hamile olduğunu düşünenler

canım bencede hemen bir doktora görün...umarım hamilseindir ...

canım ya cidden zaman geçmiyo....cesaret edemiyorum gidip kan testi yaptırmaya offff. aslında ben 11 mayısta hastalandım en son şimdi yaptırsam çıkar mı ki

ya doktora hemen gitmek istemiyorum.. alttan muayene yapacak yada adet söktürücü verecek...ya zaten hamile değilim ben sonucum 0,1 erkeklerde bu sonuç çıkarmış bide gebe olmayanlarda..ofs be..inşallah korkutuğum ciddi birşey yoktur..yoksa şu an beni rahatsız eden bi ağrı yada durum yok... e kızlar sizde ihtimal var ama baksanıza adet olmamışsınız bari siz hamile olun inşallah

canım bencede hemen bir doktora görün...umarım hamilseindir ...

Ya kızlar zaman geçmiyor sanki (

Şimdiye kadar silik çizgi bile görmedim yaptığım testlerde benm umudum yok (

tunaydın kızlarrrr walla dr ye gitmeye useniyorum 10dk hastane hemde brz daha bekleyım dıorum gec olcam bu ay belli ama ins. olmam

Kızlar kafam karısık ya doktorum haftaya salı gelcekmiş burda kime baglıysan o doktora gitmen gerekiyor acil olmadıgı sürece tabi 3 tane test yaptım gepsı pozıtıf adet günüm 8 mayıs ama bata göre 11 haziran nette okudum test pozitif cıkıp hamile olmayanlar varmıs ama bende tüm belirtıler var gögüslrım gerilmekten patlıcak hiç böyle olmamıstı yorum yapın kızlar belkı içim rahatlar

hepsi pozitif olan testlerin bi tansei yalış çıksn hade bence bal gibi hamilesin sen:))) bide istersen farklı marka al dene ınaanamıyorsan ama bence pozitifse hamilesinnn:)

hepsi pozitif olan testlerin bi tansei yalış çıksn hade bence bal gibi hamilesin sen:))) bide istersen farklı marka al dene ınaanamıyorsan ama bence pozitifse hamilesinnn:)

Ikı tanesi farklı marka testı ya ne bılim kadının tekı yazmıs 3 tane bırı 5 tane yaptım pozıtıf ama hamile degilim benimde kafam karıstı korktum

tunaydın kızlarrrr walla dr ye gitmeye useniyorum 10dk hastane hemde brz daha bekleyım dıorum gec olcam bu ay belli ama ins. olmam

canım ben işte olduğum için gidip test yaptıramadım hastaneleri aradım beşten sonra doktor yokmuşş... ben bugün yaptıramayacağım...sen yaptırda bize umut ol güzel haberlerinle

Ikı tanesi farklı marka testı ya ne bılim kadının tekı yazmıs 3 tane bırı 5 tane yaptım pozıtıf ama hamile degilim benimde kafam karıstı korktum

istisnai durumlar olabilir mesela kimsayal gebelik gibi ama istisnaii bence eğer sen yumurtlama donemı çalışkanlık yaptıysan bence hamilesinnnn böyle su gibi akıntın varmı? her an adet olacakmışsın gibi hissediıon ve wc koşuyon mu ve çok sık tuvalete çıkıyomuşsunnn??????

Cok akıntım var yumurtlama testi ile yumurtlama günümü belirledim ogünler calısma oldu idrara çok sık cıkıyorum sanki hep ordayım

Cok akıntım var yumurtlama testi ile yumurtlama günümü belirledim ogünler calısma oldu idrara çok sık cıkıyorum sanki hep ordayım
süperrrr o zaman:))))))) nerede yaşıyorsunnn yurtdışında yaşıyosan zor fakat burda sağlık ocağında kan testı yaptırabılırsınn:))))))

Kizlarrrrrr silik cizgi ciktii....yapmicaktim ama dayanamadim...silik cizgi cikti...hamilemiyim ben simdi
ah su idrar testleri yok mu ah ahhhhh cogumuzu yakmistir zerre guvenmiyorum ama her seferindede duramayip yapiyorum bende umarim hamilesindir ama kan testi yapmadan netlesmiyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…