çok teşekkür ederim darısı sizlere inşallah..evet canım yapmıştım adetime 1 hafta vardı negatif çıktı..benim 2.gebeliğim..18 aylık oğlum var..ondada 5 gün önce öğrenmiştim yine kanda..
çok teşekkür ederim canım :))
canım ilk gebeliğimde belim ağrıyordu ama bu gebelikte genital bölgem ağrıyor..bugün oğlumun 18 aylık aşı günüydü..sağlık ocağına giderken eşimin çalıştığı hastaneyede uğradım..eşim doktor zar zor ikna edip beta hcg için zorladım..o adet günüm gelmeden kan vermemi istemiyordu çünkü..ben yine içime doğduğu için zorla razı ettim ve ben haklı çıktım yine :))
3 belirti ağır bastı bende
vajinada sızlama
kabızlık
uyku hali
onun dışında birşey hissetmedim..
Canım ya çok sevindim harika haber bu ... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .... Senin bebişinde uğurlu gelir umarım bize
canım ilk gebeliğimde belim ağrıyordu ama bu gebelikte genital bölgem ağrıyor..bugün oğlumun 18 aylık aşı günüydü..sağlık ocağına giderken eşimin çalıştığı hastaneyede uğradım..eşim doktor zar zor ikna edip beta hcg için zorladım..o adet günüm gelmeden kan vermemi istemiyordu çünkü..ben yine içime doğduğu için zorla razı ettim ve ben haklı çıktım yine :))
3 belirti ağır bastı bende
vajinada sızlama
kabızlık
uyku hali
onun dışında birşey hissetmedim..
Hayirli olsun saglikla bebisini kucagina alirsin ins bisey sorcam vajinada sizlama dedigin yanma gibi mi bende öyle degisik sizlama yanma gibi bisey varda merak ettim
Kızlar benim kasıklarda ağrı artıyor her geçen saat sanırım ben adet oluyorum(
vallaha bende aynısını yaşadım bugün..çok ağrım vardı ama gebelik haberi aldım..hiç belli olmaz canım belkide gebesindir..Rabbim hayırlısın versin inşallah..
elifim hosgeldinnnnn. keping canm tebrik ederim Rabbim dewamnı getirsin ins. kucagına almak nasıp olsunbeni de ekler misiniz bat 20 haziran 2. denememiz 23 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
elifim hosgeldinnnnn. keping canm tebrik ederim Rabbim dewamnı getirsin ins. kucagına almak nasıp olsun
hoşbuldummm bebişimmmmgüzel haberler bekliyorum senden hepinizdenn
1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))
17----eliflider---------------------20 haziran
kızlar giderek artıyoruz harika tam 6 tane güzel haberimizde var ...bu çok güzel bir oran değil mi ya......:)))
Şimdi bir sitede okudum en uzun regl tarihinizi adet gecikmesi olarak kabul edin diyor Çarşamba günü adet olmalıyım sence kan testinde çıkar mı eğer uzun adeti kabul edersem de 14 Haziran'da adet olmalıyım offff belirsizlik beni öldürecek...
Şimdi bir sitede okudum en uzun regl tarihinizi adet gecikmesi olarak kabul edin diyor Çarşamba günü adet olmalıyım sence kan testinde çıkar mı eğer uzun adeti kabul edersem de 14 Haziran'da adet olmalıyım offff belirsizlik beni öldürecek...
Öyküm bugün doktora gidicek misin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?