Günaydın arkadaşlar bugün eltimin oğlunu Eyüp Sultan a götüreceğiz sünnet olacak... Hepimiz için dua edeceğim en kısa zamanda bebeklerimize kavuşalım diye ama benim adet olacağım gibi şiddetli karın ağrılarım başladı
Merhaba kizlaar.benim adetteden bugun kecdi..sabah silik 2ci cizgi gordummm,.. hamile ola bileceyimi dusunuyorum ama cok korkuyorumm yaa deyilsem
Kızlar hep düzenli adet olurdum ama bu sefer 8 gün geçti ve hiç adet belirtisi yok. Testte de birşey çıkmadı.Korkmaya başladım
Kızlar elim ayagım titriyo test yaptım iki çizgi soktayım
benım kırmızılar geldi canım teste gerek kalmadıkızlar boncuk, öyküm35 ing ing eylülüngülü sevilayemre test yaptınız mı yarın mı yapacaksınız?
Kızlar sabah 7:00 da kalktım hemen direk lavaboya gittim tabiki uykuluydum test yapacağımı unuttum ilk idrar gitti tabiki.... Bende mi uyur gezer oldum diye düşündüm :))))) Tekrar yatağa gittim uyudum ve 12 de uyandım eczaneye gittim test aldım yaptım ama her zaman ki gibi yine tek çizgi çıktı offfffff yaaaaaa. Artık umudum iyice kırılıyor bu ay için.... Ama hala kırmızılar gelmedi....
benım kırmızılar geldi canım teste gerek kalmadı((
oykum ben kırmızıları gördüm canım inş sen görmezsin
Canım ya üzülmek yok çalışmaya devam stres yapmayacağız olacak Rabbim bizede nasip edecek bu mutluluğu ben inanıyorum
merhaba canlarım napıyorsunuzzz? aysecım tebrık ederım demıstım sen kesın gebesınn diee. bnde yarın yola cıkıyorum sbh ılk ıdrarla test yapıcam bat gunum cıkmayabılır ama pzts de kan testı yptırırım opuyorum hepınızı:119::119::119:
Kızlar ıkınci testide yaptım pozitif Allah hepınıze nasip etsin ovulasyon testi ile ılk denememde yani korunmayı bıraktıgım ilk ay hamile kaldım hepınıze tavsiye ederım
tebrik ederim canım :) bende alsam mı acaba şu testten bu 3. ay bizim
tebrik ederim canım :) bende alsam mı acaba şu testten bu 3. ay bizim
benım kırmızılar geldi canım teste gerek kalmadı((
oykum ben kırmızıları gördüm canım inş sen görmezsin
sagol acnım destegın ıcın ama ben dogum ıznım ıcın bu ay olsun cok ıstıyordum.göğüslerimde şişlik ve agrı vardı kasık batmalarımda oluyordu normalde regly zamanı olmaz boyle ama kırmızlar geldi yinede kısmet artık.benım ikinci bebiş içindi deneme senin ilk mi olacak canım?
merhaba canlarım napıyorsunuzzz? aysecım tebrık ederım demıstım sen kesın gebesınn diee. bnde yarın yola cıkıyorum sbh ılk ıdrarla test yapıcam bat gunum cıkmayabılır ama pzts de kan testı yptırırım opuyorum hepınızı:119::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?