Cnm teskur ederim insallah bu test beni hayalkirikligina ugratmaz..rabbim isteyen herkeze versin...
testlerde hep yazıyor canım olumsuz sonuç olumlu çıkabilir ama olumlu çıkan sonuçlar olumludur diye kuruntu yapma ve tadını çıkar bence havalara uç hatta:)
ecrin tebrik ederim canm ya ne kadar güzel çok mutlu oldum inş. bana da dicem ama anlattıklarını okudum ben de pek belirti yok yaaa
sevgili arkadaşlarım komik serüvenime devam ediyorum :) eczaneye gittim 2 tane daha gebelik testi aldım :)) neyse eczacı ile artık arkadaş olduk haliyle bana dedi senin adetin kaç gün geçti bende dedim ki geçmedi ki daha iki gün var hepsi bana kötü kötü baktı ve dedi ki güzelim adetin geçtikten bir hafta sonra sonuç verir bunlar neden paranı boşa harcıyorsun bende ya çıkarsa diye yapıp duruyorum dedim. erken gebelik testleri bile adet geçtikten 3 -4 gün sonra sonuç verir dedi bende dedim adet günü gelmeden öğrenen arkadaşlarım var onlar erken döllenme olmuştur dedi... benim yok olan umudum yine geldi adet olana kadar ümidi kesmeyelim olur mu...
şimdi önemli olan şu...diyelim ki bnm sat tarihim 3 mayıs...ben yine 3 hazirandamı adet olmam lazım..yada 28 günde bir genelde adet oldğu için 31 mayısmı???
canım ne yap biliyor musun nette hesaplayıcılar var 3 aylık adetini yazdığın onlardan birini bul ortalamasını onlar hesaplıyor benim mesela son 3 ay şöyle 9 mart-14 nisan- 12 mayıs ortalamasını telefonumda olan hesaplayıcım 31 günü ortalama almış ve 12 haziran diyor ama olur da yine adetim 36 günde bir olabilir o zaman da 14 hazirana gelir yani ortalama hesaplayıcı bul oradan bak derim ben
ya da bazı arkadaşlar yumurtlama gününden sonra üstüne 14 gün ekliyor... öylede deneyebilirsin...
arkadaslar sat 22 mayıs.hesaplara göre bat 20 hazıran.10 gun var adetime ama hamilelik hamilesi oldm resmen!!!!!!!!!!!
kasıklarım agrıyor,ve durmadan wcye gıdıorum.wcden cıkıom tekrar gırıomm ama cok az yapıom.bıde akıntım geldı.10 gun varken ne alaka....wcye sık sık gıdıormusunuz
31 mayıs diyor....ofs ya
arkadaşlar hamile olduğunuzu düşünüyor ve benim gibi test yapmak için yerinizde duramıyorsanız ve gün sayıyorsanız buraya yazın duygularımızı paylaşalı...bu zaman yoksa geçmezzzz........
sevgili hamişş adaylarıhenüz adetime 1 hafta var ama gebelik belirtileri dolayısıyla ve eşimle beraber merak ettiğimizden bugün test aldım ve ikinci çizgi silik çıktı. bu gebeliğin olduğunu yalnız erken gebelik oldugu için silik çıktığının göstergesi. ve hemen tıp merkezine gittim detaylı kan testi yaptırdım yarın sonuçlarımı alıcam bakalım kaç haftacık hamileyim diyeceğim o ki benim adetimin 1 hafta öncesinde belli oldu sizlerili de illa gecikmesini beklemeyin sık sık yapın testlerinizi :)
sevgili hamişş adaylarıhenüz adetime 1 hafta var ama gebelik belirtileri dolayısıyla ve eşimle beraber merak ettiğimizden bugün test aldım ve ikinci çizgi silik çıktı. bu gebeliğin olduğunu yalnız erken gebelik oldugu için silik çıktığının göstergesi. ve hemen tıp merkezine gittim detaylı kan testi yaptırdım yarın sonuçlarımı alıcam bakalım kaç haftacık hamileyim diyeceğim o ki benim adetimin 1 hafta öncesinde belli oldu sizlerili de illa gecikmesini beklemeyin sık sık yapın testlerinizi :)
arkadaslar sat 22 mayıs.hesaplara göre bat 20 hazıran.10 gun var adetime ama hamilelik hamilesi oldm resmen!!!!!!!!!!!
kasıklarım agrıyor,ve durmadan wcye gıdıorum.wcden cıkıom tekrar gırıomm ama cok az yapıom.bıde akıntım geldı.10 gun varken ne alaka....wcye sık sık gıdıormusunuz
benimde bat 20 haziran aynı seninle ve aynı belirtiler bende de var sarı akıntı geliyor sürekli wc ye gidiyorum o kadar su da içmiyorum kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki yürürken falan duraksıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?