hamile olduğunu düşünenler

Son adet tarihim 11 Mayıs 30 günde bir regl olurum çok düzenliydi.... Hergüne test yapıyorum negatif çıkıyor. Eğer hamile değilsem ... Psikolojikmen adetlerinin geçiktiğini düşüncem

Canım ya bugün sürekli tuvalete gittiğimde tMam bu sefer geldi diyorum ama çok şükür bakıyorum yok yarın Dr. Randevun yok mu zaten stres yapma canım ya

Son adet tarihim 11 Mayıs 30 günde bir regl olurum çok düzenliydi.... Hergüne test yapıyorum negatif çıkıyor. Eğer hamile değilsem ... Psikolojikmen adetlerinin geçiktiğini düşüncem

Canim belki senin gec döllenme olmustur ondan cikmiyordur kan testi yap beklemek cok zor cok iyi anliyorum seni ama nolmalde bugün olman lazimdi gec döllenmedir ondan cikmiyordur

tatlım hyr olsun bnce hamilesin biranonce kan testine kos . oykum seninde 11mayıstı son adrt tarıhın bnmdee su gıbı akıntım vr ya benimde adet oldum sanıyorum ama yok yarın ıkımızde kan werelım ins. guzel haberler verelim ananem bugun baktı kirpiklerin top top olmus hamilesın dedi hatta dayıma dedeme fln soyledi torun gelıyor dıe yok kız yok ole bsy dedım

Canım sen bir daha idrar testi yaptın mı o sabahtan sonra ??

Haklilar bence bende burda bir yorumda okumustum kirpikler birbirine giriyirmus 4 gün önce baktim benimkilerde oyle capraz :) hic böyle degildi mesela büyük sözüne kulak asilmali bence

Canım sen bir daha idrar testi yaptın mı o sabahtan sonra ??

yok tatlım ypmadım bidahaa nebilm negatif cıkınca uzuluorum gec yumurtlama olduya gec adet olcam dietahmın edıorum bılmıorum kı.aysecım walla ananemın tespııtlerı hep dogru cıkar ama hayırlısı ya ınsallahh ama bana hıc top gıbı icice gecms gibi gelmedi

Sen anlamamışsındır annanen anlar büyük o. Gündüz bir kuzenden bahsetmiştim onunda adet günü geçmiş hiç birimizin haberi yok kayınvalidesi ısrar etmiş senin dediğin gibi kirpiklerin bir birbirine bakıyor kesin hamilesin diye testi yapıyor pozitif :) olabilir bence hayırlısı

kızlar adetime 3 gün var ve ben bugün kan tahlili yaptırdım..beta 33 çıktı :))

Kzlar bnde 1.5 yıllık evliym ve bu ay ilk deneyimimizi yaptk heyecanla bekliyorum inşallah tutar güzel allahım tüm anne olmayı isteyenlerin gönlüne göre versinnn ..amin...

Hayırlısı olsun canım :))) yarında iki arkadaş kan testi yaptırıcak hayırlı haberlerle inşallah idrar tahlili yaptırmışmıydın daha önce ??

çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah..evet canım yapmıştım adetime 1 hafta vardı negatif çıktı..benim 2.gebeliğim..18 aylık oğlum var..ondada 5 gün önce öğrenmiştim yine kanda..

ayy canım tebrik ederiiimmm:124::124::124::124::81::81:

çok teşekkür ederim canım :))

Allah analı babalı büyütsün hepinizin evlatlarını :) darısı da başımıza:))

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))

kızlar durumunda değişiklik olan var mı heyecanlı bekleyişe devam...

beni de ekler misiniz bat 20 haziran 2. denememiz 23 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))
17----eliflider---------------------20 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…