hamile olduğunu düşünenler

Canim bence git kan testi yaptir var mi yok mu kesin sonuc rahatlarsin acaba düsüncesi insani bitiriyor

Methane Oykum.sen kan analizi ver belin agriyorsa hamilesin ama cok agrida bi sey deyil dusuk yapa biler.bende oyle oldu.test yapdinmi sonuc ne oldu?

kızlar kesin karar verdim 10:30 da son kez lavaboya gitcem :):):) birşey yoksa doğru doktora ...çok heyecanlıyım....randevum 11:00'da gelince hemen yazarım size...

Bende bugun testi tekrarladim..ilk idrarim degildi ve su ictim cisim gelsin die..onla yaptim..silik cizgi vardi gene ama dunkune gore daha silikti..dayanamayip kan verdim simdi sonucu ikide alicmdua edin benkm icin

tunaydın kuzucuklr nasulsınz bakalım. ecrenecrin kan testine kos hemen kader arkadasım keske bnmde ıdrar testlerıımde silik cıksaydı kızlar ogleden snra kan testı verıcem dua edın lutfen ısteyen herkes gıbı mutlu haberler verelım

kızlar merhaba doktora gittim ultrason ve hassas ultrasonla bakıldı herhangi bir şey yok dedi doktor ama yinede kan testi aldı sonucu saat 14:30 da çıkacak....ama benim umudum kalmadı çünkü hassas ultrasonda kesin çıkardı olsaydı.herhangi bir kalınlaşmada söz konusu değilmiş ben artık kırmızıları bekleyeceğim yaaaa....yaptığım tüm testlerin negatif çıkmasına rağmen umudum vardı ama şimdi umudum tükendi ya offff(( belki test sonucu çıkmadan kırmızılar gelir bile....

Son düzenleme:

Her seyde bi hayir var uzulme canim.olsun Allahdan umidini kesme

canım sakın morelini bozma benimde adetim gelecek hissediyorum bende belirtiler artık iyice var... bu ilk denememizdi olsun... gelen ay olur... arzu arkadaşımın dediği gibi hayırlısıysa olsun inşallah sıkma canını... sabah dedim ya hep hamile gibi düşündüğümüz için de adetimiz gecikiyor... ben sabah karar aldım hamile gibi davranmayacağım... çok üzülüyoruz sonra... ben hemen ilk denemede olur diye düşünmüştüm... ama öyle kolay değilmiş demekki...

canım dualarımız seninle Allah hayırlısını versin inşallah istediğin gibi bir haber alırsın...

ay canım benim ya bende senin gibi düşünmeye başladım artık şimdi içim daha rahat olmadı hastalığın 3. gün tekrar doktora gitcem bakalım ne var ne yok herşeyi araştıracağım zaten rabbim hakkımızda hayırlısını versin....::)))

oykum psipsiko benımde ılk denememde bizde beraber 3.d e tutturaruz inş kızlar birbirimize mübarek ayda dua edelim
beraber devam ederiz güzel haberler veririz gelecek aya inşş

oykum psipsiko benımde ılk denememde bizde beraber 3.d e tutturaruz inş kızlar birbirimize mübarek ayda dua edelim
beraber devam ederiz güzel haberler veririz gelecek aya inşş

inşaallah canım benim bizim olsaydı bile seni yanlız bırakmazdık biz hep burdayız liste de tamamen başarıya ulaşana kadar hep birlikte bekleyeceğiz inşaallah....o zaman bu ay iyi çalışalım kızlar :))))

Son düzenleme:
listeye beni de ekler misiniz bat 15 haziran. bu arada sorum a cevap veren arkadaşa tşkkr ederim.. benim bugün belim ağrımaya başladı bir de sanki göğsüm büyüyo ama yorgunluk falan bişi yok çok meraktayım ya test yapmamak için kendimi zor tutuyorm:))))

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------:)))))))))))
7----Pelinbozum----------------20 Haziran
8----psipsiko-------------------12 Haziran
9----eylulungulu----------------8 temmuz
10---aysunlar-------------------:))))))))))
11----krizantem---------------- :)))))))))))
12----ayşe8607-----------------:))))))))))
13---- nihayet55---------------- :))))))))))
14----ahseeen-------------------10 haziran
15----nrkny----------------------12 haziran
16----keping----------------------:)))))))))))
17----eliflider---------------------20 haziran
18----seray3008-----------------15 haziran

Bana gulucuk koymussunuz ama keesin nelli deilkibugunku cizgim dunkunden daha silik..hastandye gidiorum sonuc almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…