hamile olduğunu düşünenler

hicc inanasim gelmiyorrr yaa.. 2yildir kan vermekden kanda kalmadi..1ay once laparoskopi oldumm bilmiyorum inanmak istiyorum,daha bekle diyor herkes, iki falan tekrar yap koyu cikarsa kan ver die..

çikolata kisti falan mı vardı canım?

ben de oğlumu uzun süre bekledim. boşa beklemek, kan vermek, o tek çigiler, 0.00 beta hcg ler ne demek bilirim.

o zaman 2 gün bekle bir daha evde test yap. ben hastaneye gidene kadar evde inanamadığımdan 3-4 test yapmıştım. her gün koyulaşmıştı 2. çizgi

darısı başına inşallah.

yarın sabah bile koyulaşır.

inseAllah canim koyulasssinda sevineym artikkk... bende pko vardi, 2yildir tedavi gordum bi turlu yumoslarim buyumuyordu tedavim olumsuz oldu, ve en son laparoskopiyle temizlediler..ayyy inss bebisdirrr heyecanlaniyorum bayaa

inseAllah canim koyulasssinda sevineym artikkk... bende pko vardi, 2yildir tedavi gordum bi turlu yumoslarim buyumuyordu tedavim olumsuz oldu, ve en son laparoskopiyle temizlediler..ayyy inss bebisdirrr heyecanlaniyorum bayaa

maalesef biz isteyince değil Rabbim isteyince oluyor. aslında maalesef demiyeyim haşa... mutlaka hayırlısıdır.

pko temizlenmişse engel de kalmaz inşallah.

ben neler yapmadım. üstelik belli bir rahatsızlık da yoktu. eşim de ben de defalarca muayene olduk. stresten diyorlardı...

o ay sat 28 marttı. 13 nisanda dayanamadım kanda baktırdım. 0.00

sonra 24ünde evde yaptım, silik ikinci çizgi:)))

işte 26sında falan da kanda 200lerde çıktı. yükseldi de yükseldi maşallah.

inşallah Rabbim sana da nasip eder. ben şimdi 2. çalışmalara başladım:) tadına doyamadım. yine olsun istiyorum. oğlum 18 aylık.

hicc inanasim gelmiyorrr yaa.. 2yildir kan vermekden kanda kalmadi..1ay once laparoskopi oldumm bilmiyorum inanmak istiyorum,daha bekle diyor herkes, iki falan tekrar yap koyu cikarsa kan ver die..

Hayırlısı olsun canım... Eğer beklemek istemiyorsan git kan ver baktır... Ana sanmıyorum kötü bir sonuç çıkacağını hayırlısı olur inşallah

kuzum benimm inşallah bebiş vardırr çok heyecanlandırıyorsun beniiii

Kızlar hep düzenli adet olurdum ama bu sefer 8 gün geçti ve hiç adet belirtisi yok. Testte de birşey çıkmadı.Korkmaya başladım

Kızlar elim ayagım titriyo test yaptım iki çizgi soktayım

canımm test varsa bı daha yap yada hemen bı acıle kos kan testı yptır tebrıklerr dıyorummmmm :119::119::119: HATTA RESMINI CEK KOY BIZDE GORELIM ZIRA HICC CİFT ÇİZGİ GÖRMEDIM

Son düzenleme:
canımm test varsa bı daha yap yada hemen bı acıle kos kan testı yptır tebrıklerr dıyorummmmm :119::119::119:

Canım baska yok almanyada yasıyorum burda hemen yapmak zor alcam bugün tekraar yapınca yazarım soktayım ilk denemeydı çünkü ama ovulasyon testiyle yaptım ilkinde tuttu galiba

Canım baska yok almanyada yasıyorum burda hemen yapmak zor alcam bugün tekraar yapınca yazarım soktayım ilk denemeydı çünkü ama ovulasyon testiyle yaptım ilkinde tuttu galiba

Hayırlısı olsun canım... Bende eyüp Sultan In bahçesindeyim hepimiz için dua ediyorum darısı başımıza inşallah :)

ing ing adet olmadın mı halaaaaaaaaaaaa

benimde hamile kalmadan önce memelerim acıyodu ki hala acıyo başka değişikliklerin varmı

Kasiklarimda batmalar ve biraz akinti.. ve bel agrisi bes dk ayakta kalsam belim kopuyo..adetime 5 gun falan var ama bir haftadir goguslermin ikisinede dokunamiorum hem uclari hem heryerii degemiorum

senden sabah şunu bekliyoruz.... kızarrrrrr hamileyyyyiiiiiimmm... :))))

Kızlar sabah 7:00 da kalktım hemen direk lavaboya gittim tabiki uykuluydum test yapacağımı unuttum ilk idrar gitti tabiki.... Bende mi uyur gezer oldum diye düşündüm :))))) Tekrar yatağa gittim uyudum ve 12 de uyandım eczaneye gittim test aldım yaptım ama her zaman ki gibi yine tek çizgi çıktı offfffff yaaaaaa. Artık umudum iyice kırılıyor bu ay için.... Ama hala kırmızılar gelmedi....

Canım benim ya çok teşekkürederim iyi dileklerin için ve bizi yalnız bırakmadığın için bu bekleme süreçinde bu arada hoş geldin aramıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…