nber kızlar bugün hastaneye gittim eşimde dayanamadı izmirden benim yanıma geldi pazar günü beraber izmire dönicez kan testi yaptırdım kesin sonuc hamileymişim ama daha en fazla 3 haftalık oldu için ultrosonda gözükmedi ama cok mtluyum Allah herkeze nasip etsin
amin tatlım benim Allah herkeze nasip etsin bize de hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin bizede herkesede aminnnnncanımmmm Allah tamamına erdirsin inşallahhh darısı başımızaaaaa....
amin tatlım benim Allah herkeze nasip etsin bize de hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin bizede herkesede aminnnnn
evet beni cok özlemiş gülüşüp gülüşüp duruyo bana bakarak bide hamile oldumu orendi havalara ucmustu smdi yanımdan ayrılmıyo hastaneden dönüyoz otobüsle beni bir sarıyoki kimse carpmasın etmesin diye yarım saat te bir soruyo canın bişey istiyomu diye kan testinde 155.9 çıktı doktor hamilesin dedi ama ulturosanda gözükmüyomus izmire gidince 10 gün sonra tekrar gidicem kontrolenasıl heyecanlı ve mutlusundur eşinde yanında :) çok dikkat et kendine.... maaşallahhhhhh....
evet beni cok özlemiş gülüşüp gülüşüp duruyo bana bakarak bide hamile oldumu orendi havalara ucmustu smdi yanımdan ayrılmıyo hastaneden dönüyoz otobüsle beni bir sarıyoki kimse carpmasın etmesin diye yarım saat te bir soruyo canın bişey istiyomu diye kan testinde 155.9 çıktı doktor hamilesin dedi ama ulturosanda gözükmüyomus izmire gidince 10 gün sonra tekrar gidicem kontrole
ayyyyyy Allah'ım bizede nasip et nolur....
canım hayırlı ugurlu olsun ıns son adet tarıhın ne zamandı?maşallahhhhhhhh ıns devamı gelır
kızlar adet tarıhıne gore bekleme tablosunu bı paylassa ne guzel olur
bende gün boyunca aynı şeyleri yaşadımcanım ya aynı durumdayız ...bende bugün kasıklarımda ağrı hissetmeye ve ıslaklık hissetmeye başladım geldi gelecek diye korkup duruyorum...gelmediğini görünce şükrediyorum
cok tebrık ederım gözün aydın sağ salim kucağına almanı diliyorumHcg sonucum 84.2 veeee Hamileyimm bir sorun çıkmassa :)))
aynı şeyleri yaşıyoruz sen ben ve öyküm35 rabbim inş bu ay bizimde yüzümüzü güldürsün inşahhh ahhh ben napayım kendimi eve gelirken testi alıp banyoya koyuyorum sonra bir kaç dolaşma evin içinde sonra suyu yanıma alıp salona geçiyorum iyice su içiyorum ve kendimi bir saat içinde banyoda testi yaparken buluyorum... İnanın delirdiğimi düşünüyorum
bende gün boyunca aynı şeyleri yaşadım
cok tebrık ederım gözün aydın sağ salim kucağına almanı diliyorum
aynı şeyleri yaşıyoruz sen ben ve öyküm35 rabbim inş bu ay bizimde yüzümüzü güldürsün inş
zaman hemen geçsin istiyorum benm auralı migrenim var bugün belirti vermeye başladı gözlerimden ve miden bulanıyor... hamileysem diye ilaçlarımı içmedim umarım hamileyimdir. ağrı çekmeye razıyım...
al benden de o kdr migrenım tuttu topik e gıremedım midem felaket bulanıyor bır tane agrı kesıcı aldım tabı mınoset :S majezikten aşagısı kesmeyen ben mınosetten neolur dua edıyorum gecsın dıyeee ıkıde bır wc ye gdıyorum altımda bır ıslaklık bırseyler gıdıyormus gıbı oluyor gıdıyorum bakıyorum akıntı bu topıkte olan tum arkadaslarımın kucagını boş bırakma Rabbım AMİN...
1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran
10---aysunlar------------------- evli mutlu ve hamiş
strestende oluyor adet dönemi yaklaşınca da oluyor bendeumarım adet olmayız. yürüyüşe çıktık eşimle 5 dakika sonra altımda bir ıslaklık hissettim adet oldum sanki öyle geldi eve dönelim diye söylendim eve döndük wc ye girdim bişey yok çok şükür... hepimiz burdayız hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz hepimiz güzel haber alalım :)
kızlar boncuk, öyküm35 ing ing eylülüngülü sevilayemre test yaptınız mı yarın mı yapacaksınız?
kızlar boncuk, öyküm35 ing ing eylülüngülü sevilayemre test yaptınız mı yarın mı yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?