hamile olduğunu düşünenler

cok sagol caniim... bacaklarimi havaya f
dikiyorum cok komik bi durum olabilir ama gercekten gonulden istiyorum allah herkese nasip etsin insallaaaah :) hayirlisi allahtan...

arkadasım bu işin kuralıı cok calısacaksın öncekı aylarda o kadar calısmadık ve bu ay bacaklarımı falan da dıkmedım sadece kalçamın altına yastık koydum yarım saat kalkmadım hıc bı de bacakları duvara dikip kastıgımı dusundum bu ay öyle yapmadım :) bı de arkadasım adete 5 gun kalaya kadar calısın benım gec döllenme olmus mesela adete 5 gun kala falan olmus ben 11-17.gün çalışıp bırakıyordum.. bu işin sırrı cok calısmaktaaaa benden demesııı :))

Ben yumurtlama dönemi geçti diye hiç dikkat etmedim bu hafta sabah ilk idrarla yarın denicem ama bende uyurgezerlik var farkında olmadan sabah kalkıp yaparsam :))

Her negatifte ben ölüyorum (

bak arkadasım 10 ay boyunca aynı seylerı ben de yasadımm artık her ay farklı eczanelerden test alıyordum aman deli dicekler die :) her alısımda da 2 3 test alıyordum bılıyorum takma demek bısey ıfade etmez belkı ama bak karsında aynı seylerı yasayan bır ınsan konusuyorrr sabrett olacak olacak deee pes etme sakın moralını yuksek tut bak ben anasıfı öğretmeniyimm bı de beni düşün kendi bebişim yokve ben o cocuklara her bakısımda hayıflanırdım ama bak allah duydu sesımıı gecelerce dua ettımm allahımm bu duyguyu bana da yasat dedımm her ay her ayy bak sonunda oldu sabretttt gelcekk bebişin umutsz olmaaaaa

ayyy canım benim çok teşekkür ederim bizde senin ve bebişin için dua edeceğiz hep ....

Ya benm ilk denemem ondan böyleyim sanırım çok heyecanlıyım bebek siteleri alışverişte hamile kıyafetleri falan sıyırdım diyorum (

Ya benm ilk denemem ondan böyleyim sanırım çok heyecanlıyım bebek siteleri alışverişte hamile kıyafetleri falan sıyırdım diyorum (

canımm ben de sandımm 1 yıldır ugrasıyorr tum söyledıklerımı gerı alıyorummm o zaman :) pes yani ilk ayda tutma olasılıgı cok dusuk.. her ay gebe kalma sansımız %25 canım dusuk bır oran yani :)) hadı hadı 6 denemeye kadar garantı verıyorumm olurrr :) eger problem yoksa ıkınızde de hadı hadı hayıflanmaaa olurrrr dert etmee ılkten bu kadar takmaaa

Ben yumurtlama dönemi geçti diye hiç dikkat etmedim bu hafta sabah ilk idrarla yarın denicem ama bende uyurgezerlik var farkında olmadan sabah kalkıp yaparsam :))

canım eşine söylede bugün hep dikkat etsin sana uyanma diye:))) sabah ilk idrarla test yapıyoz o zaman

Ayın başından beri daha çalışmaya başlamadan ben test stoğu yaptım okadar abarttım yani hemen hemen her güm düzenli yapıyorum ama sabah uyandığımda hiç yapmadım ben yaptıkça o tek çizgi çıkıyor birde yumurtlama günümü o parmağa yapışan sıvıdan anladım diye düşünüyorum ve o gün ilişkiye girdik 3 gün sonra bir pembe lekelenme oldu sonra kan tahlili yaptırdım adetime 13 gün vardı ve sonuç 0.18 çıktı :) doğal olarak ama pes etmeden hala test yapıyorum ama kendime söz verdim haftasonunu testsiz geçireceğim her yaptığım testte eşimin de umudu kırılıyor ( Pazartesi ya da salı yapcam dayanabilirsem tabii :)))

aysula

ay canım benim çoook sevindim ya bebişin hayırlı uğurlu olsun....ay kendimin gibi heyecan yaptım ya ben seni düşünemiyorum şimdi ......topiğimiz uğurlu geldi kızlarrrrr

Son düzenleme:
aysula

ay canım benim çoook sevindim ya bebişin hayırlı uğurlu olsun....ay kendimin gibi heyecan yaptım ya ben seni düşünemiyorum şimdi ......topiğimiz uğurlu geldi kızlarrrrr

:) ben meraktan ölcem sanırım... :))

bişey dicem adet tarihlerimizi yazıyoruz ya yanlarına hamile olanları da belirtelim ama dediğim gibi şimdilik olumsuz haber yok gibi...

bişey dicem adet tarihlerimizi yazıyoruz ya yanlarına hamile olanları da belirtelim ama dediğim gibi şimdilik olumsuz haber yok gibi...

hemen belirtiyorum kızlar süper fikir......bende çok heyecanlıyım ya beklerken mahvoldum offff.....birde ilk denemede böyle olduk acaba sonra düzelirmiyiz dahada kötü mü oluruz......

cnm sormustun adetimin 28. gunu . psipsiko aklında bulunsun tum gebelik testleri sabah ilk ıdrarla yapılması uygundur . aysula cnm cok tebrik edıorum Rabbım dewamını gtrsn dua et bizlerede

hemen belirtiyorum kızlar süper fikir......bende çok heyecanlıyım ya beklerken mahvoldum offff.....birde ilk denemede böyle olduk acaba sonra düzelirmiyiz dahada kötü mü oluruz......

ne garip bir duygu durumu okurken gülüyorum halimize sonra ya çok beklersek derken gözlerim dolu dolu oluyor... hepsini bir arada yaşıyoruz...

cnm sormustun adetimin 28. gunu . psipsiko aklında bulunsun tum gebelik testleri sabah ilk ıdrarla yapılması uygundur . aysula cnm cok tebrik edıorum Rabbım dewamını gtrsn dua et bizlerede

ahhh ahhh ben napayım kendimi eve gelirken testi alıp banyoya koyuyorum sonra bir kaç dolaşma evin içinde sonra suyu yanıma alıp salona geçiyorum iyice su içiyorum ve kendimi bir saat içinde banyoda testi yaparken buluyorum... İnanın delirdiğimi düşünüyorum

nber kızlar bugün hastaneye gittim eşimde dayanamadı izmirden benim yanıma geldi pazar günü beraber izmire dönicez kan testi yaptırdım kesin sonuc hamileymişim ama daha en fazla 3 haftalık oldu için ultrosonda gözükmedi ama cok mtluyum Allah herkeze nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…