hamile olduğunu düşünenler

Bana gulucuk koymussunuz ama keesin nelli deilkibugunku cizgim dunkunden daha silik..hastandye gidiorum sonuc almaya
silik olmasının sebebı ılk ıdrar olmayısı ve sıvı tuketımı olması canım dıkkat ettıysen cok sıvı tulettıgınde ıdranının rengı bıle acık olur

• hadi inşallah olur yaaa hadi bakalım yazışalım burdan canım bende spiral vardı çıkarttım 3 ay oldu hala olmadı yaa çok istiyorum oğlum 4 yaşında artık zamanı geldii

selam kizlar ben burda daha yeniyim. cok güzel bir site.

Benim size sormak istedigim birsey var insallah yardimci olabilirsiniz.

Benim adetim biteli 7 gün oldu ve gösgüslerim hala sisi, ilk kez geliyor basima..daha önce yasayan oldumu acaba, test yaptim negatif cikti malesef

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin.belirtilerin nelerdi yazabilirmisin birde adet tarihine kaçgün kala öğrendin

Teskur ederim cnm 30-35 gune bir adet oluyorum..mayis 11 de olmustum enson dun de silik cizgim cikti iste.bugun 11 i ayin 35.6 cikti degerim..en buyuk belirtim goguslerme dokunamama bir haftadir..uc bes gundurde sik idrara cikiorum...gece hic kalkmazdim..sikisik bi sekilde uyaniyorum..ayakta durunca belim agrio

Hepinize cok teskur ederim iiki varsiniz ilk sizle paylastim herseyimi...rabbim isteyen herkeze versin..doktorun yanina giriorum simdi

kızlar yine ben geldim benim kan testi sonucuda negatif bu kez kesin artık bende birşey yok umarım diger ay olur...hakkımızda hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…