ADET OLMadan once hep olur bnm adet olmusum hıssı sankı o tüplerden cıkmıs gelıyormus gıbı ama akıntı olur test ypmadım zira negatif cıktı hep pazar sabah yapıcam olmazsa memlekette kan testı verıcemm
Kızlar offf ya ben gercekten sanki hasta olacakmışım gibi bugün gece gelecek diye uyuyamıyorum offfffffff
canım bnmde aynı kasıklarım şiş sanki sanki her gelen ıslaklık kan gibi geliyor göğüslerimde acımaya başladı biraz şişti bütün belirtiler aynı adet gibi sanki her an olabilirim gibi... hepimizin aynı merak etme...
Bugün şunu çoook iyi anladım birkez daha sizler olmazsanız hiç dayanamayacakmış beklemeye.... Sizinle beklemek harika .hepinizi çok seviyorum iyi ki bu bekleme sürecimde sizinleydim ve iyi varsınız canlarım
Kızlar ya bu arada listeye biri eklenmek istediğinde veya hamiş olduğunu öğrendiğimiz biri olursa ilk duyan listeye yeni arkadaşımızı ekleyin veya hamiş olduğunu belirtip listeyi yeniden paylaşabilirsiniz.... Burası hepimizin torpiği istediğimiz gibi liste yapabiliriz sakıncası yok ben olurum yada olmam olan kişi listeyi yenilesin lütfen rica ediyorum sizden.... Hepinizi seviyorum kızlar iyi geceler size
yarın görüşürüz :) iyi geceler..
İyi geceler canım yarın mutlaka görüşelim umarım hepimiz hayırlı haberlerle geliriz. Herkese tatlı rüyalar
goguslerım sısmedı acımıyor ama bulantım ck fazla aradada bir sıcak basmıyor mu menopozlu teyzeler gibi sinir oluyorumm hamile degılmisim gibi dawranıyorum yanı hepimizde suan ya hamıleysek die kndımızı kısıtlama varya onu ypmıorum
Günaydın arkadaşlar bugün eltimin oğlunu Eyüp Sultan a götüreceğiz sünnet olacak... Hepimiz için dua edeceğim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım diye ama benim adet olacağım gibi şiddetli karın ağrılarım başladı
gunaydn canımm bol bol dua et. bakk sanada ısık olsun dıe soyluorum ablama kuzenıme sordum hamıleysen bıle adet belırtılerı fosterıyormussun bu senın umudunu kırmasın kuzenım dedıkı hatta o kdr karın agrım vRdıkı ilac yutacaktım snra ne olduysa yutmadm dedım wc kosuyorum oldum diye bi bakıorum yok kıwranıyorum bı yandan yok dedı snra bı test yptı silik cizgi ve temmuz 17de alıcak kucagına insallah
Merhaba kizlaar.benim adetteden bugun kecdi..sabah silik 2ci cizgi gordummm,.. hamile ola bileceyimi dusunuyorum ama cok korkuyorumm yaa deyilsem
aaa tebrikler annesiiiiiiiiiiii
adetin 1 gün de olsa geçmiş, silik çizgi de çıkmış daha ne?
beta hcg kanda 50 ml ve üzerine çıkınca idrarda görünmeye başlıyor. bence kesin gebesin. ama güvenemiyorsan doktora gidip adetinin geçtiğini ve 2. çigiyi gördüğünü söyle, sağlık ocağında bile bakarlar kandan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?