hamile olduğunu düşünenler

canımmmm Allah tamamına erdirsin inşallahhh darısı başımızaaaaa....

nasıl heyecanlı ve mutlusundur eşinde yanında :) çok dikkat et kendine.... maaşallahhhhhh....
evet beni cok özlemiş gülüşüp gülüşüp duruyo bana bakarak bide hamile oldumu orendi havalara ucmustu smdi yanımdan ayrılmıyo hastaneden dönüyoz otobüsle beni bir sarıyoki kimse carpmasın etmesin diye yarım saat te bir soruyo canın bişey istiyomu diye kan testinde 155.9 çıktı doktor hamilesin dedi ama ulturosanda gözükmüyomus izmire gidince 10 gün sonra tekrar gidicem kontrole

ayyyyyy Allah'ım bizede nasip et nolur....

canım ya aynı durumdayız ...bende bugün kasıklarımda ağrı hissetmeye ve ıslaklık hissetmeye başladım geldi gelecek diye korkup duruyorum...gelmediğini görünce şükrediyorum
bende gün boyunca aynı şeyleri yaşadım
Hcg sonucum 84.2 veeee Hamileyimm bir sorun çıkmassa :)))
cok tebrık ederım gözün aydın sağ salim kucağına almanı diliyorum
aynı şeyleri yaşıyoruz sen ben ve öyküm35 rabbim inş bu ay bizimde yüzümüzü güldürsün inş

zaman hemen geçsin istiyorum benm auralı migrenim var bugün belirti vermeye başladı gözlerimden ve miden bulanıyor... hamileysem diye ilaçlarımı içmedim umarım hamileyimdir. ağrı çekmeye razıyım...

zaman hemen geçsin istiyorum benm auralı migrenim var bugün belirti vermeye başladı gözlerimden ve miden bulanıyor... hamileysem diye ilaçlarımı içmedim umarım hamileyimdir. ağrı çekmeye razıyım...

al benden de o kdr migrenım tuttu topik e gıremedım midem felaket bulanıyor bır tane agrı kesıcı aldım tabı mınoset :S majezikten aşagısı kesmeyen ben mınosetten neolur dua edıyorum gecsın dıyeee ıkıde bır wc ye gdıyorum altımda bır ıslaklık bırseyler gıdıyormus gıbı oluyor gıdıyorum bakıyorum akıntı bu topıkte olan tum arkadaslarımın kucagını boş bırakma Rabbım AMİN...

strestende oluyor adet dönemi yaklaşınca da oluyor bende umarım adet olmayız. yürüyüşe çıktık eşimle 5 dakika sonra altımda bir ıslaklık hissettim adet oldum sanki öyle geldi eve dönelim diye söylendim eve döndük wc ye girdim bişey yok çok şükür... hepimiz burdayız hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz hepimiz güzel haber alalım :)

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran
10---aysunlar------------------- evli mutlu ve hamiş
11----krizantem-----------------evli mutlu ve hamiş

Son düzenleme:

kızlar boncuk, öyküm35 ing ing eylülüngülü sevilayemre test yaptınız mı yarın mı yapacaksınız?

Evet canım ya hepimize annelik çok yakışcak Rabbim bizede nasip etsin bu güzel duyguyu

kızlar boncuk, öyküm35 ing ing eylülüngülü sevilayemre test yaptınız mı yarın mı yapacaksınız?

Canım artık eczaneye gitmeye utanıyorum beni hasta sancaklar ya diye hergüne test alıyorum da ondan.... Eşime sen alırmışım dedim o da tabi alırım aşkım sen merak etme dedi... Ve eve eli boş geldi çok stres yapıyorsun ondan almadım ve Pazartesi'ne kadar bekleyeceğiz diyor . Bakalım ondan kaçmak mümkün olursabyarın alcam sabah erkenden

ADET OLMadan once hep olur bnm adet olmusum hıssı sankı o tüplerden cıkmıs gelıyormus gıbı ama akıntı olur test ypmadım zira negatif cıktı hep pazar sabah yapıcam olmazsa memlekette kan testı verıcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…