hamile olduğunu düşünenler

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran
10---aysunlar------------------- evli mutlu ve hamiş
11----krizantem-----------------evli mutlu ve hamiş
12----ayşe8607------------------12 Haziran

Ayyyy canım benim ya cok teşekkürler....

Son düzenleme:
Merhaba kizlaar.benim adetteden bugun kecdi..sabah silik 2ci cizgi gordummm,.. hamile ola bileceyimi dusunuyorum ama cok korkuyorumm yaa deyilsem

Canım harika silikte olsa ikinci çizgi varsa kesin hamilesindir hemen test yaptır bence .... Çok sevindim senin adına tebriklerrrrr

kızlar boncuk, öyküm35 ing ing eylülüngülü sevilayemre test yaptınız mı yarın mı yapacaksınız?
benım kırmızılar geldi canım teste gerek kalmadı ((

oykum ben kırmızıları gördüm canım inş sen görmezsin

kızlar bugun test yapıp ıkıncı çizgiyi gören arkadaşlarım hayırlı olsun bebeişleriniz sağ salim kucagınıza alın inş

Canım ya üzülmek yok çalışmaya devam stres yapmayacağız olacak Rabbim bizede nasip edecek bu mutluluğu ben inanıyorum

sagol acnım destegın ıcın ama ben dogum ıznım ıcın bu ay olsun cok ıstıyordum.göğüslerimde şişlik ve agrı vardı kasık batmalarımda oluyordu normalde regly zamanı olmaz boyle ama kırmızlar geldi yinede kısmet artık.benım ikinci bebiş içindi deneme senin ilk mi olacak canım?

Kızlar ıkınci testide yaptım pozitif Allah hepınıze nasip etsin ovulasyon testi ile ılk denememde yani korunmayı bıraktıgım ilk ay hamile kaldım hepınıze tavsiye ederım

merhaba canlarım napıyorsunuzzz? aysecım tebrık ederım demıstım sen kesın gebesınn diee. bnde yarın yola cıkıyorum sbh ılk ıdrarla test yapıcam bat gunum cıkmayabılır ama pzts de kan testı yptırırım opuyorum hepınızı:119::119::119:

Saol canım yarın güzel haberıni bekliyorum

tebrik ederim canım :) bende alsam mı acaba şu testten bu 3. ay bizim

bende buay yumurtlama testıyle denedım 2. denememız dıyeblrm 28-29 gunde bır oluyorum ama bu testle kısmet buay gec yumurtladıgımı gordum calıstım hyrlısı artıkk mutlu haberler vereblrm ıns. hiç silik cizgi görmedım görsem kan testı olmadan kesın hamıleyım derımm

benım kırmızılar geldi canım teste gerek kalmadı ((

oykum ben kırmızıları gördüm canım inş sen görmezsin

Canım benimde gelmek üzere hissediyorum olsun bizde gelen ay ovulasyon testi ile deneriz napalım artık ... Karnım çok çok ağrıyor belim çekiliyor ve adetten biraz önce ben doymam :) yine öyle acayip iştahım açıldı tatlı aşeriyorum resmen... Yani kesin adet olacağım...

Evet benim ilk olacak yaaa..... Bakalım heyecanla bekliyorum hayırlısı bugün 29. Gün ben 29 veya 30 günde bir olurum normalde bakalım hala olmadı... fakat tüm belirtiler başladı ,kasık batmaları, karın ağrısı , regl olacak gibi hissediyorum fakat yinede umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.... Tek umudum regl olacağım zaman göğüslerimde çok ağrır çünkü bende fibrokist var fakat bu şimdi hiç ağrımıyor ya ....

Canım hayırlı haberlerinizi bekliyorum umarım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…