Arkadaşlar durumunda değişiklik olan var mı ??
1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran
10---aysunlar------------------- evli mutlu ve hamiş
11----krizantem-----------------evli mutlu ve hamiş
12----ayşe8607------------------evli mutlu ve hamiş
13---- nihayet55---------------- evli mutlu ve hamiş
Canım benimde gelmek üzere hissediyorumolsun bizde gelen ay ovulasyon testi ile deneriz napalım artık ... Karnım çok çok ağrıyor belim çekiliyor ve adetten biraz önce ben doymam :) yine öyle acayip iştahım açıldı tatlı aşeriyorum resmen... Yani kesin adet olacağım...
Evet benim ilk olacak yaaa..... Bakalım heyecanla bekliyorum hayırlısı bugün 29. Gün ben 29 veya 30 günde bir olurum normalde bakalım hala olmadı... fakat tüm belirtiler başladı ,kasık batmaları, karın ağrısı , regl olacak gibi hissediyorum fakat yinede umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.... Tek umudum regl olacağım zaman göğüslerimde çok ağrır çünkü bende fibrokist var fakat bu şimdi hiç ağrımıyor ya ....
kızlar ikinizden de güzel haberler bekliyorum inş kırmızıyı görmezsiniz..
negatıf kızlar yaaaa haftaıcı kan testı yprm
Canım sabah ilk idrarla mı yaptın?? Hem belki kan testinde çıkacak... Adet olana kadar umudunu yitirme bende bekliyorum 2 günüm kaldı ama herşey adet olacağım gibi ağrılar... Tatlı isteği bacak bel ağrıları herşey ama herşey adet olacağım gibi sadece göğüslerim çok ağrımıyor be kuruluk oldu normalde adet öncesi ıslak olur bugün hiç akıntı yok kuruyum..
Canım benimde belim bacaklarım çok agrıyordu özellıkle gögüslerım dokunamıyordum tas gıbı oldu çok acıyordu agrılarının sebebi bebek yerleşiyor olabilir umudunuzu yitirmeyin
göğüslerimde şişmeleri haricinde bir ağrı yok işte ve akıntı yok denecek gibi kuruluk var... sence bunlar kötüye mi işaret...
Herkeste farklı olur canım bilmiyorum kı mesela bende akıntı cok var normal mı bilmiyorum ama içimden bir his mutlu haberi alacaksın diyor dualarım sızınle
kızlar benımde bat 12 hazıran hıç bi belirti yok adet olaaaaacağıma dair de hamilelik belirtiside yok sadece bol bol üşüme var ayaklarım donuyor ısıtamıyorum bendede kuruluk var ama hafif kokuda var nedense anlamadım gitti.. aslında umutlu değilim bu aydan çünkü prolaktinle başım belada sürekli yuksekkk bakalım ne olur...:)
arkadaşlar merhaba bu ay çok ama çok umutluydum tüm belırtılerı yaşadım. Adetime 3 gun kala kan testi yaptım koskocaman bir negatif çıktı yinee10 hazıran adet tarihim süreklı adet oldumm sanıyorum ama yok bu ay ılk defa böyle oldu normalde adet oldum sanardım wc ye gıderdım gerçektten adet olmuşum ama şimdi olmadım hala inşallah da bi mucize olur ve olmam çevrenızde hiç duydunuz mu sonradan pozitif olan testlerı
Kızlar yine test yaptım yine negatif bir tanede yedek aldım yarın sabahlık ilk idrarı yakalayabilirsem
Sizce beklemelimiyim kızlar adet gününü yoksa yarın Sabah'ta çıkan sonuç doğru olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?