hamile olduğunu düşünenler

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran

eylulungulu canım yeni batı belirtirsen yazarım bekleme takvimimize

Son düzenleme:
kızlar yarın saat 11'e doktordan randevu aldım doktora gideceğim umarım sonuçlar olumlu çıkar şimdiden heyecan yaptım....şimdi bekle bekle yarın gelmez olur artıkkkkk offff

kızlar hadi ya nerdesiniz...kimse yok benim gibi sabırsızlıkla adet günün gelmesini bekleyen

merhaba herhangı bır belırtı varmı sende benımde bugun adet gunum ama olmadı henüz daha öce gormedım bır akıntı gelmeye başladı sende böyle beyaz akıntı varmı inş hamile kalmışızdır

Kizlar hepinize cvp olarak yaziyorum..denemede bu ikinci ayim diebilirim..iki uc aydir adet duzensizligim vardi..doktor mevsimsel olabilceni soledi..bende adetim biter bitmez duzenlesin die 10 gun sogan suyu ictim aksmlari bir bardak..ayni zamanda bu ay ovulasyn testi aldim gg dan labaguik marka..adetimin 7.gununden itibaren yapmaya basladim..18ve 19.gunler pozitifi gordum ve 18.19.21.gunler calisma yaptik..hemen kalkmadim belime yastik koydum falan filan..son adet tarihim..11 mayis..yumurtlama gunumde goguslerimde hafif acima kasiklarimda agri ve akintim oldu..ben buraya batimi garanti olsun die 15 haziran yazdirmistim o gune kadar test falan yapmak istemiodum ama dayanamadim:)yani 11-12-13 de adet olmam lazim normalde..bugunde ayin 10 u iste..ama doktor dollenmeden en az 10 gun sonra idrarinda belli olur demisti...iste 10 gun oldu yumurtlamam geceli ya cikarsa die denedim...bilmiorum dogrumu ama silik pembe ikinci cizgi cikti...az sonra ark gelicek ikinci testi birlikte yapicaz...sonucu yazarim...belirtilere gelince..yumurtlama gunumden beri goguslerimin acimasi artarak devam etti..bir haftadir degemiyorum...hatta gebelik yoksa doktora gidicem okadar aciyo...kasiklarimda batmalar oldu hep..ve iki gundur falanda cok sik idrara cikmaya basladim...uykumuda alamiyorum bi turlu...insallah test dogrudur bebisim benimledir...

canım benimki su gibi uzun süredir devam ediyo ve beni çoook korkutuyo hastalandım sanıyom her seferinde

hakkında hayırlısı ama bence sende bebiş var bendede ara ara kasıklarımda batma oluyo dün farkettım göğüs uçlarım hafıf kakarmış ama acı yok birde aşırı uyku hep uyumak ısıtyorum bugünde beyaz akıntı başladı
benimde evlendımden berı adetım duzensızlestı bu soğan suyu işe yarıyormu

canım ya 11 mayısta hastalandıysan 15 haziran bath için biraz geç değil mi 36 gün yapar sen kaç günde bir hastalanıyorsun benimde son bath 11 mayıs son üç aylık hastalığıma göre hesapladım 9 haziran olarak çıktı bath...yani 30 günde bir falan oluyorum...ama 36 biraz fazla geldi şimdi beni de korkuttun 15 hazirana kadar beklesem mi ki

Son düzenleme:

sen bilirsin AMA bekleyebilirsen bekle bence..

ecren gözün aydın canım inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırısın.

öyküm benim sonrakı regl tarıhım 8 temmuz canım bakalım hayırlısı

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 Temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran

Son düzenleme:
Canim ben 33-35 gune bir adet oluyorum garanti olsun test yaptiimda net sinuc alim die 15 haziran yazirdi..hesaplayincada 19+14 33.gun adet olmam gerekir gebe deilsem..ki insallah hamisizdir:)rabbim isteyen herkezin kucagini bos birakmasin insallah..hesapta 19.gun yumurtladimya dollenme yoksa 14 gun sonra adet olunmasi gerekio..sogan hem pkoya hem dyzensizlige iyi gelip rahmi temizleyip hamile kalmayi kolaylastiriomus..saracoglunun sitesinden bakabilirsin...eger pko yoksa gunde bir kere adet bitiminden itibarenn 10 gun kullaniosun aksmlari..iste ben bu ay ictim daha ilk...bilmiorum onunda etkisi oldumu..ama sanirim hamileyim:):)

Cnm umarim sende hamissindir:)heycandan sogan suyuyla ilgili cvbimi oykum arkadasa yazmisim ordan okuya bilirsin:)bide ara ara akintim oluyo benimde..

slm kızlar benim adet olmam 7 gün var.ben günü gününe 28 günde adet olan bir bayanım.son üç gündür mide bulantısı ve aşırı gaz sorunu yaşıyorum ağzımın tadı değişti birde kasıklarda batma var.doktoraa gitmek için bekliycem ama sizce hamilelk belirtişimi bunlar doktorumudaa arayıp aramamkta kararsızım..sizlere sorayım dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…