hamile olduğunu düşünenler

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Haziran
10---aysunlar------------------- evli mutlu ve hamiş
11----krizantem-----------------evli mutlu ve hamiş
12----ayşe8607------------------evli mutlu ve hamiş
13---- nihayet55---------------- evli mutlu ve hamiş

durumunda değişiklik olan var mı??

14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran

eklenmeyen biri kaldı mı gözümden kaçmış olabilir arkadaşlar....

Kızlar Merhaba,
Aynı süreci yaşıyoruz.. Bu ay ovulasyon testi kullandım umutluyum.. Bat 20 HAZİRAN.. zaman geçmiyor.. belirtiler var mı yoksa psikolojikmi karar veremedim...
umarım sizlerinde benimde dileğim gerçek olur :)

Merhaba
Hoşgeldin...Kendini listeye eklermisin pc den telefona geçtim... Ben yapamadım :) copy paste :) Öyküm listeye yeni birilerini ekleyebilirsiniz dedi :) çok kalabalık olmaya başladık. İnşallah güzel haberler alacağız

psipsiko benide ekler misin?13 haziran..bu arada ben takip edemedim test yapmayı düşünüyor musun yada kan vermeyi ?

psipsiko benide ekler misin?13 haziran..bu arada ben takip edemedim test yapmayı düşünüyor musun yada kan vermeyi ?

canım ben 12 haziran adet tarihin bu zamana kadar sayısız idrar testi yaptım hepsi negatif... bir kez de pembe bir lekelenmem oldu adetin 19. günü ondan bir gün sonra hemen kan testi yaptırdım negatif adet olmadım bekliyorum salı sabahı idrar testini tekrarlayacağım...

14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----sgun-----------------------20 haziran
17----keping---------------------13 haziran

kendımı hamıleymisim gibi hissediyorum ama hicte dikkat etmiyorum bugun o kdr yoruldum ve okdr agır fln kaldırdım kı anlatamam 12 saattir yoldaydım

Tabiki eklerim yeni gördüm mesajını:) teşekkürler.. inşallah bu süreci hep birlikte geçiririz çabucak...

kendımı hamıleymisim gibi hissediyorum ama hicte dikkat etmiyorum bugun o kdr yoruldum ve okdr agır fln kaldırdım kı anlatamam 12 saattir yoldaydım

Canım çok dikkat et allah korusun, ben nisan ayında hamile olduğumu öğrendiğim gün kaybettim bebeğimi, çünkü hiç dikkat etmemiştim, sürekli dışarıdaydım yoruluyorum, tabiki kısmet ama dikkatli olmakdada fayda var kesinlikle özellikle tutulma sırasında , sağlam tutunursa bebeğimiz sonra korkmamıza gerek kalmaz bu nedenle adete kadar az iş çok yatmak lazım :)

Kızlar bu sabah yine test yaptım ilk idrarla ama negatif... Çalıştığım yerde hemşire bir abla var. Günün geçmeden idrar testi çıkmaz yapıp durma dedi...

günaydın kızlar nasılsınız iyi haberlerinizi bekliyorum...ben bugünüde atlatayım tekrar test yapcam henüz kırmızıları görmedim

Ya hep ya olduysa ya varsa diye işte... Şımarıklık oldu artık ya (( benim karnımdaki sancılar arttı çok sanırım adet olcam

canım benim ya sanki bizimki aşırı meraktan ilk olduğu için sanırım benim bu ay bir ömür gibi geçti bir yarın olsada test yapsam belirsizlik davranışlarımı kısıtladı artık ....koşunca bişey olur mu ağır kaldırınca bişey olurmu diye düşünüp duruyorum ...belli olsa en azından ne yapacağımı bilcem :)))

Son düzenleme:
Benimde gazım var çok :) kasıklarım ağrıyor evet bende üşüyorum:)) midemde hafif hafif bulanıyor hatta çay içemiyorum bir tiksinti geldi kokuyor gibi sanki ama testler negatif :) bencede ilk olduğu için böyleyiz sanırım ama çok heyecanlı :))

kızlar bugün çok üşüyorum haziranın ortasında kat kat giydim ...ve kasıklarımda hala ağrılar var....

Kızlar , öncelikle idrar testlerine güvenmeyin, pozitif olduğu halde negatif gösterebiliyor, benim nisan ayında adetim 3 gün gecikti hergün iki kere idrar testi yaptım negatifti, daanamayıp kan testine gittim 1700 bhcg olmuş ama aynı gün düşükle sonuçlandı, bu nedenle kırmızıları görmeden umut var, siz kendinize dikkat etmeye devam edin, bende öyle yapıyorum inşallah hepimiz müjdeli haberlerimizi paylaşırız..

Günaydın kızlar......ben hala adet olmadım..belirti de yok...hamilik için hiç belirti yok....normal sıradan günlerimi yaşıyourm..şu an tek duam Rabbim ciddi bi durum olmasın...neredeyse 1 haftadan fazla süre geçti..ve hiç böyle olmamıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…