Kızlar Merhaba,
Aynı süreci yaşıyoruz.. Bu ay ovulasyon testi kullandım umutluyum.. Bat 20 HAZİRAN.. zaman geçmiyor.. belirtiler var mı yoksa psikolojikmi karar veremedim...
umarım sizlerinde benimde dileğim gerçek olur :)
psipsiko benide ekler misin?13 haziran..bu arada ben takip edemedim test yapmayı düşünüyor musun yada kan vermeyi ?
Merhaba
Hoşgeldin...Kendini listeye eklermisin pc den telefona geçtim... Ben yapamadım :) copy paste :) Öyküm listeye yeni birilerini ekleyebilirsiniz dedi :) çok kalabalık olmaya başladık. İnşallah güzel haberler alacağız
kendımı hamıleymisim gibi hissediyorum ama hicte dikkat etmiyorum bugun o kdr yoruldum ve okdr agır fln kaldırdım kı anlatamam 12 saattir yoldaydım
Kızlar bu sabah yine test yaptım ilk idrarla ama negatif... Çalıştığım yerde hemşire bir abla var. Günün geçmeden idrar testi çıkmaz yapıp durma dedi...
canım benim çıkmayacağını bile bile bende dayanamayıp yapıyorum anlamadım kendimi....
Ya hep ya olduysa ya varsa diye işte... Şımarıklık oldu artık ya(( benim karnımdaki sancılar arttı çok sanırım adet olcam
kızlar bugün çok üşüyorum haziranın ortasında kat kat giydim ...ve kasıklarımda hala ağrılar var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?