hamile olduğunu düşünenler

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran
10---aysunlar------------------- evli mutlu ve hamiş
11----krizantem-----------------evli mutlu ve hamiş
12----ayşe8607------------------evli mutlu ve hamiş
13---- nihayet55---------------- evli mutlu ve hamiş

Son düzenleme:

Sevilayemre senden haber bekliyoruz

kızlar ikinizden de güzel haberler bekliyorum inş kırmızıyı görmezsiniz..

kızlar ikinizden de güzel haberler bekliyorum inş kırmızıyı görmezsiniz..

bir yandan kendimi heveslendirmek istemiyorum bir yandan da eğer içimdeysen diye var olduğunu bilmediğim bebeğimle konuşuyorum... herkese kesin hamile değilim diyorum ama içimden Allah'ın nolur benimle olsun diye dua ediyorum inşallah hayırlısı olur...

negatıf kızlar yaaaa haftaıcı kan testı yprm

Canım sabah ilk idrarla mı yaptın?? Hem belki kan testinde çıkacak... Adet olana kadar umudunu yitirme bende bekliyorum 2 günüm kaldı ama herşey adet olacağım gibi ağrılar... Tatlı isteği bacak bel ağrıları herşey ama herşey adet olacağım gibi sadece göğüslerim çok ağrımıyor be kuruluk oldu normalde adet öncesi ıslak olur bugün hiç akıntı yok kuruyum..

Canım benimde belim bacaklarım çok agrıyordu özellıkle gögüslerım dokunamıyordum tas gıbı oldu çok acıyordu agrılarının sebebi bebek yerleşiyor olabilir umudunuzu yitirmeyin

Canım benimde belim bacaklarım çok agrıyordu özellıkle gögüslerım dokunamıyordum tas gıbı oldu çok acıyordu agrılarının sebebi bebek yerleşiyor olabilir umudunuzu yitirmeyin

göğüslerimde şişmeleri haricinde bir ağrı yok işte ve akıntı yok denecek gibi kuruluk var... sence bunlar kötüye mi işaret...

göğüslerimde şişmeleri haricinde bir ağrı yok işte ve akıntı yok denecek gibi kuruluk var... sence bunlar kötüye mi işaret...

Herkeste farklı olur canım bilmiyorum kı mesela bende akıntı cok var normal mı bilmiyorum ama içimden bir his mutlu haberi alacaksın diyor dualarım sızınle

Herkeste farklı olur canım bilmiyorum kı mesela bende akıntı cok var normal mı bilmiyorum ama içimden bir his mutlu haberi alacaksın diyor dualarım sızınle

inşallah düşündüğün gibi olur ya ama gerçekten hiç umudum yok kendimi adet olacağım diye hazırlayınca karnım ağrıyor... hamileyim diye düşününce midem bulanıyor yani yaşadıklarım tamemen psikolojik biliyorum salı günü adet olmayı bekliyorum ama salı sabahı ilk idrarla test yapmayı da düşünüyorum aslında düşününce çok üzülmemeye çalışıyorum neticede ilk denemeydi... bir daha ki ay olur... olmayacak diye değil korkum varsa ona göre davranmak istiyorum... içim çok karışık çok duygusalım...

kızlar benımde bat 12 hazıran hıç bi belirti yok adet olaaaaacağıma dair de hamilelik belirtiside yok sadece bol bol üşüme var ayaklarım donuyor ısıtamıyorum bendede kuruluk var ama hafif kokuda var nedense anlamadım gitti.. aslında umutlu değilim bu aydan çünkü prolaktinle başım belada sürekli yuksekkk bakalım ne olur...:)

benmde aynı 12 haziran ama benimde hiç bir umudum yok neyse bekleyip göreceğiz...

arkadaşlar merhaba bu ay çok ama çok umutluydum tüm belırtılerı yaşadım. Adetime 3 gun kala kan testi yaptım koskocaman bir negatif çıktı yinee 10 hazıran adet tarihim süreklı adet oldumm sanıyorum ama yok bu ay ılk defa böyle oldu normalde adet oldum sanardım wc ye gıderdım gerçektten adet olmuşum ama şimdi olmadım hala inşallah da bi mucize olur ve olmam çevrenızde hiç duydunuz mu sonradan pozitif olan testlerı

Arkadaşlar bişey dikkatimi çekti. Ağır iş yapınca karnım ve belim ağrıyor otururken bişey yok. Çamaşır yıkadım sepeti kaldırırken kasıklarıma ve belime bir ağrı girdi hemde öyle çok ağır değildi

Merhaba hoşgeldin :) yani bu sitede okuduğum kadarıyla adet günü negatif olup adet olmayıp günü geçtikten sonra testi tekrarladığında hamile olduğunu öğrenenler var. Adetini bekle bence... Tabi bizim gibi sabırsızsan idrar testlerini de tekrarla :) herşeyin hayırlısı Allah'tan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…