hicc inanasim gelmiyorrr yaa.. 2yildir kan vermekden kanda kalmadi..1ay once laparoskopi oldumm bilmiyorum inanmak istiyorum,daha bekle diyor herkes, iki falan tekrar yap koyu cikarsa kan ver die..
çikolata kisti falan mı vardı canım?
ben de oğlumu uzun süre bekledim. boşa beklemek, kan vermek, o tek çigiler, 0.00 beta hcg ler ne demek bilirim.
o zaman 2 gün bekle bir daha evde test yap. ben hastaneye gidene kadar evde inanamadığımdan 3-4 test yapmıştım. her gün koyulaşmıştı 2. çizgi
darısı başına inşallah.
yarın sabah bile koyulaşır.
inseAllah canim koyulasssinda sevineym artikkk... bende pko vardi, 2yildir tedavi gordum bi turlu yumoslarim buyumuyordu tedavim olumsuz oldu, ve en son laparoskopiyle temizlediler..ayyy inss bebisdirrr heyecanlaniyorum bayaa
gunaydn canımm bol bol dua et. bakk sanada ısık olsun dıe soyluorum ablama kuzenıme sordum hamıleysen bıle adet belırtılerı fosterıyormussun bu senın umudunu kırmasın kuzenım dedıkı hatta o kdr karın agrım vRdıkı ilac yutacaktım snra ne olduysa yutmadm dedım wc kosuyorum oldum diye bi bakıorum yok kıwranıyorum bı yandan yok dedı snra bı test yptı silik cizgi ve temmuz 17de alıcak kucagına insallah
hicc inanasim gelmiyorrr yaa.. 2yildir kan vermekden kanda kalmadi..1ay once laparoskopi oldumm bilmiyorum inanmak istiyorum,daha bekle diyor herkes, iki falan tekrar yap koyu cikarsa kan ver die..
goguslerım sısmedı acımıyor ama bulantım ck fazla aradada bir sıcak basmıyor mu menopozlu teyzeler gibi sinir oluyorumm hamile degılmisim gibi dawranıyorum yanı hepimizde suan ya hamıleysek die kndımızı kısıtlama varya onu ypmıorum
kuzum benimm inşallah bebiş vardırr çok heyecanlandırıyorsun beniiii
Kızlar elim ayagım titriyo test yaptım iki çizgi soktayım
canımm test varsa bı daha yap yada hemen bı acıle kos kan testı yptır tebrıklerr dıyorummmmm :119::119::119:
Canım baska yok almanyada yasıyorum burda hemen yapmak zor alcam bugün tekraar yapınca yazarım soktayım ilk denemeydı çünkü ama ovulasyon testiyle yaptım ilkinde tuttu galiba
1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran
10---aysunlar------------------- evli mutlu ve hamiş
11----krizantem-----------------evli mutlu ve hamiş
Umarım hepımiz hamileyizdir arkadasım listeye benide ekleyin sat 8 mayıs bat 12 mayıs ovulasyon testi ile denedim bu ay umarım tutmustur güzel haberlerınızı bekliyorum
benimde hamile kalmadan önce memelerim acıyodu ki hala acıyo başka değişikliklerin varmıBenim memelerim cok aciyobir haftadir bole..da adetime 5gun falan var hic bole olmazdi ikisinede degemiyorum bile
benimde hamile kalmadan önce memelerim acıyodu ki hala acıyo başka değişikliklerin varmı
senden sabah şunu bekliyoruz.... kızarrrrrr hamileyyyyiiiiiimmm... :))))
kızlar baktımda konunuza yazmadan edemedim..öncelikle yüce Rabbim tez zamanda bebeklerine kavuştursun..ben öyle belitilere falan inanmazdım psikolojik derdim ama gebe kaldığım ay inanılmaz bi gögüs ağrısı vardı nereedeyse mamografiye gidecektim o derece..uyku hali oluyo sürekli ve ara ara ateş basıyo resmen vücut sıcaklığı artıyor..sık idrara çıkma ve idrarın rengi koyu oluyor..bu belirtileri gerçekten yaşadım....Allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?