Günaydın kızlar......ben hala adet olmadım..belirti de yok...hamilik için hiç belirti yok....normal sıradan günlerimi yaşıyourm..şu an tek duam Rabbim ciddi bi durum olmasın...neredeyse 1 haftadan fazla süre geçti..ve hiç böyle olmamıştı...
canım ya cidden zaman geçmiyo....cesaret edemiyorum gidip kan testi yaptırmaya offff. aslında ben 11 mayısta hastalandım en son şimdi yaptırsam çıkar mı ki
canım bencede hemen bir doktora görün...umarım hamilseindir ...
Ya kızlar zaman geçmiyor sanki(
ya doktora hemen gitmek istemiyorum.. alttan muayene yapacak yada adet söktürücü verecek...ya zaten hamile değilim ben sonucum 0,1 erkeklerde bu sonuç çıkarmış bide gebe olmayanlarda..ofs be..inşallah korkutuğum ciddi birşey yoktur..yoksa şu an beni rahatsız eden bi ağrı yada durum yok... e kızlar sizde ihtimal var ama baksanıza adet olmamışsınız bari siz hamile olun inşallah
Kızlar kafam karısık ya doktorum haftaya salı gelcekmiş burda kime baglıysan o doktora gitmen gerekiyor acil olmadıgı sürece tabi 3 tane test yaptım gepsı pozıtıf adet günüm 8 mayıs ama bata göre 11 haziran nette okudum test pozitif cıkıp hamile olmayanlar varmıs ama bende tüm belirtıler var gögüslrım gerilmekten patlıcak hiç böyle olmamıstı yorum yapın kızlar belkı içim rahatlar
hepsi pozitif olan testlerin bi tansei yalış çıksn hade bence bal gibi hamilesin sen:))) bide istersen farklı marka al dene ınaanamıyorsan ama bence pozitifse hamilesinnn:)
tunaydın kızlarrrr walla dr ye gitmeye useniyorum 10dk hastane hemde brz daha bekleyım dıorum gec olcam bu ay belli ama ins. olmam
Ikı tanesi farklı marka testı ya ne bılim kadının tekı yazmıs 3 tane bırı 5 tane yaptım pozıtıf ama hamile degilim benimde kafam karıstı korktum
istisnai durumlar olabilir mesela kimsayal gebelik gibi ama istisnaii bence eğer sen yumurtlama donemı çalışkanlık yaptıysan bence hamilesinnnn böyle su gibi akıntın varmı? her an adet olacakmışsın gibi hissediıon ve wc koşuyon mu ve çok sık tuvalete çıkıyomuşsunnn??????
14 haftalık hamileyim ikili testle nasıl cinsiyet öğreniliyor merek ediyorum
:2:
süperrrr o zaman:))))))) nerede yaşıyorsunnn yurtdışında yaşıyosan zor fakat burda sağlık ocağında kan testı yaptırabılırsınn:))))))Cok akıntım var yumurtlama testi ile yumurtlama günümü belirledim ogünler calısma oldu idrara çok sık cıkıyorum sanki hep ordayım
ah su idrar testleri yok mu ah ahhhhh cogumuzu yakmistir zerre guvenmiyorum ama her seferindede duramayip yapiyorum bende umarim hamilesindir ama kan testi yapmadan netlesmiyo malesefKizlarrrrrr silik cizgi ciktii....yapmicaktim ama dayanamadim...silik cizgi cikti...hamilemiyim ben simdi
Kizlarrrrrr silik cizgi ciktii....yapmicaktim ama dayanamadim...silik cizgi cikti...hamilemiyim ben simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?