hamile olduğunu düşünenler

kızlar adet gününün sabahını mı bekleyeyim yoksaaaaa yarın sabahta doğru sonuç verir mi? yarın 2 gün kalıyor bana bir akıl verin...

adet gecikmesi bence önmli bı durum kanda prolaktın progesteron hormonları var bence onlara bakılmalı acaba yumurtlayamadıgınızdanmı adet olamıyorsunuz yoksa prolaktınınız mı yüksek yada diğer hormonlarla ılgılı bı sıkıntımı var bakmak gerekkk...

ıng-ıng bence doktora git... baktır bir durumuna eğer hamile değilsem bende adetin 3. günü gidip yumurtalarıma baktırcam..

kızlar adet gününün sabahını mı bekleyeyim yoksaaaaa yarın sabahta doğru sonuç verir mi? yarın 2 gün kalıyor bana bir akıl verin...

canım bence adeti geçmesi lazım idrarda ama biz sabırsızız bazılarındada erken yumurtladıkları için bı kaç gun önceden belli oluyo sonuçları ama adet gecikmesi gibi yada geç yumurtlama gıbı sorun yaşıyorsak bence geçirmek lazımmm gunu bıraz

ay halimi görsen gülmekten ölürsün:) şimdi testi yapıyorum biliyorum negatif çıkıcak sonra hemen üzülüp ağlama moduna giriyorum sonra kendimi hemen teselli ediyorum daha adete var yarın yine yaparım bir test diye... durumum vahim:))

Normalde ayın 2 sinde 3 ünde olmam lazımdı hala adet olmadım...............sonucum 0,1 ya öff napcam şimdi ben..adet de olmadım stresliyimmmmmmmmmmmmm

aldığı testin içinden çıkan kağıtta yazıyor ki gebelik durumu testle onaylanmadığında adetin üzerinden 7 gün geçtiği hald adet olmadıysanız lütfen doktorunuza başvurun

Normalde ayın 2 sinde 3 ünde olmam lazımdı hala adet olmadım...............sonucum 0,1 ya öff napcam şimdi ben..adet de olmadım stresliyimmmmmmmmmmmmm

bence işe neden adet olamadımızdan başlamalıyız kan testı yaptırıppp doktor kontrolünde adetleri duzenleyıp yumurtlamayı takıp etmeliyiz.. ben gittim 10 gun once neden adet olamadığımı çözdummm sonuç prolaktın 36.6 tabııı bu değer böyle olunca yumurtlamayı yaı progesteron hormonunuda etkiliyorrr yumurtlama olmuyorrr progestararanada bakıldı 21. gunu yumurtlayamamışım onun için 5 günlük bı ilaç verdi doktor adet ol bıt gel dedi tekrar muayneye bu seferde prolaktını halledecek ilaçla daha sonrada bebek yolunda ilerleyecemm bi yandan da şu kilolar gitse çok ıyı olcekk:)))

inşallah hayırlısı olur ben hormon testlerimi 3 ay önce yaptırmıştım çenemde siyah siyah tüyler çıktı cildiye doktoru bütün hormonlara bakalım dedi... sonra bir sorun yok dedi... yaş ile alakalıdır lazer yapılabilir dedi bu ay da jinekologa göründüm vajinal muayene +smear + karnımdan ultrasonla baktı bir problem yok dedi folik asit verdi durum böyle adet olduğumda da 3. günü yumurtama baktırıcam...

Aslına bakarsan diğer torpiklerde duydum böyle olay yaşayan birkaç arkadaş vardı kırmızılar gelmedikçe umut var canım

Canım ya biz seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz umarım hamileyizdir yaaaa

Kızlar salıya kadar beklemeye karar verdim ama şimdiden nasıl bekleyeceğim diye düşünür oldum offff çok heyecanlı bir an bile aklımdan çıkmıyor bebiş.... Bu arada dünden beri kimsesizlerden güzel haber gelmedi mi ? Kızlar umarım artık hepimiz güzel haberlerle geliriz yarın.

Son düzenleme:

bende ozaman salı sabahı yapayım tutalım kendimizi canım sonra canımız sıkılıyor üzüyoruz kendimizi hem yoksa bile dünyanında sonu değil daha ilk denememiz buluruz bir dahaki aya bir taktik... :) kendimi hep avutuyorum.. eşimde kızmaya başladı bana bu kadar kafana takmamalısın diye.. ama elimde değil ki canım ya... akım benim de hep orada... Hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…