canım benim hoş geldin umarım rabbim gönlüne göre verir. iyi çalış olur mu:)))
cok sagol caniim... bacaklarimi havaya f
dikiyorum cok komik bi durum olabilir ama gercekten gonulden istiyorum allah herkese nasip etsin insallaaaah :) hayirlisi allahtan...
adetime 2 gün vardı sabah ılk ıdrarla yaptım silikti ama bayagı belirgindi akşam yaptım sabahkı kadar değildi evet cok dogru arkadasımm
Her negatifte ben ölüyorum(
tesekkur ederım arkadasım ben hep derdim kendime şu çift cızgıyı görebılcek mıyım dıye :) ve gördummm ve ınanıyorum kı bır gun ısteyen herkes bu duyguyu tadacakkk allahım gönlunuze göre versınnn dua edıyorum bu sayfadakı arkadaslar ıcın özellıkle
bak arkadasım 10 ay boyunca aynı seylerı ben de yasadımm artık her ay farklı eczanelerden test alıyordum aman deli dicekler die :) her alısımda da 2 3 test alıyordum bılıyorum takma demek bısey ıfade etmez belkı ama bak karsında aynı seylerı yasayan bır ınsan konusuyorrr sabrett olacak olacak deee pes etme sakın moralını yuksek tut bak ben anasıfı öğretmeniyimm bı de beni düşün kendi bebişim yokve ben o cocuklara her bakısımda hayıflanırdım ama bak allah duydu sesımıı gecelerce dua ettımm allahımm bu duyguyu bana da yasat dedımm her ay her ayy bak sonunda oldu sabretttt gelcekk bebişin umutsz olmaaaaa
Ya benm ilk denemem ondan böyleyim sanırım çok heyecanlıyım bebek siteleri alışverişte hamile kıyafetleri falan sıyırdım diyorum(
Ben yumurtlama dönemi geçti diye hiç dikkat etmedim bu haftasabah ilk idrarla yarın denicem ama bende uyurgezerlik var farkında olmadan sabah kalkıp yaparsam :))
Hcg sonucum 84.2 veeee Hamileyimm bir sorun çıkmassa :)))
canımm ben de sandımm 1 yıldır ugrasıyorr tum söyledıklerımı gerı alıyorummm o zaman :) pes yani ilk ayda tutma olasılıgı cok dusuk.. her ay gebe kalma sansımız %25 canım dusuk bır oran yani :)) hadı hadı 6 denemeye kadar garantı verıyorumm olurrr :) eger problem yoksa ıkınızde de hadı hadı hayıflanmaaa olurrrr dert etmee ılkten bu kadar takmaaa
ay canım benim çoook sevindim ya bebişin hayırlı uğurlu olsun....ay kendimin gibi heyecan yaptım ya ben seni düşünemiyorum şimdi ......topiğimiz uğurlu geldi kızlarrrrr
aysula
ay canım benim çoook sevindim ya bebişin hayırlı uğurlu olsun....ay kendimin gibi heyecan yaptım ya ben seni düşünemiyorum şimdi ......topiğimiz uğurlu geldi kızlarrrrr
:) ben meraktan ölcem sanırım... :))
bişey dicem adet tarihlerimizi yazıyoruz ya yanlarına hamile olanları da belirtelim ama dediğim gibi şimdilik olumsuz haber yok gibi...
hemen belirtiyorum kızlar süper fikir......bende çok heyecanlıyım ya beklerken mahvoldum offff.....birde ilk denemede böyle olduk acaba sonra düzelirmiyiz dahada kötü mü oluruz......
cnm sormustun adetimin 28. gunu . psipsiko aklında bulunsun tum gebelik testleri sabah ilk ıdrarla yapılması uygundur . aysula cnm cok tebrik edıorum Rabbım dewamını gtrsn dua et bizlerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?