ben hala adet olmadım..işin garibi cum günü kan testi yaptım sonuç NEGATİF....bch beta değerim 0,1 ..bu nasıl iş arkadaş anlamadım ya
adet gecikmesi bence önmli bı durum kanda prolaktın progesteron hormonları var bence onlara bakılmalı acaba yumurtlayamadıgınızdanmı adet olamıyorsunuz yoksa prolaktınınız mı yüksek yada diğer hormonlarla ılgılı bı sıkıntımı var bakmak gerekkk...
kızlar adet gününün sabahını mı bekleyeyim yoksaaaaa yarın sabahta doğru sonuç verir mi? yarın 2 gün kalıyor bana bir akıl verin...
canım bence adeti geçmesi lazım idrarda ama biz sabırsızız bazılarındada erken yumurtladıkları için bı kaç gun önceden belli oluyo sonuçları ama adet gecikmesi gibi yada geç yumurtlama gıbı sorun yaşıyorsak bence geçirmek lazımmm gunu bıraz
walla bende anlamadım ki ne olacak bu halimiz
Normalde ayın 2 sinde 3 ünde olmam lazımdı hala adet olmadım...............sonucum 0,1 ya öff napcam şimdi ben..adet de olmadım stresliyimmmmmmmmmmmmm
Normalde ayın 2 sinde 3 ünde olmam lazımdı hala adet olmadım...............sonucum 0,1 ya öff napcam şimdi ben..adet de olmadım stresliyimmmmmmmmmmmmm
bence işe neden adet olamadımızdan başlamalıyız kan testı yaptırıppp doktor kontrolünde adetleri duzenleyıp yumurtlamayı takıp etmeliyiz.. ben gittim 10 gun once neden adet olamadığımı çözdummm sonuç prolaktın 36.6 tabııı bu değer böyle olunca yumurtlamayı yaı progesteron hormonunuda etkiliyorrr yumurtlama olmuyorrr progestararanada bakıldı 21. gunu yumurtlayamamışım onun için 5 günlük bı ilaç verdi doktor adet ol bıt gel dedi tekrar muayneye bu seferde prolaktını halledecek ilaçla daha sonrada bebek yolunda ilerleyecemm bi yandan da şu kilolar gitse çok ıyı olcekk:)))
kızlar ikinizden de güzel haberler bekliyorum inş kırmızıyı görmezsiniz..
arkadaşlar merhaba bu ay çok ama çok umutluydum tüm belırtılerı yaşadım. Adetime 3 gun kala kan testi yaptım koskocaman bir negatif çıktı yinee10 hazıran adet tarihim süreklı adet oldumm sanıyorum ama yok bu ay ılk defa böyle oldu normalde adet oldum sanardım wc ye gıderdım gerçektten adet olmuşum ama şimdi olmadım hala inşallah da bi mucize olur ve olmam çevrenızde hiç duydunuz mu sonradan pozitif olan testlerı
Arkadaşlar bişey dikkatimi çekti. Ağır iş yapınca karnım ve belim ağrıyor otururken bişey yok. Çamaşır yıkadım sepeti kaldırırken kasıklarıma ve belime bir ağrı girdi hemde öyle çok ağır değildi
Sizce beklemelimiyim kızlar adet gününü yoksa yarın Sabah'ta çıkan sonuç doğru olur mu
ben hala adet olmadım..işin garibi cum günü kan testi yaptım sonuç NEGATİF....bch beta değerim 0,1 ..bu nasıl iş arkadaş anlamadım ya
kızlar adet gününün sabahını mı bekleyeyim yoksaaaaa yarın sabahta doğru sonuç verir mi? yarın 2 gün kalıyor bana bir akıl verin...
Canım ya biz seninle hep aynı şeyleri yaşıyoruz umarım hamileyizdir yaaaa
Kızlar salıya kadar beklemeye karar verdim ama şimdiden nasıl bekleyeceğim diye düşünür oldum offff çok heyecanlı bir an bile aklımdan çıkmıyor bebiş.... Bu arada dünden beri kimsesizlerden güzel haber gelmedi mi ? Kızlar umarım artık hepimiz güzel haberlerle geliriz yarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?