hamile olduğunu düşünenler

bende salı sabahı yaparım heralde haftasonu yoğun oluyor oyalanıyorum... pazartesi iş yoğun olur gelirken alırım salı sabah yaparım heralde gece dayanamayıp yapmazsam tabii yada uykumda sabah ilk idrarımı kaçırmazsam :))

Kızlar offf ya ben gercekten sanki hasta olacakmışım gibi bugün gece gelecek diye uyuyamıyorum offfffffff

canım bnmde aynı kasıklarım şiş sanki sanki her gelen ıslaklık kan gibi geliyor göğüslerimde acımaya başladı biraz şişti bütün belirtiler aynı adet gibi sanki her an olabilirim gibi... hepimizin aynı merak etme...

Bugün şunu çoook iyi anladım birkez daha sizler olmazsanız hiç dayanamayacakmış beklemeye.... Sizinle beklemek harika .hepinizi çok seviyorum iyi ki bu bekleme sürecimde sizinleydim ve iyi varsınız canlarım

Ay canım ya aynen benim sadece göğüslerimde şişmedi diğerleri hep aynı geldi gelecek gibi ya çok stresliymiş bu bekleyiş Rabbim bekleme sabrı versin bize

Bugün şunu çoook iyi anladım birkez daha sizler olmazsanız hiç dayanamayacakmış beklemeye.... Sizinle beklemek harika .hepinizi çok seviyorum iyi ki bu bekleme sürecimde sizinleydim ve iyi varsınız canlarım

bende sürekli burdayım :) bekleme sürecini yanlız atlatamazdım çok saolun :))

Kızlar ya bu arada listeye biri eklenmek istediğinde veya hamiş olduğunu öğrendiğimiz biri olursa ilk duyan listeye yeni arkadaşımızı ekleyin veya hamiş olduğunu belirtip listeyi yeniden paylaşabilirsiniz.... Burası hepimizin torpiği istediğimiz gibi liste yapabiliriz sakıncası yok ben olurum yada olmam olan kişi listeyi yenilesin lütfen rica ediyorum sizden.... Hepinizi seviyorum kızlar iyi geceler size

Son düzenleme:

yarın görüşürüz :) iyi geceler..

kızlar baktımda konunuza yazmadan edemedim..öncelikle yüce Rabbim tez zamanda bebeklerine kavuştursun.. ben öyle belitilere falan inanmazdım psikolojik derdim ama gebe kaldığım ay inanılmaz bi gögüs ağrısı vardı nereedeyse mamografiye gidecektim o derece..uyku hali oluyo sürekli ve ara ara ateş basıyo resmen vücut sıcaklığı artıyor..sık idrara çıkma ve idrarın rengi koyu oluyor..bu belirtileri gerçekten yaşadım....Allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inş...

goguslerım sısmedı acımıyor ama bulantım ck fazla aradada bir sıcak basmıyor mu menopozlu teyzeler gibi sinir oluyorumm hamile degılmisim gibi dawranıyorum yanı hepimizde suan ya hamıleysek die kndımızı kısıtlama varya onu ypmıorum

Son düzenleme:
Canım o kadar çok çalışıyorum ki anlatamam :)) Sıkıldımda artık hergün hergün iş mi :)) Ama çocuğum olana kadar sıkıyorum dişimi bende öyle yastık koyuyorum felan birde bu yumurtlama gününü hesaplama aletleri varmış ne kadar doğru acaba ?

Umarım hepımiz hamileyizdir arkadasım listeye benide ekleyin sat 8 mayıs bat 12 mayıs ovulasyon testi ile denedim bu ay umarım tutmustur güzel haberlerınızı bekliyorum

Günaydın arkadaşlar bugün eltimin oğlunu Eyüp Sultan a götüreceğiz sünnet olacak... Hepimiz için dua edeceğim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım diye ama benim adet olacağım gibi şiddetli karın ağrılarım başladı

gunaydn canımm bol bol dua et. bakk sanada ısık olsun dıe soyluorum ablama kuzenıme sordum hamıleysen bıle adet belırtılerı fosterıyormussun bu senın umudunu kırmasın kuzenım dedıkı hatta o kdr karın agrım vRdıkı ilac yutacaktım snra ne olduysa yutmadm dedım wc kosuyorum oldum diye bi bakıorum yok kıwranıyorum bı yandan yok dedı snra bı test yptı silik cizgi ve temmuz 17de alıcak kucagına insallah

Ay çok umutlanmakta istemiyorum canım ya sonra daha çok üzülürüm gibi geliyor hayırlısı olur inşallah hamile değilim gibi kendimi alıştırmak istiyorum çıkarsa hamile olduğum çok sevineceğim zaten ama ya yoksa o zaman mahvolurum

Merhaba kizlaar.benim adetteden bugun kecdi..sabah silik 2ci cizgi gordummm,.. hamile ola bileceyimi dusunuyorum ama cok korkuyorumm yaa deyilsem

Merhaba kizlaar.benim adetteden bugun kecdi..sabah silik 2ci cizgi gordummm,.. hamile ola bileceyimi dusunuyorum ama cok korkuyorumm yaa deyilsem

aaa tebrikler annesiiiiiiiiiiii

adetin 1 gün de olsa geçmiş, silik çizgi de çıkmış daha ne?

beta hcg kanda 50 ml ve üzerine çıkınca idrarda görünmeye başlıyor. bence kesin gebesin. ama güvenemiyorsan doktora gidip adetinin geçtiğini ve 2. çigiyi gördüğünü söyle, sağlık ocağında bile bakarlar kandan.

hicc inanasim gelmiyorrr yaa.. 2yildir kan vermekden kanda kalmadi..1ay once laparoskopi oldumm bilmiyorum inanmak istiyorum,daha bekle diyor herkes, iki falan tekrar yap koyu cikarsa kan ver die..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…