hamile olduğunu düşünenler

Canım ya çok sevindim harika haber bu ... Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin .... Senin bebişinde uğurlu gelir umarım bize

canım ilk gebeliğimde belim ağrıyordu ama bu gebelikte genital bölgem ağrıyor..bugün oğlumun 18 aylık aşı günüydü..sağlık ocağına giderken eşimin çalıştığı hastaneyede uğradım..eşim doktor zar zor ikna edip beta hcg için zorladım..o adet günüm gelmeden kan vermemi istemiyordu çünkü..ben yine içime doğduğu için zorla razı ettim ve ben haklı çıktım yine :))
3 belirti ağır bastı bende
vajinada sızlama
kabızlık
uyku hali
onun dışında birşey hissetmedim..

canım tebrik ederim :)

Hayirli olsun saglikla bebisini kucagina alirsin ins bisey sorcam vajinada sizlama dedigin yanma gibi mi bende öyle degisik sizlama yanma gibi bisey varda merak ettim

Hayirli olsun saglikla bebisini kucagina alirsin ins bisey sorcam vajinada sizlama dedigin yanma gibi mi bende öyle degisik sizlama yanma gibi bisey varda merak ettim

amin canım sağolasın..tırmalama gibi,hafif kramp gibi bir sızlama oluyor..yanma tarzında değil..

Kızlar benim kasıklarda ağrı artıyor her geçen saat sanırım ben adet oluyorum (

vallaha bende aynısını yaşadım bugün..çok ağrım vardı ama gebelik haberi aldım..hiç belli olmaz canım belkide gebesindir..Rabbim hayırlısın versin inşallah..

vallaha bende aynısını yaşadım bugün..çok ağrım vardı ama gebelik haberi aldım..hiç belli olmaz canım belkide gebesindir..Rabbim hayırlısın versin inşallah..

Şimdi bir sitede okudum en uzun regl tarihinizi adet gecikmesi olarak kabul edin diyor Çarşamba günü adet olmalıyım sence kan testinde çıkar mı eğer uzun adeti kabul edersem de 14 Haziran'da adet olmalıyım offff belirsizlik beni öldürecek...

Günaydın kızlar... Öyle ıslaklık başladı ki tamam oldum diye sabah tuvalete koştum rüyamda da 4.5 aylık hamileydim karnımı tutarak uyandım ama kalkmadan önce çok düşündüm. Böyle kafama takmaya devam edersem adet gecikmesi beni daha da umutlandıracak düşünmeyeceğim biraz... Adet olacağım gibi davranacağım....

kızlar giderek artıyoruz harika tam 6 tane güzel haberimizde var ...bu çok güzel bir oran değil mi ya......:)))

canım şimdi hesapladım en uzun regl tarihim 31 gün ....bugün 32.gün bugünde olmazsam kurtardık mı yani yada psikolojikmen geçikme yaşıyoruz diyebilirimiyiz

canım şimdi hesapladım en uzun regl tarihim 31 gün ....bugün 32.gün bugünde olmazsam kurtardık mı yani yada psikolojikmen geçikme yaşıyoruz diyebilirimiyiz:)))

Öyküm bugün doktora gidicek misin ??

hala karar veremedim ya offff.....ama içimden gitmek geliyo .....ya aslında belim çok ağrıyo onun için gitmek istiyorum eğer hamilelikten değilse çaresine bakayım diyorum...hiç uyuyamıyorum dün gece ağrıdan ağladım o derece yani(

Son düzenleme:
kızlar gitmeli miyim ki sizce doktora .....olumsuz olursa çoook üzülcem ...rabbim hakkımız da hayırlı olanı versin dimi ya çok da takmamamız gerekli ama bana bakın bunları bildiğim halde psikolojimde nasıl bir yıkım yarattıysam bu gün rüyamda hastalandığımı gördüm hemen kalktım lavaboya koştum yok öyle bişey.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…