık hissetmeye başladım geldi gelecek diye korkup duruyorum...gelmediğini görünce şükrediyorum

canım benim hoş geldin umarım rabbim gönlüne göre verir. iyi çalış olur mu:)))

merhaba arkadasım ben de tam 10 ay bekledım 10 sonra bu sevinci yasadımm buyuk sabır ıstıyor sabret vaktı zamanı vardır de geç.. ve bol dua oku ben bu ay öyle yaptımm yani allah a ac ellerını hayırlısı olsun de her daim.. ben bu ay da olmıcak herhalde dediim adet sancısı gibi geldi umudum yoktu adetıme 2 gun kala test yaptım ve cıft cızgı resımlerını cektım arkadaslara yolladım çünkü inanamadım beklemediğim anda geldii..

Kızlar bir makalede okudum adet günü geçmeden yapılan idrar testlerinde günün ilk idrarı kullanılmalıymış... Buna uydunuz mu hiç ben öyle bişey yapmadım

canım aynı şeyi bende okumuştum ya belkide doğrudur acaba bugünden bir test alsamda yarın erkenden yapsam mı

canım hayırlı uğurlu olsun...rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat olsun .....bizim içinde dua et canım ....

adetime 2 gün vardı sabah ılk ıdrarla yaptım silikti ama bayagı belirgindi akşam yaptım sabahkı kadar değildi evet cok dogru arkadasımm

canım hayırlı uğurlu olsun...rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı ve hayırlı evlat olsun .....bizim içinde dua et canım ....

tesekkur ederım arkadasım ben hep derdim kendime şu çift cızgıyı görebılcek mıyım dıye :) ve gördummm ve ınanıyorum kı bır gun ısteyen herkes bu duyguyu tadacakkk allahım gönlunuze göre versınnn dua edıyorum bu sayfadakı arkadaslar ıcın özellıkle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…